Friday, December 18, 2009

Adriean Videanu un energizant eolian


Odata intrati cu botu-n cascavalul puterii absolute, combinatorii bugetului pe anii urmatori si-au pus la punct ochit strategia de produs pe timp de criza. Somajul real in Romania a atins 36%, in doar cateva luni majoritatea muta va fi probabil stresata de grija zilei de maine, cei care nu l-au mai vrut pe in-fractor inca 5 ani in functia suprema isi vor inteti injuraturile si ura impotriva lui, cei care l-au votat , il vor injura si vor umple cutia de acatiste cu biletele. Degeaba, anticristul nu este afectat de criza si nici de blestemele lumesti.Isi va vedea linistit de drum, reformandu-ne pina or sa ne sara fulgii in tavan. I s-au dat uneltele necesare "exorcizarii" si le va folosi din plin pe prostimea care l-a votat , se va aseza cu fundul pe gura si sperantele lor , pe mortii lui , care l-au votat la doua maini si patru picioare.
Intre timp s-a tras la sorti componenta guvernului condus de inegalabilul Emil Boc , s-au impartit sarcinile , ponturile si s-a dat unda verde la furaciuni . Elena Udrea a primit doua ministere intr-unul singur si un supliment de 1 miliard de euro , bonus de stres pentru atacurile virulente din campanie. Adriean Videanu va fi uns sef si peste tot sectorul energetic national.
Titulatura Ministerului Economiei se modifica rapid in Ministerul Economiei si Energiei. Departe de ochii dezlantuiti ai presei nealiniate(inca) intereselor de clan, saptamana trecuta s-a discutat si dezbatut in Parlament proiectul de lege care toate proiectele de energie alternativa in care sunt incluse si centralele eoliene,care vor fi amplasate cu precadere in Dobrogea si in general in zonele unde vantul este prielnic. O investitie masiva sustinuta din bani europeni .Cunoscatorii zonelor profitabile isi fac deja planurile de afaceri . Videanu impreuna cu alti grei PDL au inceput inca din vara anului trecut sa cumpere la greu terenuri , prin intermediari, in zonele de amplasament al noilor centrale eoliene.
Urmeaza o perioada neagra din punct de vedere economic,pentru majoritatea romanilor, nu si pentru mafia controlata si supervizata de Traian Basescu .

3 comments :

Ciucuda said...

Dar ce spuneti despre asta:
Un individ il face troaca de porci pe Mircea Badea.
O parodie de genul “Afara Ploua” – de cea mai joasa speta.
Un filmulet de 6 minute in care un individ il injura ca la usa cortului pe Mircea Badea.
Video pe blog.imperiaonline.me ,
Aceasta se fie RECONCILIEREA presedintelui?
Parca retraim anii 46/47, atunci activistii comunistiau avut asemenea practici, cat de curand vor incepe si violentele fizice, ca cele verbale din cate vedem au inceput.

Anonymous said...

Semne bune anul are... Cu cât sunt mai bune, cu atât sunt mai rele.
"Paradoxul Badea", că tot era el furios ca un taur scorsesian, ceea ce eu zic că e o greşeală, pentru că face jocul pervers al securistului respectiv.
Se pare că represiunea portocalie s-a declanşat. Dezvăluitorii, adică cei care întinează imaginea de Făt-Frumos a Uzurpatorului Pârţescu, trebuie reduşi la tăcere primii.
Urmează faza a doua, în care vor fi anihilaţi martorii, complicii, anchetatorii şi judecătorii din dosarele îngheţate în diferite faze de instrumentare cu ticăloşiile săvârşite de monstru. Din care dosare vor dispărea toate probele care-l inculpă, după modelul dosarului de securist.
Despre faza a treia, asaltul Casei Poporului, pardon, asaltul Parlamentului (... de iarnă), nu mai pomenesc acum. Avem tot timpul, dacă nu cumva dezastrul preconizat nu se va declanşa mai repede şi timpul nerăbdător se va şterge la cur (nu la fund, a propos de românisme...) cu măreţul căpitan!
În fine. Cu cât e mai rău, cu atât e mai bine, deznodământul se apropie. Mai trebuie doar ca şi o anumită parte a votanţilor să caşte ochii şi mintea, şi pentru asta trebuie ca cei care au un rol de jucat să nu cadă în capcanele ciclopului. Dimpotrivă!
Să-l mai citim pe Homer, poate ne inspiră! Că oi găsim destule în peşteră...

Marius Mina said...

@Dan, am vazut frecatura la Badea pe blog, Ce sa spun, poate totusi cineva recunoaste personagiul sii-o face vreun cadou de sarbatori.
O palma, cu piciorul..de la scaun.