Friday, December 4, 2009

Declaratiile fostului comisar sef Gheorghe Roibu despre violul si tentativa de omor in care se pare ca a fost implicat Traian Basescu

Gheorghe Roibu, fostul primar al orasului Babeni,fost comisar sef si fost prim-procuror, implicat in “cazul Babeni” si in alte afaceri ale clanului Basescu (inclusiv in scandalul cu voturi fabricate pentru Eba) s-a hotarat sa vorbeasca. In urma presiunilor si amenintarilor primite , fostul procuror a parasit tara. El locuieste in prezent in Marea Britanie. Astazi primul episod:

23 comments :

sandman said...

Are vreo valoare juridica?

Anonymous said...

Atata timp cat are imunitate, sigur nu...

Marius Mina said...

Sandman, nu stiu , deocamdata sunt doar declaratii , daca sapam mai adanc s-ar putea sa aiba....

Unknown said...

Oribil...
Dar, pare CLAR stil "Basescu", din pacate are trademark deja...
Dumnezeu sa ne ajute duminica!...

Renea Viorel Cristian said...

de unde pot face rost de poza cu Doina Renea...?? daca as avea la mana o poza..s-ar putea sa va ajut...destul de mult..:)

Anonymous said...

Doamne ce prostii puteti sa scoateti!!! Sunteti patetici de acum... :)))))

iulia-dora said...

E parca desprins dintr-un film de groaza....din pacate,e cosmarul pe care il traim de 5 ani-COSMARUL NOSTRU,AL TUTUROR!!!!!!!!!!!ma intreb pana cand il mai rabda lumea...suntem oare un popor de orbi lasi?!?!?!Asta e soarta pe care o meritam...poate duminica ne trezim la realitate , desi, alternativa nu pare mai breaza!

Anonymous said...

Bine, mai. Si eu pot povesti din astea despre Geoana, Madonna, Jackson sau Winnie The Pooh... imaginatie destula am. Dovezi ?

Anonymous said...

Domnilor, nu-i a buna!!! Dupa uriasa manipulare din 1 decembrie, cu hoardele portocalii camuflate ce pretindeau ca "au fost intinate idealurile revolutiei", dupa delirul postat de TRU pe blogul sau, dupa filajul facut miercuri s fotografierea lui Geoana (posibil joc dublu Vantu), cred ca lucrurile se complica... Astia sunt in stare de orice! Pana si Iliescu a cedat puterea in '96. Astia - se vede treaba - nu vor... Antena 3 a inteles bine pericolul si a dat dupa-amiaza si toata seara emisiuni anti-Basescu si anti-PDL, cu toate risucrile deontologice ce decurg de aici.
Sper sa nu se repete decembrie '89...

iulia-dora said...

PT TOTI CEI CARE NU CRED:FRATILOR'NU IESE FUM FARA FOC!!!!!!!!!!!!Nu-mi pasa de Geoana,voiculescu...bla-bla-bla.Sunt de cacat toti,dar ,pana una-alta, NOI AVEM O SINGURA VIATA!!!E PENIBIL SA O TRAIM FIINDU-NE RUSINE CA SUNTEM ROMANI!Dar,pana cand exista niste GRESELI ALE NATURII precum Basescu Familly&CO nu avem nici o sansa!Deci,de duminica sa-si traiasca viata lor de film de groaza la ei acasa,ca eu m-am saturat de scandalul lor etern.E TIMPUL sa realizam ca suntem in 2009,sunt vremuri grele si noi suntem bataia de joc a celor care au mai mult tupeu ca noi!

Marius Mina said...

Iulia _Dora si Anonymule, cine ridica sabia de sabie va pieri...iti garantez,daca vor un remake dupa dec. '89 o sa le dam unul de 3 ori mai spectaculos.

iulia-dora said...

HEI!Cred ca era mai mult un fel de a ridica valul de pe ochi:-) Oricum,departe de mine "sa ridic sabia"...eu chiar am oricand alternativa REALA sa plec...De ce???pt ca refuz sa fiu bataia de joc o unor javre!!!MEA CULPA!!!A,da!si nici nu-s invatata sa plec fruntea sau sa inghit in sec!ENJOY BEEING ALIVE!!!...in rest,LIBERUL ARBITRU e unul dintre bunii mei prieteni...odihna placuta tuturor!

lol said...

2009-1973 = 36

Nope, n-are nicio valoare juridica. Prescriptia extinctiva. (Ma scuzati ca va-njur cu termeni juridici)

Dar electorala are... La fel de mare. O credeti doar voi.

lol said...

Ah, am uitat: v-am spus ca sa nu mai fie nevoie sa sapati. Stricati bunatate de lopata :lol:

lol said...

Revin: Prin "lopata" inteleg, bineinteles, substanta aceea cenusie aflata in interiorul cuiei Dvs. craniene, ce urla cu disperare, insa inutil, sa fie folosita.

