Tuesday, November 24, 2009

Cum a instrainat Traian Basescu Flota Romaniei

De ce este disperat Traian Basescu? Pentru ca in dosarul „Flota“ nu a intervenit prescripţta. Daca Basescu pierde alegerile, partea care se afla trimisa inapoi la DNA, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, va trebui reactivata, pentru ca ancheta să fie refacuta, pentru a se da o solutie clara , care poate fi: scoaterea de sub urmarire penala sau trimiterea sa în fata instantei. Incepand cu data de 6 decembrie, Traian Basescu ramane fara imunitate daca pierde alegerile iar dosarul „Flota“ va trebui reactivat dupa o suspendare de cinci ani.

Traian Basescu si complicii acestuia au devalizat Romania prin interpusi, in ceea ce priveste implicatia sa in disparitia Flotei Romaniei , sunt destul de clare. Parte din documente au fost salvate si pastrate. Fostul sef al Corpului de Control al Guvernului Ciorbea , Dl.Valerian Stan, detine o parte dintre ele. Se pare ca intre turul intai si cel de-al doilea , cateva file din dosarul real in care actualul presedinte este parte in calitate de inculpat , au transpirat deja. Au aparut cateva dintre documentele care vor juca un rol decisiv in condamnarea definitiva a lui Traian Basescu, imediat dupa reluarea judecarii dosarului, dupa iesirea acestuia de sub protectia imunitatii asigurate de functia suprema in stat. In dezbaterea de la Cluj, interpelat de Crin Antonescu , Basescu a explodat nervos declinandu-si aportul direct in vanzarea mascata a flotei. Mai mult, in cea de a doua dezbatere , Traian Basescu a incercat din nou sa-si demonstreze nevinovatia, fluturand in prim plan expertiza efectuata de D.N.A prin bunavointa D-lui Daniel Morar (omul de curte al presedintelui Romaniei). Documentele de mai jos il incrimineaza pe Basescu si demonstreaza ca "providentialul" fara scrupule , minte falsificand continutul dosarelor cu sprijin direct din partea D.N.A, chiar si de la inaltimea celei mai inalte demnitati in Statul Roman. Aceste documente au fost "inghetate" in arhive dupa ce Traian Basescu a devenit Presedintele Romaniei.

pdf-logo Adresa PNA

Document:
flota.pdf
Titlu: Flota
Ioska Buble publica pe site-ul sau doua documente incriminatoare:
Ce aţi văzut nu sunt simple acte. Păi să vă spun cu ce se ocupa preşedintele nostru iubit. În documentul care apare primul în documentul PDF şi în foto se poate vedea clar cum ministrul Transporturilor, Traian Băsescu, e de acord cu înfiinţarea unei firme de profil + se numeşte singur în Consiliul de Administraţie al acestei firme. Mai apoi... actualul preşedinte se ocupa cu o şmecherie - navele maritime româneşti sub pavilion românesc luau credite grase de la bănci, apoi aceste nave erau trecute sub alte pavilioane, ceea ce făcea că acele credite iniţiale luate în numele navei erau plătite de statul român - pe sistem suveică, iar banii intrau în nişte buzunare lungi.
Lucrurile sunt cât se poate de reale şi au fost consemnate în adresa Parchetului Naţional Anticorupţie către Comisia Prezidenţială care verifica dosarele miniştrilor înainte ca aceştia să fie trimişi în judecată. (Ioska Buble)


5 comments :

dramoleta said...

Le-o fi secretizat si p'astea pentru vreo 50 de ani.
Nu stiu cum de lui Antonescu nu i-a dat prin cap sa-i dea peste mana la faza cu expertiza.
Expertiza aceea nu are nicio valoare juridica atata timp cat nu a trecut prin controlul unei instante.
Jos Basescu!!! :))

Anonymous said...

ALEGERILE VOR INSEAMNA INMORMANTAREA CLANULUI BASESCU TISMANEANU PATAPIEVICI.

" DESECRAREA MENORELOR "

AM POSTAT PE BLOGUL MEU ARTICOLUL CARE A DECLANSAT SCANDALUL
MONSTRU ICR NEW YORK. EL RELATEAZA CHEMAREA DE CATRE MINE A POLITIE AMERICANE SI MANIFESTATIA SPONTANA ANTI BASESCU IMPOTRIVA EXPOZITIEI FASCISTE ORGANIZATE DE STATUL ROMAN.
DESCHIDETI:
http://devanewyork.blogspot.com/
Ziarul Ziua anunta in editia curenta ca Horia Patapievici a pierdut procesul intentat ziarului. Este o victorie si un semn bun. DUPA ALEGERI EL VA PIERDE TOTUL : SERVICIUL, PAPIONUL SI LIBERTATEA.

Robert Horvath New York BLOG http://devanewyork.blogspot.com/
SITE http://www.devagallery.com/

Unknown said...

Revolutia bunului simt la inceput:
http://www.youtube.com/watch?v=LOlNEouKaig
si la sfarsit:
http://www.money.ro/politica-administratie/pnl-a-decis-il-sustine-pe-mircea-geoana-in-turul-al-doilea-cum-comentati.html#articol

Pamfletaru` Parclab said...

Pacat! mare pacat, rusine pentru ce s-a intamplat. Multe alte incidente de genu s-au petrecut dupa revolutie in Romania!

Anonymous said...

Doar in Romania infractorii"fac legea"in loc sa fie dupa gratii !!!
Paradoxal,presa romana aservita politic in proportie de 99% ii elogiaza numindu-i"oameni de afaceri"pe cei care au falimentat economia nationala si ne-au adus la sapa de lemn !!!