Sunday, November 22, 2009

Rezultate finale - Frauda si Manipulare

Ultimul inchide lumina, noapte buna romani, v-ati vandut viitorul copiilor pe 50 de lei.

24 comments :

sandman said...

Sint total dezamagit.
Antenele au facut un joc murdar ca sa-l aduca pe Geoana in fata.
Am o sila imensa.

nicole said...

Manipulare, prostie, chipuri tampe, lipsa de reactie, frica,lene, suflete vandute pe doi bani.

Marius Mina said...

Incepe sa-mi fie jena ca sunt inca si cetatean roman.

dramoleta said...

Extrem de ciudat faptul ca Antonescu a castigat Bucurestiul si totusi nu a intrat in turul doi.

La fel de ciudat si rezultatul referendumului. Desi va fi validat,desi s-a raspuns cu DA in procent de 75%, Basescu a luat f. putin in raport cu acest procent.
Un vot anormal.

Da, si mie imi este rusine ca inca sunt cetatean roman. Ma pot felicita insa ca am decis ca fiul meu sa aiba alta cetatenie.
Romania nu are viitor!

Marius Mina said...

@Dramoleta, cred ca nu ai face rau sa-ti iei si tu alta cetatenie,cea pe care o ai acum s-ar putea sa expire foarte curand . Romania e o tara in deriva si va naufragia curand condusa de acelasi psihopat infractor si MAFIA din jurul sau.

mihai 4 said...

BA NU.Pnl-ul a facut rocada in doar un an de zile trecand de la un electorat rural la unul urban si nu uitati:AM CASTIGAT BUCURESTIUL. Hei,priviti si partea pozitiva.Base va pierde alegerile,pdl-ul se va prabusii in sondaje,pnl-ul ii va lua locul,crescand,iar premier va fi un tip sprijinit de pnl,asta daca nu chiar penelist.Deci,nu fiti asa de tristi.Macar Geoana stie cu externele si nu va fi jucator.Mie ciuda sa pun stampila pe Geoana dar …..

Anonymous said...

Incepe sa-mi fie groaza cand ma gandesc cum o sa fiu nevoit sa votez cu Basescu impotriva comunistului de Geoana...

Marius Mina said...

Anonymule, mi-e teama ca av trebui sa scapam de Basescu , odata cu el dispare si PDL , o sansa pentru PNL de a deveni cea mai mare forta de dreapta . Un guvern Johannis cu profesionisti il costa pe Geoana sprijinul nostru. Gandim pragmatic nu altfel.

Anonymous said...

Pot sa inteleg pragmatismul, calculele politice. Am votat cu Crin dar nu o sa votez NICIODATA un comunistoid ca si Geoana.

Marius Mina said...

Imi pare rau sa spun dar daca vrem sa terminam cu Basescu si cu PDl nu avem de ales, sincer...imi vine sa vomit dar imi trece vazand cum se prabuseste toata mafia portocalie. Astfel PNL ar deveni singura forta reala de dreapta.

Anonymous said...

Deci sa cada mafia portocalie ca sa vina ciuma si mafia rosie?!? Multumesc, NU.

Mihaela Petrescu said...

Nu cred ca totul e pierdut. Antonescu e sigur cel putin pe locul 2 in diaspora! In tara frauda in masa. De ce sa inghitim asa usor pastila cu raul cel mai mic? In mare parte Anonimul are dreptate. Nimic nu e pierdut pina nu e pierdut!
In acelasi timp presa din Romania si-a dat masura. Nu stiu meserie, au cedat nervos.Neprofesionisti.

summerday said...

@sandman

nu stiu ce joc murdar au facut tinand cont ca antonescu a fost mai tot timpul invitat la ele,nu l au vorbit de rau mai deloc din contra a avut 2 sustinatori/votanti declarati.

...

am votat cu crin insa in al 2 lea tur fie ca mi place fie ca nu pun stampila pe geoana...gata cu marinarul si nutzi.

Marius Mina said...

