Sunday, October 25, 2009

Traian Basescu, capul mafiei din Romania

Informatii si documente oficiale care vor demonstra practicile de tip mafiot ale regimului Basescu, vor fi publicate incepand cu ziua de luni 26 octombrie 2009. Apropiati , oameni de incredere implicati in operatiuni de trafic de influenta , delapidare si fapte care pot face obiectul unor grave infractiuni cu efecte si rezonanta internationala. Nici macar implicarea unor servicii din subordinea lui Traian Basescu in afacerile interne ale republicii Moldova, ajutorul pentru Voronin si multe alte gafe internationale ale inca presedintelui Romaniei. Nume grele precum Vasile Blaga, Adriean Videanu, Elena Udrea sau Mihai Stanisoara implicate in operatiuni infractionale care conduc spre bugetul personal si de campanie al lui Traian Basescu. Se vorbeste despre santaj, amenintari fixice si penale, acte de terorism cu implicarea unor oficiali de rang inalt al statului roman.
De asemeni sunt surse care sustin ca dosarul Omar Hayssam va zdruncina din temelii institutiile statului.
Biroul pentru Fraude Grave (SFO) a relansat ancheta penala in legatura cu suspiciunile de coruptie la cea mai mare companie de armament din Marea Britanie, BAE Systems. Noile investigatii vor include si verificarea contractului incheiat de BAE cu Romania pentru vanzarea a doua fregate britanice si care sunt oficialii romani beneficiari ai unor comisioane considerabile in aceasta afacere dubioasa.
Fondurile grele pentru campania lui Basescu vin din afaceri cu armament, prin intermediul lui Stanisoara si Videanu, din afaceri legate de infrastructura rutiera si feroviara, prin intermediul lui Radu Berceanu si din afaceri cu produse petroliere si tigari. Acestea din urma sunt patronate de Vasile Blaga

Programul guvernamental pentru fraudarea alegerilor se desfasoara conform planului

Prefecţii puşi de PD-L au cerut un număr enorm de buletine de vot pentru secţiile speciale din judeţul pe care îl păstoresc - secţiile speciale sunt cele unde votează cei aflaţi în tranzit. Adică... prefecţii lui nenea Blaga au cerut buletine de vot echivalente cu 6,43% din totalul populaţiei înscrise oficial pe listele electorale permanente. Dacă din cei 18.347.397 de români cu drept de vot (vezi doc.3 si foto 3) ar veni la vot doar jumătate (deşi e mult şi atât), asta înseamnă că aprox.13% din cei care vin la vot se vor fi aflat în drumeţii prin alte judeţe.(Ioska Buble)

La această infuzie masivă de buletine de vot se adaugă şi cererea MAE pentru 600.000 de buletine de vot, în condiţiile în care de fiecare dată românii din afara ţării nu au dat mai mult de 300.000 de voturi.

Va imaginati cat valoreaza transformarea in voturi a plusului masiv de buletine de vot aruncate pe "piata"? Incercati sa constientizati ca ele pot asigura o victorie usoara D-lui Basescu care fara ele ar pierde la scor inclusiv primul tur al prezidentialelor.

4 comments :

Matilda said...

Se ascut săbiile ! Măcar de-ar afla tot romînul adevărul-adevărat ! Prea multe măgării au făcut sub cortina largă a puterii, să plătească pentru toate.

Marius Mina said...

Pina la urma cineva va plati

alex.dumitrascu said...

-Care e intelesul atitudinii de siguranta absoluta a pedeleilor in privinta trecerii guvernului Croitoru prin parlament?
-Care e urmatoarea magarie majora care se pregateste?

Marius Mina said...

Basescu iubeste guvernul bock