Tuesday, November 24, 2009

Pe 6 decembrie avem o singura optiune :Votul AntiBasescu !


Voi merge la vot chiar daca sunt fortat de imprejurari sa votez un candidat de stanga. Intre comnistoidul securist Basescu si socialistul Mircea Geoana , prefer varianta a doua. Voi vota Geoana pentru ca inca 5 ani cu Traian Basescu echivaleaza cu transformarea Romaniei intr-un stat mafiotic condus ce Udrea-Cocos si Famiglia Basescu. Un proiect initiat de PNL si acceptat in unanimitate de PSD, UDMR si Grupul Minoritatilor Nationale , cu Johannis Prim Ministru mi se pare acum singura solutie de bun simt pentru iesirea din criza si normalizarea conditiilor de trai in Romania . Basescu reprezinta polul opus , generatorul de conflicte si infectarea spatiului public , actului de guvernare in ansmblu si parazitarea economiei romanesti printr-un concurs de infractiuni , incepand din anii fragedei noastre democratii. A promovat la varf in treburile tarii o garnitura de amfitrioane cu minijoupe si cizme de peste genunchi. Si-a tras partea leului din toate tranzactiile mafiotice ale executantilor , Videanu, Udrea, Ridzi, Boc, Berceanu si restul Casunenilor goldenblitzisti . A promovat prostitutia politica si economica, a parjolit mediul de afaceri si ne lasa mostenire , dupa cinci ani de mandat , o tara in care legea junglei ramane un deziderat .

Forurile de conducere ale PNL au transmis astazi un msesaj clar catre cei care, din diverse motive , au plecat din partid în ultimii ani, se pot intoarce cu statul de membru plin .Termenul limita este pina la data desfasurarii turului doi al prezidentialelor . Sunt exclusi din procesul de recuperare personaje care corespund caracterului domnilor Gheorghe Flutur , Cristian Boureanu si altii.

Pe 6 decembrie avem o singura optiune :Votul AntiBasescu !

10 comments :

Matilda said...

Cred că prezenţa lui Klaus Iohannis va fi balanţa care va echilibra, în sfîrşit, viaţa politică, mult prea furtunoasă din ultimii cinci ani ! Fără Băsdoi !

Marius Mina said...

No more Basey !

nicole said...

PDL-istii sunt disperati. Vor fura foarte multe voturi. Ai dreptate. Trebuie sa votam cu Geoana. Vom fi reprezentati de Antonescu in aceasta coalitie.
Daca iese dictatorul basescu cei care il critica vor fi invitati sa plece din tara (sa nu uitam "cazul" Dinescu).

Filip G said...

Basescu tot da inainte cu vanzarea voturilor de catre cei care au iesit din cursa.
Dar cumpararea parlamentarilor sa treaca in barca PD-L,cum trebuie interpretata?

Anonymous said...

Am si eu 2 intrebari:

1. Cum explicati rezultatele din Transilvania?
3. Cum explicati votul din Sibiu (orasul/judetul lui Johannis) si Timis-Timisoara?

Anonymous said...

ba prosti mai sunteti.. serios acu...
mama voastra de comunisti imbecili...

Unknown said...

Votam pentru o tara fara Basescu!

Votam pentru Johannis premier!

Il vom sprijini pe Antonescu in aceasta lupta!

In consecinta votam Geoana!

Geoana e un comunist mai mic decat Basescu! Basescu a facut parte din FSN...si mai sunt unii care o tin una si buna cu comunismul.

Daca nu ati vrut comunism trebuia sa votati toti cu Antonescu!

E singurul lucru onest care il mai putem face!

virgil said...

Sunt de acord, este momentul..... in fond ne putem rupe cateva ore o daca la 5 ani ca sa ne schimbam destinul

Anonymous said...

Este ca in bancurile cu Radio Erevan:
- DA ! este adevarat ca INEC este condus de un fost locomotivar ajuns peste noapte expert si director al institutului, numai ca nu-l cheama Grigoras Catalin ci Dumitrescu Cristian; este ala de a trucat examenel al IENC si-si afiseaza chilotii si muschii in Catavencu: http://www.catavencu.ro/justitia_nu_vrea_sa_analizeze_pumnul_trucat_al_lui_base-11527.html

- DA ! este adevarat ca directorul INEC are legaturi de cumetrie cu Cristian Grigoras de la PD-L, dar pe director il cheama Dumitrescu Cristian, nu Grigoras Catalin care nu are nicio legatura cu tipul de la PD-L.

- Grigoras Catalin a devenit expert in 2002, nu a fost dat afara de nimeni, iar Predoiu nu l-a reaganjat ci Grigoras i-a inaintat acestuia demisia din functia de director adjunct in semn de protest fata de ilegalitatile lui Dumitrescu (numit director de Predoiu) si complicitatea conducerii PD-L MJLC care i-au musamalizat lui Dumitrescu toate ilegalitatile comise.

vili D said...

Nu i-mi place GEOANA ba chiar pot spune ca nu-mi inspira incredere de loc dar......dintre cei doi el e raul cel mai mic MULT MAI MIC deci merg pe mana lui ANTONESCU sper sa fie bine