PS: Oricum, primele 20 de scunde ale filmului pe care le-am privit au fost excelente :P

Anonymous said...

Toate "bombele" din aceasta campanie electorala seamana perfect cu scenariile din '89. Tind sa cred ca e aceeasi mana, din pacate criminala atunci. Din nefericire disperarea aceasta, prin campanie excesiva anti-Basescu s-ar putea sa aiba efectele unui bumerang? De ce? Pentru ca lumea s-a scarbit de politicieni si ziaristi corupti si minciunile lor. Pentru ca unii asa-zisi jurnalisti care nu aveam pretentia sa fie doctori honoris causa in meserie, intrec orice limita de intoxicare in masa cu aceleasi si aceleasi repetitii pana la otravire. Si-au pierdut credibilitatea indiferent cine va iesi preseedinte. Iar aceasta este cea mai importanta atunci cand te pretinzi a fi o mare televiziune. Din pacate, oricum va fi , nu va fi bine. Iar pentru scandalurile din tara exista un singur vinovat: presa. Nu mai aruncati totul in gradina portocalie. Nu e de gluma domnilor pretinsi ziaristi si nu mi-as dori sa am pe constiinta ceea ce va urma in tara asta. Rautate, mizerie si nu in ultimul rand prostie...iata ce ne caracterizeaza pe noi romanii!

Anonymous said...

sunt curios daca ati verificat si din alte surse porcaria asta! Cautati o poza cu Basescu din 97' sau mai veche... cicatricea nu exista! Cicatricea este de la o operatie facuta la Elias. Verificati informatia si nu mai incercati sa ne intoxicati. Rusine...

Anonymous said...

Sincer ... nu ma intereseaza daca e sau nu adevarat (ma astept sa fie). Un lucru e clar : De Base tre sa scapam ! Nu zic ca Geoana e cavalerul luminii dar mai rau de cat Base sigur nu e.

P.S. Nu inteleg o chestie : vad cretini care au ajuns someri ca "gestioneaza" bine criza tentativa de guvern Bok, care striga BASE BASE ... chiar atat de dobitoci sunt Romanii ? ( e dreptul lor dar ... )

SimP said...

Domnule Mina,
s-a spart conducta de securisti pdlisti pe blogul tau! Au sarit ca arsi. Macar atata satisfactie sa avem si noi sa-i vedem ca se perpelesc diavolii astia panicati ca raman "descoperiti" daca pierde sefu' alegerile.

Anonymous said...

mars ma papagalule!spui o poveste! cum dovedesti? ti-au promis psd-istii un birou in fosta securitate?

Dan said...

Dle Mina, as dori sa realizez un interviu cu dl Roibu pe tema nenorocitului de Basescu. Aveti cumva un contact ca sa pot sa dau de domnia sa? Pe mine ma gasiti pe wwwLeontescuDOT US Va multumesc.

Anonymous said...

Doamne asa prosti sunteti in cat il credeti pe falsu asta ? Nu spun ca Basescu este un sfant Doamne fereste, ca nici nu l-am votat dar, Roibu asta este un nenorocit veniti in Rm Valcea de unde este el si intrebati de el si o sa vedeti ce om este. A fost in politie un sifonar a vazut ca numai merge treaba si a iesit la pensie pentru a deveni primar in Babeni orasul natal si asa bun , destept , intelectual cum se da el a luat 2%. Se lauda cu diplome si te miri ce, pai altceva a facut oare la viata lui?! Raspunsul este NU! A visat numai posturi si a umblat din partid in partid ! Cat despre Basescu sa se duca dracu si ala ca isi bate joc de tara asta !!! Iar ce ce l-au votat felicitari prostilor din cauza voastra tara se infunda si mai mult !

Anonymous said...

dnu reporter,daca tot ati putut da interviul d.lui Roibu,de ce nu incercati sa veniti la rm.valcea,sau in satul sau natal Babeni,cum este etichetat in orasul babeni,de pe vremea cand a fost primarul orasului babeni sau comandantul orasului babeni,de scandalurile facute in orasul babeni unde au fost chemati mascatii de l-au ridicat pt vatamare corporala,fiind transferat l-a polotia judeteana pe un post de nimic si asa a apucat sa iasa la pensie.Va rog intrebati-l daca isi mai aduce aminte cazul''Gazolina"unde a fost implicat cati oameni au fost bagati in pusacarie pt el promitandu0le ca o sa ii apere el.Daca este corect sau stie ce a facut Traian Basescu de ce nu a iesit in fata poporului nu prin ziare sau minte ca este in Marea Britanie plecat.Sa iasa in fata asa cum a facut la revolutie cum isi cere drepturiile.Orice om de rand pe care ati intreba v-ar spunde ca este o puslama o pleva a societatii.