Wednesday, January 13, 2010

Basescu isi promoveaza fostii colegi din sistem

Florica Bejinaru, noul presedinte al CSM a primit de la CNSAS verdict de politie politica deoarece a oferit securitatii comuniste date informative in schimbul unor sume de bani. A recunoscut colaborarea cu securitatea, dar a obtinut la Curtea Suprema(o alta rezervatie de dinozauri infestati de securitate si comunism) desfiintarea verdictului initial. Bejenariu a fost informator al securitatii si a scapat de incadrarea la categoria “politie politica” doar printr-o greseala grosolana de calcul la votul din Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitati controlat din umbra de Cotroceni.

13 comments :

Anonymous said...

Eşti sigur că e poza inculpatei?!
Prea seamănă cu scrofiţa aia oranj, securista infiltrată la BBC, apoi la TVR, repudiată de-acolo rapid, ulterior reabilitată de Pârţescu şi relocată la oficios!
Ştii despre cine vorbesc, nu?!
Cât despre mizeria care colcăie în sferele înalte ale Justiţiei, mă întreb de câţi rândaşi ar fi nevoie să cureţe aceste grajduri ale lui Augias acum, că Hercule s-a dus...
If ever...

Marius Mina said...

Toni, leprele seamana intre ele , sunt prefabricate in aceeasi eprubeta.

dramoleta said...

Nu stiu de ce am impresia ca e tot mana lui Basescu. Pentru a compromite totul este in stare chiar si de asa o tampenie.
Interesul lui este acela de a baga zazanie intre magistrati si de a pune laba pe CSM pt. a-si pune acolo oamenii, aia din "societatea (lui) civila".
Nu putea gasi o metoda mai buna. Am citit comunicatele AMR si UNJR.

In fond, daca imbecila asta a fost colaboratoare, ce ar fi oprit-o sa-si continue colaborarea pana in zilele noastre :))

Marius Mina said...

Dramo- Basescu, a avansat-o in grad de fapt.

dramoleta said...

Exact asta cred si eu!

Marius Mina said...

Dramo- Stai sa-i vezi peste cca 2 luni, vine potopul pe ei.

Brad said...

Nu-mi vine sa cred !
Nu mai sunt securiste blonde in Parchet ?!
... laura cernaBond facea echipa buna cu noii veniti, andrei gh,
beatman,...gunoius este aproape ales...

Marius Mina said...

Brad, ai vrut sa spui "Gonorius"?

Brad said...

Nu ! Categoric NU !
Am vrut sa spun Gunoius Gonorius PeGoanã !

Marius, ia arunca un ochi pe revista One (pe blogul meu!), ca nu stiu cum sa zic, da' am impresia ca madam UDEA face reclama site-ului Huluci-nation !

Matilda said...

E clar că Băsescu acaparează tot ce (încă) se poate.
Ieri, în faţa bisericii Bazilescu era parcat un autocar cu numele lui Horrorius scris mare, de-o schioapă, din care portocaliii ofereau garoafe, avînd la piept insigne pe care scria "nesimţit" (!). Au ajuns să cerşească voturi în faţa bisericii, fără nicio jenă.

Teo Negura said...

CNSAS asta e un fel de sperietoare sau de manusa leproasa pe care carmaciul a invatat sa o arate atunci cand e nevoie. Din pacate, ca-n proverb, tocmai hotul striga hotii. Mai stii, azi-maine, va subventiona si o asociatie a alcoolicilor anonimi, ca va zice sus si tare ca Monica Macovei n-a supt in viata ei alcool. Destul, ca ma oripilez...

Marius Mina said...

Matilda, stiu, am primit deja cateva materiale video. Nu numai la Bazilescu, au fost peste tot, sunt monitorizate lichelele.

Marius Mina said...

TEO, CNSAS, e un instrument de santaj si manipulare, ca intreg aparatul statului roman mafiot.