Thursday, October 22, 2009

Basescu il oferteaza pe Vadim Tudor


In această seară, la orele 18,00, la sediul PRM a avut loc o întrevedere de "protocol zero" între Adriean Videanu, din partea PDL, și Corneliu Vadim Tudor, discuțiile fiind derulate la solicitarea expresă a democrat-liberalilor, din ordinul direct al lui Traian Băsescu. Scopul întîlnirii a fost unul singur: obținerea sprijinului lui Vadim pentru actualul președinte, în campanie, Videanu oferind la schimb, din informațiile Inpolitics, un consistent sprijin financiar și logistic, plus o serie de funcții grele pentru anumiți peremiști, în cazul unei victorii a lui Băsescu.

Videanu, descindere de taină la sediul PRM

Deși PDL a inistat foarte mult ca întîlnirea de azi - programată, inițial, aseară - să aibă loc într-un loc neutru și nu la biroul Tribunului, Vadim Tudor s-a ținut tare, astfel că discuțiile au avut loc la sediul central al PRM. Motivul acestei solicitări a PDL a fost faptul că Videanu a fost surprins, acum cîteva săptămîni, de paparazzi pe cînd mergea la Vadim să îi ceară renunțarea la acțiunile de protest ale PRM în Consiliul general, unde trebuia aprobate PUZ-urile clientelei PDL. De cealaltă parte, Vadim Tudor se teme să nu fie înregistrat pe ascuns în timpul negocierilor, astfel că a preferat să rămînă "acasă". În consecință, Videanu a venit la sediu, însoțit de viceprimarul Capitalei, Victor Iovici, membru PRM, dar om de încredere al liderului democrat-liberal. Timp de mai bine de un ceas, cei doi politicieni au negociat sprijinul pentru Băsescu, materializat prin atacarea adversarilor acestuia în media și prin cedarea voturilor peremiste, în turul doi, actualului șef al statului. De menționat că relațiile PDL cu Vadim s-au răcit considerabil în ultima perioadă din cauza legăturii strînse pe care Băsescu a încercat să o realizeze cu UDMR, dar proiectul a eșuat recent, după ce partidul lui Marko Bela s-a reorientat către PSD și PNL. Există, de asemenea, informații că PDL va încerca ridicarea masivă a lui Vadim în opțiunile de vot, în perioada următoare, pentru ca acesta să intre în finală, singura șansă autentică a lui Băsescu de a cîștiga un nou mandat. (Inpolitics)

Vadim a vrut sa angajeze un transsexual care sa ”toarne” la ”Romania mare”


3 comments :

Vlad Georgescu said...

Daca Vadim tradeaza iar poporul asta este la fel de ticalos ca, Presedintele DICTATOR HAHAIT.Vadim a ales drumul asta mizerabil si la alegerile trecute si s-a ales cu scoaterea din Parlament. LEHAMITE SI RUSINE, IMPOSTORULUI "nationalist".

Anonymous said...

Prestatia nebunului din aceasta seara de pe Antena 3 demonstreaza ca este lipit de Basescu mai rau ca marca de scrisoare. negociaza , poate il ajuta sa bage partidul securistilor mari in parlamentul sunbtiat.
Viseaza Vadime , viseaza, o sa-ti dea Basescu multa UE, ca si pina acum.

calugarul teofil said...

Schizofrenicul Vadim trebuia dus de mult la sanatoriu, il folosesc serviciile ca pe un prezervativ de cate ori vor sa se simta bine.