Wednesday, October 7, 2009

Guvernul Basescu- Boc- Berceanu talharii la drumul mare


Ministerul Transporturilor ne-a pregatit o Strategie Nationala pentru siguranta rutiera. Proiectul Hotararii de Guvern pentru aprobarea acestei Strategii se afla deja pe ultima suta de metri inainte de intrarea in vigoare. Radu Berceanu, lovit subit de grija fata de vietile romanilor este initiatorul acestui proiect de lege aberant.
Dupa intrarea in vigoare a proiectului legislativ, Berceanu dispune confiscarea masinilor celor care depasesc cu 50 de kilometri pe ora limita legala de viteza, le vor putea fi accesate conturile bancare pentru a li se lua banii, daca nu vor plati la timp amenda rutiera, iar cei care vor refuza plata amenzilor risca sa ajunga la puscarie. Acestea sunt doar cateva dintre nobilele si democraticele masuri prin care Ministerul Transporturilor se gandeste sa creasca gradul sigurantei nationale rutiere.
Acelasi proiect prevede ca soferii romani vor putea fi opriti oricand pentru testarea alcoolemiei, iar un conducator auto implicat intr-un accident rutier nu isi va mai putea dovedi nevinovatia prin declaratiile martorilor oculari, deoarece legea prevede eliminarea procedurii "martorului ocular" fara de care soferul nu va putea face dovada nevinovatiei sale.
Consiliul Superior al Magistraturii si Politia Romana reformata la urgenta de Vasile Blaga ,ar fi avizat favorabil aceasta strategie apocaliptica. Nici nationalizarea impusa de regimul comunist instalat in 1945 de rusi nu a reusit sa atinga aceasta performanta in materie de criminalitate. Iata ca dupa 20 de ani de la revolutie regimul ilegitim si criminal patronat de Traian Basescu , ne pune la indoiala drepturile si libertatile individuale garantate de Constitutia Romaniei.

4 comments :

nicole said...

Vor nemernicii dictatura. Sa fure linistiti.
Reactia romanilor nu mai poate intarzia.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=vKOa0qTvVSA&feature=related

sandman said...

O lege dupa chipul si asemanarea creatorului ei, un hot dintre cei 40 de hoti ai lui Base.
Sper sa-i vad pe hotii astia din guvern judecati pt sabotarea ec. nationale si pt genocid impotriva poporului roman.

Anonymous said...

scuze! cred ca am nimerit in cuibul de viespi PSD-iste. promit sa nu mai fac.