Saturday, January 16, 2010

Ce au in comun, Cezar Preda , Prigoana si Sergiu Bahaian ?

Sergiu Bahaian a fost arestat din nou fiind acuzat ca se afla in spatele activitatilor criminale de pe raza localitatilor Constanta, Ialomita si Bucuresti, in urma carora cel putin patru persone au fost ucise prin cruzimi, in perioada 2006 - 2008. Grupul criminal racola persoane, pe numele carora infiinta societati comerciale utilizate in diverse infractiuni economice. Dupa ce acestia isi duceau la bun sfarsit rolul, erau omorate, fiind ingropate de vii sau aruncate in Canalul Dunare -Marea Neagra. Ce se stie mai putin despre aceasta incregnatura mafiota este faptul ca Bahaian era apropiat al "cremei" politice sub protectia carora se ascundea de fiecare data cand justitia il agata cu vreo fapta penala. In ultima perioada infractorul acuzat de crime cu premeditare si infractiuni de tip mafiot , a preluat printr-o filiera apropiata PDL echipa de fotbal Gloria Buzau . Razvan Murgeanu cunoaste detaliile acestei tranzactii . Buzaul este fieful unuia dintre lideri PDL, seful comisiei SRI, Dl. Cezar Preda. Mi-e imposibil sa cred ca cei care l-au vazut pe Cezar Preda in compania Elenei Udrea la unul din motelurile din zona Buzaului sa nu-l fi observat si in compania "omului de afaceri" si proprietarul clubului Gloria Buzau, infractorul Bahaian. Un argument in plus ar putea fi si faptul ca nu poti desfasura afaceri intr-o anumita zona fara sa ai binecuvantarea "nasilor" politici care tin totul sub control. Mai ales cand discutam de incoruptibilii din PDL , o increngatura politica in care controlul total teritorial si financiar este o practica statutara. Coincidente sau nu, fii celor doi regi ai gunoaielor Cezar Preda si Silviu Prigoana , respectiv Mircea Preda si Honorius Prigoana, sunt actionari unul in firmele de salubritate ale celuilalt. Amandoi au facut acelasi cursuri in America, amandoi au cazut pe bec pentru infractiuni rutiere dar au fost scutiti de urmarirea penala la interventia celor care dirijeaza treburile tarii .Nu m-ar mira ca Bahaian , sa primeasca in scurt timp un NUP, politia e cu noi, justitia la fel.
Mai are vreun rost sa ne mai punem unii altora intrebari inutile despre cum a ajuns Prigoana Jr. sa fie impus in PDL pentru un post de deputat in colegiul 1? Sa despre ce fel de mafiocratie conduce Romania ?
Odata ce are sustinerea declarata a D-nei Udrea si a lui Cezar Preda , putea Basescu sa se intersecteze cu interesele mafiei gunoaielor care a varsat la greu cash in campania presedintelui diasporei? Intentiile de fraudare a alegerilor de maine din colegiul 1 al capitalei, sunt evidente , operatiunea "buletinul" este deja testata , cadourile electorale sunt impartite la greu de firma Rosal si cateva fundatii fantoma apartinand gunoierului deputat , Bahmuteanca cu tupeul nativ suna la usile rezidentilor sectorului 1 si ii anunta ca au fost selectati castigatorii unui televizor color in urma tombolei ziarului "Taifas", o fituica de scandal falimentara pe care respectabila doamna o patroneaza pe banii sotului. Astazi a fost ziua de cash, prin zonele afectate se imparteau bani pentru votul de maine(Vatra Noua si Petrila ).

7 comments :

Anonymous said...

Corb la corb îşi scoate ochii?!
Se clatină, se cutremură sau valsează, ca să nu zic tango-ează ciatadela oranj?!
După abureala cu cei trei mandarini ai crimei de stat, Nicolaiciuc, Popa şi Hayssam, a înpins cineva pionul de sacrificiu la regină?! La rege?! La nebun, la cal sau la tură?!
Măcar ăsta, Băhăian, e o certitudine.
Ce suspect, ce nevinovat până justiţia va hotărî altfel!
Mafioso de Ialomiţa, original!
Sau ne excită, pe noi sau pe alegătorii de mâine, cu o Viagra sintetică?!
Nu e nimic limpede, se vede doar aruncătorul de flăcări, nu şi servatul.
Oranj, roşie, galbenă... Vom vedea ce culoare are flacăra.
Deocamdată arde rău! Pârjoleşte!
oricum, dacă numitorul lor comun este, s-a fript!

Moshu said...

Avea dreptate Dl.Profesor Bogdan Teodorescu !
Traim intr-un scenariu pus la cale si executat , pina acum zilnic, cu mare precizie.
In fiecare zi se "intimpla" un lucru care retine atentia mediilor media, deturnate in acest fel de la a arata realitatea mizera in care se afla populatia, lucru care ar incepe sa adune nemultumirea si sa o faca din ce in ce mai mare.
E singurul lucru de care le e frica la guvernanti. Acumularea nemultumirii.
In rest nu au nici-o apasare.
In parlament au majoritate lejera, ca de se mai gasesc baieti in PSD si PNL care sa puna bilele invers, alegeri nu mai sint prea curind.
Nemultumirea populatiei ii ingrozeste !
Si din aceasta cauza dezinformarea si aburirea presei continua.
Au incercat si cu amenintari dure, vezi impozitarea. Unele publicatii au mari probleme financiare , etc

Rox said...

Gunoaiele?!

Marius Mina said...

Tony si Moshu, mafiocratia salveaza Romania.

Marius Mina said...

Rox, gunoaiele, caracterul si stilul

Moshu said...

Astazi cred ca o sa vedem de ce e in stare Prigoana si acolitii lui.
Populatia nu o sa iasa la vot, asa ca sa traiasca furtisagul.
Nu stiu daca mai exista sectii speciale si in strainatate.
Cred ca Chicago ar fi imbulzeala sa- voteze pe ..Stroe.
Ce au astia in comun ? GUNOIUL !

Anonymous said...

Păi nu?! Unde oare s-au dus oare bănişorii bieţilor deponenţi la "Sabina Product", ca să nu mai vorbin de ăia ai şi mai bieţi asasinaţi?!
Care e circuitul banilor în natură?! Nu e acelaşi ca al apei?! Până la un punct!
Adică: apa o ia de jos şi ajunge sus, de unde revine jos, ca o binefacere, spre deosebire de bani, care o iau şi ei de jos în sus, dar nu mai coboară în veci!
So, follow the money!
Caritas, FNI, Philadelphia...
Ia organigrama puterii din epocă: cine era jos, cine sus, cine mai e, cine nu mai e, cine are, cine are, cine are?!
Că cine nu mai are se ştie. Unii, mai nou, nu mai au nici măcar
viaţa!
Mafiocraţie consolidată, right!
A! Vezi că Tonigrec e o altă persoană, nu mă confunda cu ăsta... cum i-ai zis... infractorul monitorizat, parcă! Plz!