Mihaela, care "presa" din Romania? Romania are presa? Are doar niste tentative de presari care guitza la ordin . In ultimile doua saptamani s-a distins clar curentul , basca institutele de sondaj care au incasat la greu in perioada asta sa-l scoata pe prostanac din cacat. Aminteste-ti cum a castigat Obama. manipulare media de la A la Z. In Romania se intampla la fel plus frauda masiva cu votul multiplu.

Ostap Bender said...

Surprinzator totusi procentul destul mic obtinut de Antonescu. Toti cunoscutii mei au votat cu el... Mai putin eu, care am ales sa-i exercit in alt mod dreptul de votare (si n-ar fi rau daca ati face si voi la fel in turul doi):
http://muscaderahat.blogspot.com/2009/11/buletinul-de-vot.html

Marius Mina said...

Ostap Bender, atat PDL cat si PSD au votat la doua maini. Acum iti explici furaciunea?

sandman said...

@ summer_day
Jocul murdar a constat ca in ultima saptamina au dat constant in Crin, au colportat zvonuri cum ca e mina in mina cu Base si l-au ridicat in slavi pe Geoana. Revezi emisiunile.
Voiculescu a mai jucat odata la 2 capete in 2004, asa ca nu e ceva nou pentru el, nu? asta e genul de politician roman, postdecembrist pus pe japca si pe autoconservare. Parerea mea e ca in spatele lor ( a unor candidati si a unor partide) se afla serviciile. Aminteste-ti cit de sabotat a fost PNTCD din interior de catre conservele plantate acolo.

sandman said...

O vina o are totusi si PNL. Ce campanie sa faci cu Saftoiu, cu Stavarache si cu Orban, care parca e mort cind vorbeste. Am senzatia ca Antonescusi-a adunat singur votantii, staff-ul fiind aproape invizibil, prost organizat si demobilizat.

Marius Mina said...

Sandman,problema grava este ca "ei", formatorii de opinii divergente, ne cred pe toi imbecili uitand ca specia respectiva le este rezervata.
Intr-adevar, organizarea si strategia de campanie au lasat de dorit, cu asemenea "profesionisti" nu poti spera la performante castigatoare.Stiu eu mai multe dar deocamdata le las pentru zilele urmatoare sau dupa 6 decembrie. Au fost destui care au tras pentru altii si nu pentru el.

summerday said...

"Parerea mea e ca in spatele lor ( a unor candidati si a unor partide) se afla serviciile..."


cred ca aprox peste tot este asa indiferent de tara.

acum e important sa gaseasca pct comune si sa se inteleaga ca sa poata pleca base cu ai lui iar dupa 6 decembrie putem vb mai mult despre tot

ps.cat despre oferta pd l catre pnl
cine il mai crede si poate avea incredere in basescu?

Marius Mina said...

summer_day
Nici Basescu numai are incredere in Basescu, pe 6 decembrie il trimitem pe mare.

summerday said...

Marius,

asa sa fie.


citit acum cateva minute pe blogul lui Iosif un "zvon/inf.pe surse:)"cum ca:

"Potrivit primelor estimări... şi asta înainte de orice negociere directă, noul Guvern (cel mai probabil Iohannis) va avea doi vicepremieri (PSD şi PNL) şi o structură de 16 până la 18 ministere. Jumătate din ministere vor fi preluate de PSD+PC, iar cealaltă jumătate va reveni PNL şi UDMR. Grupul minorităţilor naţionale are premierul :)"


mie(nefiind implicat in politica)mi se pare decenta varianta aceasta daca o sa reuseasca sa se inteleaga asa.

insa sa o faca cat mai repede si sa inceapa campania activa pt turul 2,sa nu stea 2 sapt sa negocieze ca....

sandman said...

@ Marius MIna
dupa alegeri si linistirea lucrurilor, sper ca Crin sa aiba puterea sa faca arunce la gunoi restul conservelor pedeliste din partid.
@summer_day
Corect, de acum trebuie sa se apuce de treaba si nu peste 2 saptamini.

Marius Mina said...

sandman, cred ca se impune o deparazitare generala , o va face.