Monday, November 2, 2009

Vasile Blaga , tinteste sefia PDL

Update: Traian Basescu a ordonat expres ca pina pe 4 noiembrie(ziua lui de nastere) sa dispara toate afisele electorale cu mesaje "denigratoare " la adresa sa. Cel cu "Flota" in mod special.
Se zvoneste in cercurile concentrice ale Modroganilor ca Emil Boc va fi inlocuit cu Vasile Blaga, nu mi se pare o ideea tocmai rea , mai ales ca pina acum varful nevrotic al liberal democratilor a reusit sa transforme imaginea partidului D-lui Basescu , intr-o sorcova portocalie. Le mai ramasese sa-l numeasca pe Sever Voinescu purtator de discutii si pe Monica Macovei i-responsabila la departamentul antifraude (umane) , sa le explice ea cum se face . Dupa votul de incredere acordat lui Vasile Blaga , apele s-au invinetit in PDL. Si nu m-ar mira sa-i apara vreo trei dosare restante ca sa-i taie pohtele si elanul cavaleresc, prin care si-a convins colegii din opozitie ca dracul nu este chiar atat de chior si negru si ca poate negocia cu succes, cand ai fondurile dezvoltarii la discretie. Asta pentru ca dupa felul in care se misca lucrurile , Dl. Vasile Blaga ar tinti de fapt jiltul D-lui Basescu in varful PDL, in situatia probabila a pierderii alegerilor prezidentiale, o perspectiva care agita spiritele in interiorul PDL , mai ales in randul apropiatilor lui Basescu.. Toamna s-a napustit cu tupeul Elenei Udrea peste Romania, campania a intrat in linie dreapta si dupa o prima saptamana in care tara ca o floare portocalie hahaia la noi din cincizeci in cincizeci de metri asigurandu-ne cu fermitate ca, "de ce ne e frica d-aia nu scapam", cu referire indirecta la blonda natiunii celei mai defavorizante. De astazi in Bucuresti cel putin, au aparut primele semne ca opozitia la dictatura udrelor si a imoralitatii galopant excesive, a inceput sa dea din picioare. Un prieten din sectorul 1 , al capitalei, mi-a trimis fotografia de mai sus , chiar daca negrul nu este culoarea mea preferata , recunosc, incep sa o simpatizez. Fac un apel la toti cei care observa abuziri si incalcari ale legii sa le transmita mai departe in media si internet , fotografiati si filmati tot ce vi se pare suspect in zona dvs.
Observ ca cineva a avut si inspiratia sa arunce cu vopsea pe panoul instalat pe B-dul 1 Mai , disperarea este atat de mare incat au aruncat cu vopsea neagra. Numai Blaga e de vina, buldogul si-a ridicat piciorul drept din spate si a stropit usor usa de la intrarea in cladirea din Aleea Modrogan Nr. 1.

Intr-un sondaj amplu care urmeaza sa apara pe piata maine , batalia pentru turul doi este "neck in neck" , Geoana si Antonescu la egalitate, Basescu in scadere, cifrele sunt urmatoarele: Traian Băsescu - 29% -Mircea Geoană - 24% -Crin Antonescu 24% -Sorin Oprescu - 8% -Corneliu Vadim Tudor - 6% -Kelemen Hunor - 6% Gigi Becali - 4%

Bătăia de joc a PD-L - secţiile speciale în spitale


8 comments :

Dramoleta said...

Si eu m-am gandit ca Blaga a riscat primind votul Comisiei. Se petrece ceva in PD-L.
S-ar putea ca si datorita faptului ca Blaga e la Interne, PSD si PNL sa nu fie atat de nerabdatori sa schimbe Guvernul inainte de alegeri. Posibil sa aiba incredere in el si opozitia. Daca este asa, inclin sa cred din ce in ce mai mult ca Basea e pe duca.

Matilda said...

Oricum PDL-ul se spărgea după alegeri. E clar că Zeus cade în freză, iar vechii lideri sunt nemulţumiţi de mult din cauza "noii clase politice " promovată de Băsescu. Din cauza blondei şi a "tineretului" mulţi şi-au pierdut funcţiile din structurile partidului.
Mişcările din subteran sunt mai vechi.

Marius Mina said...

@matilda , numai printr-un vot masiv dam cu el de pamant !

sandman said...

Eu cred ca Blaga isi merita dosarele. A fost "pusculita" sefilor PD, acum vrea sa fie propria pusculita?
Sincer, eu nu-l suport si nici ca ministru nu spune nimic. E o nulitate absoluta. Sa nu uitam ca Loganul de 70000 e inventia lui, nu?

sandman said...

@Dramoleta
Si Ceausescu a fost lucrat de proprii oameni, nu?
@ Matilda
Basescu nu poa' sa cada in freza. Cel mult in cap, ca Bok. :D

Marius Mina said...

Asa e Sandman

Mordechai said...

Scăpaşi articolul ăsta de două ori?

Marius Mina said...

Da Moshule, prins cu treburile le mai scapam si noi, nu numai ei, n-asa?