Wednesday, November 25, 2009

Simbolurile comuniste sunt penale

Traian Basescu este primul sef de stat roman care a avut curajul sa condamne comunismul si crimele sale. Cateva amendamente aduse codului penal prevad pedepse cu inchisoarea pentru detinerea si distribuirea simbolurilor regimului comunist, fiind nevoie doar de semnatura presedintelui pentru intrarea in vigoare a interdictiei. Nu intrati in panica si nu va repeziti sa trimiteti felicitarile calduroase pentru initiativa curajoasa a marelui barbat politic Traian Basescu. Este vorba de codul penal al Poloniei si de seful statului polonez. In Romania a fost de ajuns proba orala, specialitatea profesorului de la Cotroceni.

5 comments :

SimP said...

Domnule Mina,

va rog sa-mi explicati si mie ceva ce nu inteleg:
Apar multe documente despre fapte penale (flota volatilizata, trafic de arme, casa din Mihaileanu, etc) care ii sunt puse in carca marinarului de la Cotroceni.
De ce nu este anchetat penal?
1. nu sunt dovezi clare care sa il implice?
2. cei indreptatiti sa inceapa ancheta penala nu se autosesizeaza?
3. are imunitate care nu ii poate fi ridicata si nu se poate incepe nici o ancheta penala?
4. alte motive?
Sunt oarecum stupefiat. Toate lucrurile fantastice dezvaluite de presa si.... NIMIC. Totul cade parca pe o ureche surda. De vreo 6 luni am inceput sa citesc politica romaneasca, sa reinvat ortografia (lol la indemnurile unora de pe bloguri care ma faceau pe buna dreptate agramat, what you don't use, you lose) reusind sa ma simt oarecum up to date... totusi un lucru nu pot nici cum intelege: de ce basescu nu e anchetat?
Politica romaneasca pare ca un meci de wrestling unde nici unul din protagonisti nu da "pumni adevarati" spre marele delir al publicului care e ferm convins ca vizioneaza un meci de heavyweight boxing.
Va multumesc de raspuns.

Anonymous said...

ARESTAREA LUI BASESCU

ESTE FOARTE IMPORTANT CA DUPA ALEGERI BASESCU SA FIE ARESTAT IMEDIAT.
ACEST LUCRU TREBUE FACUT PENTRU APARAREA DEMOCTATIEI SI A SANATATII MENTALE A POPORULUI ROMAN.
LASAT LIBER ACEST INDIVID SE VA INTOARCE PE CAI MARI. HITLER A PIERDUT ALEGERIILE SI A FACUT ACELASI LUCRU , LA FEL SI MUSOLINII. FARA SA FAC O COMPARATIE NEAPARAT ACEST INDIVID POSEDA NATIV ACELASI TALENT, EL SE ADRESEAZA A CE ESTE URAT SI NOCIV IN OAMENI, CASTIGAREA ALEGERILOR REPREZINTA UN PRIM PAS, ESTE DOAR CASTIGAREA INEI MARII BATALII .

BASESCU TREBUE TRIMIS IN PUSCARIE. UN LOC CU MASA CASA GRATIS FARA TELEVIZOR SI CARTI DE CITIT. SINGURA CARTE PERMISA : CODUL PENAL

Robert Horvath New York BLOG http://devanewyork.blogspot.com/
SITE http://www.devagallery.com/
Blogul meu ROBERT HORVATH DEVA este dedicat in intregime acestui proiect nobil !
Cautati articolul " UN WATERGATE ROMANESC. "
UN ATAC CRIMINAL ORDONAT DE BASESCU LA NEW YORK
El reprezinta un pas sigur in aceasta directie.

Marius Mina said...

SIM P, are imunitate pina pe 6 decembrie, asta e motivul. Si pentru asta vor incerca s avoteze iar cu autocarele la trei maini. Le este frica de puscarie baseilor.

Crina said...

Mihai Eminescu : " Flamura cea rosa cu umbra-i de dreptate /Sfinteste a ta viata de tina si pacate / Nu! nu esti tu de vina ci-s cei ce te-au vandut /"
Prin principiile fundamentale pe care le promoveaza : pace si intelegere intre popoare, adevar, dreptate , egalitate si echitate -comunismul ne aduce pace in suflet -calea cea mai usoara de mantuire.
Hristos nu vrea mantuirea prin pacea si linistea sufletului ci prin suferinta asa cum ne reveleaza in Biblie :
" Purtati jugul mei ca-i bun si povara mea ca-i dulce .Nu vreti ? Iau viia , o dau la altii si pe voi va alung. ...si i-a alungat, i-a impilat, i-a ucis si i-a masacrat pe evrei , pagani , comunisti si musulmani .?
si in Evanghelia dupa Toma :
" Unii spun ca eu am venit sa aduc pacea pe pamant dar eu am venit sa aduc Sabia caci unde vor fi cinci -trei vor fi contra doi si doi contra trei si tatal contra fiului si fiul contra tatalui "
Aceasta este cauza luptei impotriva comunismului .Ese lupta Intunericului impotriva Luminii respectiv a Diavolului impotriva lui Dumnezeu .

Crina said...

Comunismul -cale de mantuire !