Monday, October 5, 2009

Pretul la bucata-Un parlamentar de la 25000 la 300000 de euro

Liderii democraţi-liberali au intrat în sevraj. Oamenii sunt disperaţi după anunţul PNL şi PSD care vor semna o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Boc II. Prin urmare au început (aşa cum vă spuneam şi sâmbătă) să vâneze senatori şi deputaţi ai PSD şi PNL. Ca dovadă a bunei credinţe, cei de la PD-L promit să dea 25.000 EURO cash pe loc pentru fiecare ales care e gata să treacă la ei. Această sumă reprezintă doar un avans pentru ceea ce fiecare din ei îşi negociază - am informaţii că e vorba de sume între 100.000 şi 500.000 de EURO, în funcţie de importanţă şi de potenţial. Sunt vizaţi c.ca 10 aleşi ai PNL şi cam 15 de la PSD. -Iosca Buble
In următoarele 48 de ore fiind așteptate alte cîteva demisii de același calibru. Din informațiile care se vehiculează neoficial, PDL a negociat cu un număr de 30 de parlamentari ai PSD și PNL, metodele de "convingere" variind de la sume între 50-200.000 de euro pînă la șantaj și amenințări. Se aude că un liberal recent trecut în tabăra PDL a fost fericit cu un Volkswagen Passat și 50.000 de euro, însă în acest moment prețul e în urcare și s-ar putea atinge și 300.000 de euro. Se vehiculează, de asemenea, că un parlamentar liberal care s-a încăpățînat să reziste ofertelor PDL s-a trezit cu 17 controale consecutive la firma de familie, pe care a fost nevoit să o închidă, finalmente.(Inpolitics)
Nu degeaba a lasat Traian Basescu Romania amanet la FMI, banul ochiul dracului, de la Cotroceni.

9 comments :

Filip G said...

Cine-i ministru la SANATATE?
Rog sa nu intrerupa tratamentul bolnavilor cronici,e pacat,mare pacat.

Marius Mina said...

Toate comentariile postate de Emil Thor au fost rejectate din cauza contintului obscen traditional PDL ist.
Pentru postari similare ii recomand boschetarului basescoid site urile presidency.ro sau elenaudrea.ro.

tony said...

Thor e vanzatorul ala de seminte din zona Ritmului, nu? Infractorul ala de care se foloseste Basescu...Spune-i sa stea inchis in casa, ca mi-a zis Lilick ca a fost azi Hendrix (Gazebo) in Bucuresti, si a stat vreo ora pe strada lui sa il pandeasca sa iasa din casa pe oranjgutan.

Shadow said...

Marius

Dar ce i-ai facut mai "trolului" de si-a pierdut "uzul ratiunii" si a dat din el ca la presedentie? Ei nu ca nu ma asteptam ca ar "putea" mai mult.

Filip G said...

http://www.youtube.com/watch?v=BDs9D2-mVlU&feature=player_embedded
Daca BASESCU,BOC si BNR nu si-a propus sa scoata tara din criza.Atunci sa plece sa lase pe altii sa-si propuna si sa infaptuiasca.
Acizele au crescut cu 15 %
Basescu vede EURO intre 4 si 5 lei /EURO
Sa fim seriosi am vrea noi euro la 4 lei,dar zice BASESCU ca nu-i bine pentru exportatori,care exportatori?
Boc zice sa stea bugetarii acasa 10 zile,dar cand fac greva si stau o zi se sperie ca dracu de tamaie.Si ii roaga sa inceapa munca.
Boc zice ca salariile nu vor scadea si are dreptate,VENITURILE salariatilor vor fi diminuate drastic.
Si iar se imprumuta BOC sa ne fie mai bine,dar nimic nu se simte concret.
Numai pentru aceste afirmatii ar trebui sa plece,dar sunt multe altele si mai grave.

dramoleta said...

Ai avut dreptate! Daca o mai lungesc astia mult cu motiunea, s-ar putea sa ne trezim cu majoritate portocalie in Parlament. Shit!

Anonymous said...

Marius trebuie sa-i intelegi !
Li se strange latul pana la sufocare.

Marius Mina said...

@Dramoleta- mie personal nu-mi place motiunea acum, o sa dea apa la moara basescului sa arunce vina haosului pe liberali.
@Vlad- Li se strange dar ii ajut si eu, nu pot sa-i vad cum se chinuie.
@Shadow, e disperat ca nu l-au bagat in seama la impartirea cascavalului de campanie, acum ameninta ca-si inchide blogul , poate musca vreun imbuibat de Murgean si-i da si lui o spaga sa-si plateasca intretinerea la cotez.
@Tony, nu stiu ce vinde , stiam doar ca rupe boschetii prin abureala atarnarii.

Stoloboc said...

Dl Mina,

Ce-i cu balbaiala asta a PSD cu privire la semnarea motiunii de cenzura ?

In alta ordine de idei, nu stiu ce se intampla, de vreo 2 ore incerc sa dau mesaje la Roxana Iordache, dar nu apare nimic !! Stoloboc