Wednesday, October 21, 2009

Penalul Basescu isi cauta suspendarea sa iasa din criza


Roberta Anastase, declara, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, ca PSD planuieste, pentru perioada urmatoare, cu sprijinul PNL, preluarea sefiei Camerei de catre Adrian Nastase si suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu .
De fiecare data cand maestrii de imagine ai lui Basesuc au de gand sa puna in aplicare un nou plan diabolic se folosesc de flasntele de serviciu, fie Udrea, Boc sau Miss Anastase. Dupa comportamentul iresponsabilului si dictatura personala impusa prin frauda constitutionala, Basescu ne convinge ca impinge premeditat situatia de criza pe care si-a creat-o special in precampanie , spre suspendare .Un artificiu de imagine care i-ar prinde foarte bine loserului de la Cotroceni. Exemplul din aprilie 2007 cand Mircea Geoana a plusat pe ideea suspendarii ridicandu-l pe Traian Basescu din negura popularitatii, de la 36 la 67%. El va calca acceleratia la blana testand nervii majoritatii parlamentare .In rest nimic numai conteaza , nici macar faptul ca toata Comunitatea Europeana si Statele Unite il dezavueaza si abia astepta sa scape de acest Milosevici reincarnat.
Motiunea prin care guvernul corupt si incompetent Emil Boc a fost demis, l-a prins pe picior gresit pe consumatorul de conflicte , rasturnandu--i matematica perversa prin care spera sa mentina oficial trupa de infractori cu acte in regula, in functie, pina la frauda din 22 si respectiv 6 decembrie. Blaga disperat pentru interne isi aranjase planul de joc cu mai mult de o luna inaintea iesirii PSD ului de la guvernare. Pentru ca numai printr-o frauda masiva va mai putea castiga Traian Basescu alegerile in Romania.
Daca situatia din studiile de piata interne, va confirma informatiile conform carora Traian Basescu nu depaseste in acest moment 19- 21% iar Antonescu si Geoana sunt inca umar la umar in jurul cifrei de 21-23% , Traian Basescu se va pravali in mocirla in care a obligat 22 de milioane de romani "sa traiasca bine" in ultimii cinci ani, evenimentul va putea fi sarbatorit chiar in seara zilei de 22 noiembrie 2009.
Astazi dupa depunerea candidaturii Basescu declara cu zambetul pe frunte:
România nu trebuie lăsată pe mâinile alianţei de la Grivco. România nu este nici a lui Ion Iliescu, nici a lui Hrebenciuc, nici a lui Mircea Geoană, nici a lui Vântu sau a lui Voiculescu. Cred ca mult mai bine ne vom simti cu Romania pe mainile lui , ale Elenei Udrea, sau Monicai Iacob Ridzi .

3 comments :

sandman said...

"evenimentul va putea fi sarbatorit chiar in seara zilei de 22 noiembrie 2009."
asta sper si eu, sa cada prezidentu' din primul tur ca sa nu-si mai prelungeasca agonia.
Ca apoi sa aiba timp de plimbari pe la DNA.

Marius Mina said...

sandman, se va plimba

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Suspendarea lui Basescu ar fi o greseala grava. I-ar aduce automat un al doilea mandat!