Sunday, December 6, 2009

Statul mafiot romanesc condus de o frauda umana


Basescule, Murgene, Blaga, Videne , Udreo, ati furat bine?
Un popor de de 50-50 . -50% mazzochisti(o combinatie intre masochism si matze fripte) 50% nu indeajuns de combatanti, urmeaza...adevarata CRIZA. D-le Basescu the floor is yours, decontati va rog.

18 comments :

Bogdan said...

Vad ca rolul imnului e acela de cantec de lebada. Sper ca fortele politice sa denunte acest scrutin daca se ajunge iar la 50-50 si anunta iar ca el a castigat. Nu mai sunt dispus sa mai stau 5 ani cu el pe cap doar pentru ca a ademenit cateva zeci de mii de dobitoci cu cateva milioane si cativa litri de tuica ca sa voteze de 10 ori fiecare! Nu poate repeta in 2009 ce a facut in 2004! Adrian Nastase a fost fraier atunci, si pentru ca el a fost, am tras 5 ani de ponoase! Nu mai admit acelasi lucru de la clasa politica de acum!
Altfel, ne paste Venezuela...

summerday said...

sper sa nu ne bucuram prea devreme.

Bogdan said...

"Am invins la fel ca si in 2004" = "Am furat la ca si in 2004"... Sa dea Dumnezeu sa nu fie asa!

gala said...

Daca diferenta nu e suficient de mare,vor fura la numaratoare...

Marius Mina said...

Gala- To late, e istorie chioru!

Anonymous said...

CRACIUN FERICIT! LA MULTI ANI!
http://babydac.files.wordpress.com/2009/12/greetingcardwithfakehandcuff.gif

ALM said...

1.5-2% este un mizilic pentru hotii lu' Basescu! Pana maine, se vor ajusta cifrele! Si asa s-a furat la greu fiindca nu pot sa cred ca in Romania 48% sunt idioti! Si cine sa-l controleze cand totul este sub controlul lui? Pana si BEC-ul ...

gala said...

Mi-ar placea sa ai dreptate!Si totusi, se spune ca voturile din strainatate pot schimba ordinea...
Cu astia nu poti fi linistit, decat dupa incheierea numaratorii...

gala said...

Am inteles ca deja a declarat ca la BEC este o echipa de oameni care "trebuie" sa dea un rezultat corect... E clar! Sunt pusi pe furat si probabil ca au si ajutoare...

SimP said...

Nu indraznesc sa ma bucur de teama de a nu fi dezamagit.
Daca intradevar Geoana a castigat, atunci ne datoreaza votantilor
o reformare adevarata a SRI!
Geoana are obligatia sa o faca in cat mai scurt timp!
Traiasca Romania libera! Jos SRI! Jos PDL!

Marius Mina said...

SimP se pune la cale acum o mare frauda, vor sa inverseze rezultatul alegerilor

Anonymous said...

Multa Uniune Europeana tie si tuturor celor care ati incercat sa manipulati electoratul!Gata baiatu',treci la cutie te mai reactiveaza sefii tai peste trei ani.Pa!

raluca sandru said...

Marius, s-a terminat, nu mai e nimic de făcut. :(
S-a furat mult mult prea mult! Iar BEC a dat exact procentele pe care le-a cerut mizerabilul aseară, în discursul lui de rahat portocaliu.
Și da, jegurile au câștigat cu voturile din diaspora!!!! Nu cu ale voastre din SUA, Marius. Au câștigat cu voturile din Rep. Șoldova. Mai pe românește, ne-au hotărât viitorul, moldovenii rupți în fund! Niște imbecili rusificați cărora li se fâlfâie de România, și singurul motiv pt care îl votează pe animalul de băsescu e acela că le-a dat pasapoarte românesti cu ajutorul cărora se pot plimba în voie prin Europa cu tot cu duhoarea lor!
Mi-e scârbă, mi-e scârbă!

P. S. Apropos de faptul că pedelacheii au furat fără nicio jenă: de exemplu, au câștigat jud. Olt- județ pesedist dintotdeauna (la parlamentare anul trecut, PSD-ul a câștigat județul cu 67%) iar pedeleprele au DOAR doi parlamentari în ditamai județul.

nicole said...

Exista proceduri eficiente de contestare a rezultatelor (evident)fraudate? Eu nu pot accepta cu seninatate sa ma minta astia . Ce putem face?

dramoleta said...

Romanii aleg mereu mizeria. De ce oare?

Bogdan said...

N-au mai ramas decat miscari de strada care sa ceara alegeri cinstite... Altfel, Curtea Constitutionala va valida aceste alegeri nesimtite...

Marius Mina said...

Fratilor lasati-l ca se va autodistruge cu manutzele cu care a devalizat Romania. In urmatoarele sase luni va fi dezatsru, cine va deconda ?

sandman said...

Ce parere ai totusi de romanii din AMerica? N-am putut noi vota, cit au putut ei fura. Si vad ca PSD si PNL n-au deloc chef de contestare. Sint apatici. :(