Wednesday, December 9, 2009

Fraudarea alegerilor prezidentiale la nivel local


Programarea si modul de fraudare - Alegerile prezidentiale 2009
Lideri ai PDL in complicitate cu membrii ai comisiilor de votare ,verifica in jurul orelor 20.00 CNP urile persoanelor cu vartsa foarte inaintata, bazandu-se pe faptul ca doar cu o ora inaintea inchiderii urnelor acestia nu se vor mai prezenta la vot , urmand ca actviul de partid sa voteze in locul lor. Apoi este simplu semneaza in fals aceste persoane si voteaza efectiv in numele lor introducand in urna sau in voturile scoase din urna pentru numarare ,voturile pro Basescu gata pregatite din timp si ascunse la indemana. “Daca batranii aceia de 70-80-90 de ani nu au votat pana la ora 20 nu vor mai veni sa voteze” , in concluzie putem mari "productia" pentru Basescu.


Infractorul Basescu si aliatul sau, agentul de la IIRUC , Marian Milut pregatesc o noua frauda istorica si morala

Basescu este capabil de orice i-ar putea aduce un avantaj, este capabil sa fure orice ii poate cosmetiza imaginea de frauda umana si politica .Dupa fraudarea masiva a alegerilor prezidentiale urmeaza rebranduirea avortonului politic PDL intr-o camasa crestin democrata.Democrat- liberalii vor schimbe blana – renunţă la TRANDAFIR şi trece la OCHI(spune Gardianul). Mişcarea a fost cu grijă ticluită de acum câteva luni. Iniţial s-a semnat o alianţă electorală prin care PNŢCD îl susţine pe Traian Băsescu pentru obţinerea unui nou mandat, iar apoi va avea loc fuziunea între cele două partide. Fuziunea se va face (dacă se va face) prin absorbţie, adică PNŢCD înghite PD-L. Dacă se va ajunge aici, atunci tot patrimoniul PNŢCD va deveni proprietatea partidului condus de Basescu si camarila de mafioti care-l inconjoara, adică infrastructura şi istoria PNŢCD vor intra, de fapt, în proprietatea actualului PDL. Este vorba practic de o fuziune cu acelaşi partid care în guvernarea 1996-2000 a torpilat atât de tare PNŢCD încât a provocat neintrarea partidului în Parlament şi evident o prăbuşire a acestuia până la situaţia în care se află azi.


2 comments :

Anonymous said...

bunica mea a murit in martie anul acesta. noi oricum banuim ca i s-a folosit numele pentru votare. sunt curioasa...o fi votat? Eu cred ca da!

Marius Mina said...

Merita un efort memoria bunicii dvs. mergeti si cereti listele.Veti observa probabil ca a votat.