Tuesday, October 20, 2009

Ministrul Apararii trebuie sa plece acum!


Ministrul apărării naționale, Mihai Stanisoara, ordona prefectului apolitic de Mehedinti, Ion Mitu, să se prezinte acasă la el, unde îl prelucrează soția sa, Anca Stanisoara. Scopul este să dea afara mai multi consilieri judeteni. Au dat patru saptamana trecuta. Urmează, conform Ancai Stanisoara, inca trei. Scopul: preluarea majoritatii absolute pentru PD-L in Consiliul Judetean si impartirea banilor numai pentru partidul lui Traian Basescu si care este condus in Mehedinti numai de familia Stanisoara. Deja cei de la PSD și PNL sunt santajati, amendati, urmariti, speriati. Acum doar aceasta inregistrare audio. Mai exista una video in care trei apropiati ai prefectului apolitic (?) Ion Mitu dezvaluie cum au fost santajati si amenintati de prefectul Ion Mita si familia Stanisoara sa ii dea afara ilegal pe cei patru consilieri judeteni, printre care si Adrian Duicu, vicepresedinte al CJ. Numai inregistrarea de fata ar trebui sa duca la demiterea ministrului apararii. Cealealta va arunca o bomba de 100 tone in curtea justitiei. Cel pe care il banuiesc prefectul de Mehedinti de tradare este presedintele CJ, Marius Balu. Daca ministrul apararii nu va fi demis sau nu isi va da demisia voi publica si restul inregistrarilor.
Anca Stanisoara: Conform legii nu ştiu ce şi a unui document făcut de Audit care nu a dovedit starea de incompatibilitate, mai sunt încă trei de la ei pe care îi dă afară. Ştii...Mergeani, exact, Buculeasa....Stai să ţi-l dau pe.....Păi nu, că ăsta....Stai să ţi-l dau pe Nelu..
Ion Mitu, prefect de Mehedinti: Salut Mihai, salut. Nu, n-a arătat instabilitatea la lege. În condiţiile astea e şi Jean Manofu şi Eftimie. Dacă nu face nimeni o cerere, aia o anulez în 48 de ore. Aştia sunt, ne uitarăm în toate legile. Eu vorbii şi cu Vintilă şi cu Gîru şi cu consiliera mea juridică.Ne uitarăm în toate legile. Deci n-avem aplicabilitate la legea 34 sau 37, că nici nu ştiu cît dracu' e aia, nici nu le ştiu pe dinafară.... Deci nu aveau nimic aplicabil, deci sunt în incompatibilitate. E clar, la o sesizare, eu mă sesizez, bineînteles... Ei se vor sesiza şi ei peste o luna.Îi avem pe Eftimie şi pe Manofu da` în 30 de zile până iau eu avize şi aştia, până să afle şi ei.Mihai, mai verific o dată, îti dai seama că nici aia nu semneaza prost, câştiga ala tot dupa aceea....Părerea mea că, încă o dată repet...Duicu anunţă peste tot că până săptămâna viitoare rezolva problema şi el va veni înapoi în Consiliul Judeţean...Abordarea lui Marius mă deranjează, încă o dată, repet...Pe Marius l-a abordat de miercuri, Duicu, mă deranjează rău asta...şi ce treabă ai mă tu de vorbit dacă eu sunt prefect şi eu-s de acord, ce treabă ai tu, măi Marius? Ce treabă ai tu ca şi preşedinte de Consiliu Judeţean? Dacă eu sunt de acord ca să fie făcută în şedinţă ordinară...Te rog, Mihai, ar trebui făcută repede asta, nu aşa cum vrea el...
Anca Stănişoară: Dă-mi-l şi mie.... Mă rog, acuma situaţia e delicată.Da, şi eu şi el şi ...din ceea ce ne spuse Marius, astăzi, la fiecare-n parte, deci cel puţin eu aşa am impresia că Marius cam vrea să tragă de timp. Cu mâine, că n-ar avea cvorum, că i-a transmis ...ăsta...Duicu, că nu va veni nimeni la şedinţe şi că de trei ori dacă nu se întrunesc ordinarele, deşi mâine e altceva, nu ordinara, ci de deînadată, dizolva Consiliul.... (sursa Andrei Badin)

ANCA STANISOARA, MIHAI STANISOARA, ION MITU -

1 comment :

Senor Member of RTV Forum said...

Cum sa plece? Intentia presedintelui e sa achizioneze avioane expirate F 16 la care offset-ul (intretinerea) e mai scumpa decat achizitia de avioane noi Gripen sau Eurofighter. Parca am mai auzit de firme de offset si armamente, nu? Contractul e de 3 MILIARDE de euro.