Tuesday, November 17, 2009

Chireac si Macovei s-au imprietenit la Hotelul "President"din capitala


Motto: "Venim acum pe strada ta"

Bogdan Chireac si Catalin Macovei s-au cunoscut si imprietenit, cu ani in urma, in incinta hotelului "President" ", din cartierul Pajura. Cei doi locuiesc relativ aproape unul de celalalt. Chireac in Pajura, Macovei in Damaroaia. Proprietarul hotelului , Paul Ionescu, este (a fost) si actionarul principal al firmei Di Palma SRL, care a executat, la ordinul lui Razvan Murgeanu, santurile de separatie din fata restaurantului "Pescarus" pentru a-i gripa activitatea . O metoda clasica din arsenalul lui Basescu atunci cand cineva nu i se supune .Marcel Bouaru, patronul restaurantului "Pescarus", din Parcul Herastrau a devenit intre timp mai prietenos cu Basescu dupa ce acesta daduse ordin de "executie" pe vremea cand patrona Primaria Capitalei. O metoda clasica din arsenalul lui Basescu atunci cand cineva nu i se supune . Paul Ionescu gazduia des intalniri conspirative intr-o camera bine antifonata ferita de unde magnetice, la discutii participau Bogdan Chireac , prietenul sau Catalin Macovei , generalul Marin de la SIE si alte persoane de interes al caror nume le voi face publice ulterior. Una dintre inregistrarile aparute in presa contine si o referire a lui Chireac la un anumit prieten comun care "numai este printre noi".
Incitant sau nu, decesul lui Paul Ionescu a intervenit in timpul campaniei electorale din toamna trecuta in conditii suspecte. El candida pentru PDL intr-un colegiu din Jud. Botosani, pus la dispozitie de prietenul Flutur sprijinit si de Pinalti. A fost gasit mort in camera motelului unde fusese cazat , Paul Ionescu a asistat la multe discutii si detinea o serie informatii compromitatoare pentru Traian Basescu si "mediul " inconjurator. Surse din anturajul mortului declara ca si-ar fi impus candidatura fortand putin mana greilor PDL care nu l-au putut refuza din motive "obiective". Stia multe despre foarte multi. Nu degeaba se spune ca " cine stie multe sfarseste repede".Prin hotelul lui Paul Ionescu se perindau personaje de varf ale politicii dar si fotieri ai serviciilro secrete . Serverul din spatele receptiei a inregistrat aproape toate prezentele si discutiile purtate de acestia in diferite ocazii. Au trecut prin fata camerelor grei ai PDL printre care Vasile Blaga si Nasul Razvan Murgeanu , intoxicat cu Black Label , sustinut de admiratoare consumabile. Acum Murgeanu a lasat in plan secundar "Black Label -ul" si s-a dedicat baschetului de performanta si afacerile cu prafum de contrabanda. Printre prietenii de combinatii si vizitatori a fost vazut de camerele de supraveghere se numara si Gheorghe Flutur , pe care Paul Ionescu se lauda ca-l intretine cu sume frumusele in schimbul proiectelor cu statul. Si Vadim Tudor a trecut in revista cuibul conspiratiilor din hotelul "Diplomat", fusese atras acolo pentru a i se sufla partidul, Daniela Buruiana este una din conspiratorii incitati de Ionescu la spargerea PRM si debarcarea lui Vadim. Insa Vadim avand surse de informatie a prins din zbor jocul si s-a retras. As fi curios sa aflu cine a intrat in posesia unor copii al evenimentelor inregistrare de sistemul audio-video amplasat mascat in orice loc important din incinta hotelului, inclusiv in camerele de protocol. Pentru ca in acel hotel s-au discutat multe planuri secrete privind jocurile politice dar si economice .
In afara de personajele mentionate mai sus ,in hotelul lui Paul Ionescu aveau acces nelimitat , fostul procuror general Ilie Botos, fostul primar PSD ,Vasile Gherasim, fostul primar al sectorului 1 care i-a facilitat lui Paul Ionescu "obtinerea" terenului pe care si-a construit hotelul . Gherasim a trecut prin transfer doctrinar la PDL. Printre vedetele de sezon prezente in cuibul de la hotelul Diplomat se numara si si marele maestru Nicolae Cristescu (coleg de loja cu Ionescu), cel care fusese confundat cu Mircea Basescu in fotografia facuta la expozitia de tehnica militara cu cantec, de la Constanta. Cristescu sprijinit de Gherasim a preluat Piata 16 Februarie, din sectorul 1 imediat dupa disparitia lui Omar Hayssam. Piata apartinea patrimoniului de afaceri a sirianului . Cristescu a fost trimis special din partea Romaniei sa "observe" alegerile din republica Moldova in 2004 cand Voronin a castigat. Sa fie parte din ajutorul pe care Basescu i l-a acordat lui Voronin sa devina presedinte?

No comments :