Friday, October 2, 2009

Geoana se lanseaza cu emotii (turnat 3)

Consiliera lui Adrian Năstase, Anca Alexandrescu, critică aspru PSD, într-un material postat pe blogul propriu, pentru reacția avută după debarcarea din guvern și dezvăluie că unii pesediști și-au obținut funcțiile guvernamentale cu ajutorul șpăgii.
"Băsescu îl bate pe Geoană cu 60-40"
"Nu stiu cum unii au tupeul sa vina in fata oamenilor si sa se declare surprinsi si chiar scandalizati de ce au facut PD-l si Traian Basescu. Au facut ceea ce era previzibil si ceea ce se stia ca vor face inca din decembrie anul trecut, cand s-a format marea coalitie. Unii si-au facut probabil iluzii ca nu se va destrama caruta. Dar...ghinion! Basescu si-a vazut de planurile lui. De fapt si unele persoane din PSD au facut acelasi lucru. (...)Ca sa nu mai spun ca unii au carat multe sacose ca sa obtina aceste posturi. Cei mai norocosi au si primit ceva in schimb, altii insa au fost dusi cu vorba" afirmă consiliera lui Năstase. Ea mai scrie că "nimeni nu are curajul sa spuna ca de fapt intrarea lui Mircea Geoana in turul doi este singura varianta care ii convine lui Traian Basescu. Ultimele masuratori facute saptamana trecuta arata ca in turul 2 Traian Basescu il invinge cel mai usor pe Mircea Geoana, cu 60 la 40. Si atunci stau si ma intreb de ce acesti oameni nu au iesit de la guvernare acum cateva luni cand totul avea un sens? Sau macar de ce nu au facut-o luni? (...)Intr-un fel PSD isi merita soarta" conchide Anca Alexandrescu, adăugînd, sec: "Astept cu nerabdare momentul cand ma vor da afara din partid!". (inpolitcs.ro)


Intr-un interviu publicat de Inpolitics, fostul lider PSD CLuj, Vasile Dancu a declarat ca "PSD este invins de Traian Basescu"


Strategul de altădată al PSD, crede că ieşirea de la guvernare produce „un handicap" social democraţilor, care pot fi percepuţi de electorat drept „deja învinşi". „Problema PSD poate fi următoarea: ieşirea de la guvernare poate fi percepută de români ca pe o învingere a partidului şi acesta poate fi un handicap serios cu care PSD intra în campanie".

8 comments :

Anonymous said...

Sala striga un slogan interesant”Fara presedinte!”.sa inteleg ca sustin MONARHIA?
E posibil sa candideze GEOANA la presedentie iar sala sa aiba asemenea iesiri.
A mai fost una tare a domnului ILIESCU “HOTII STRIGA INTODEAUNA HOTII”
Iar sala striga HOTII de minute bune.
Jenanta lansare,jenant moment,iar rezultatele o sa fie mediocre.

Marius Mina said...

Anonymus, nu stiu daca intotdeauna dar astazi cu siguranta

Filip G said...

Faza tare cred ca a fost tot a lui ILIESCU.Ne intalnim pe 22 noiembrie si 5 Decembrie sa sprijinim pe GEOANA.
Chiar 5 DECEMBRIEori a fost una subtila?

Marius Mina said...

pe 5 decembrie geoana are nevoie de sprijin , psihologic , sa poata trece usor peste esec

dramoleta said...

E bine...Lansarile astea dau bine la electoratul nehotarat: vor merge sigur spre Antonescu.

Marius Mina said...

Dramoleta, parte spre Antonescu si parte spre Oprescu(ma refer la masa PSD)

sandman said...

De ce s-o mai fi lansat odata?
In primele dati n-a reusit sa se desprinda de sol? :D

Marius Mina said...

Sandman, ca sa aiba de unde ateriza pe burta