Wednesday, January 27, 2010

Elena Udrea vrea cu orice pret sa se termoizoleze

Bancile din Romania vor incepe executarea datornicilor, dupa o perioada in care si-au pasuit clientii. Operatiunea va fi declansata la inceput de februarie.Chiar si cei care au imprumutat credite de cateva mii de euro risca sa-si piarda casele. In ceea ce priveste firmele datoare, acestea ar putea fi salvate, daca statul isi va respecta obligatiile si le va plati lucrarile sau serviciile, precum si TVA-ul datorat.

In acest timp, Elena Udrea speculeaza pina si starea vremurilor, profitand de valul de frig siberian care a cuprins Romania , blonda dezvoltata turistic si-a gasit o noua metoda pentru a-si multiplica bugetul deja obez in comparatie cu celelalte ministere. De multe ori am spus ca Elena udrea nu este deloc proasta cand vine vorba de aspirarea banului public , in orice conditii . La impartirea cascavalului pe firme o sa le fie mai greu acum, dupa ce Bahaian a disparut din industria spalatoriiilor de cash , negocierile se poarta direct in cabinetul ministresei, unii spun ca s-ar fi emancipat si prefera acum hotelurile de 6 stele in locul motelurilor de la periferia Buzaului pe care le inspecta la brat cu Cezarica Preda , de-i arunca in aer tiroida lui Basescu . In concluzie, blonda s-a pus pe tras tignale direct de pe blogul personal in stilu-i irefutabil: “Ministerul Dezvoltarii are ca prioritate de actiune ‎‎„energizarea” proiectelor de termoizolare. Exista numeroase proiecte si ‎solicitari depuse de administratiile locale inca de anul trecut si incurajez administratiile sa continue sa mentina ritmul sustinut. Exista, desigur, o problema cu resursele financiare alocate – anul ‎acesta ministerul are alocate numai 150 de milioane de lei pentru ‎termoizolarea a 7.200 de apartamente incepute in 2009 si demararea ‎lucrarilor la alte 7.200. In total 14.500 de apartamente, ca obiectiv ‎cert pentru acest an”, scrie Elena Udrea ‎explicand, astfel, ca exista o problema cu resursele financiare alocate. De asemenea, pedelista sustine ca o atare situatie nu o duce la pragul disperarii. “Nu este mult, nu este nici putin in conditiile date. Nu ma plang (unu – ‎pentru ca nu am acest obicei, doi – pentru ca voi face tot posibilul ‎pentru a obtine resurse suplimentare pentru termoizolare."

Apropos de Sergiu

Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, Bahaian evita sa raspunda la intrebarea directa a reporterului daca a avut sau nu legaturi directe cu serviciile secrete, dat fiind ca a scapat pana acum basma curata dintr-o serie de afaceri dubioase. "Prefer sa nu raspund la aceasta intrebare", a replicat Bahaian, din arest, intr-un dialog scris, efectuat prin biletele si supervizat de gardieni.

Relatiile lui Bahaian cu SRI incep de la Nicolae Ulieru, fostul purtator de cuvant al institutiei, continua cu tot soiul de afaceri din raza de actiune a serviciilor si ajunge in final la Cezar Preda, seful Comisiei SRI, mare fan al Gloriei Buzau, unde Bahaian a fost un fel de patron-finantator. Mai mult, Bahaian s-a invartit si prin sfera de interese a Elenei Udrea, nascuta in Buzau, despre care se spune ca a fost plantata la o varsta frageda de servicii in afaceri si politica, mai intai la Adrian Nastase, apoi in bratele lui Basescu. Insusi Dorinel Cocos e din filiera, iar casatoria celor doi a avut girul unui inalt ofiter din fosta Securitate. "Era un om foarte speriat de inchisoare, de asta il si protejau serviciile, nu-l lasau sa stea in celule cu mai multi detinuti. Era foarte inteligent, citea foarte mult, citea romane dintr-astea politiste sau tipic mafiote... Nu era omul care reusea sa se impuna in inchisori si atunci l-au luat toti, incepusera sa-l terorizeze", a declarat Stelian Ogica, cel care a impartit celula cu Bahaian pentru 52 de zile. Aici ar mai fi de cercetat si legaturile cu Niro Impex 95, firma lui Nicu Gheara. (AIM)

12 comments :

Ada Rus said...

Proiectul acesta ambiţios e înaintea terenului de golf sau imediat după?

Marius Mina said...

Asta e inainte de toate , pai cum s anu fie cand ptr izolarea termica /apartament se platesc maxim 2800 de euro dar se incaseaza ( de catre firmele executante ) 18000-20000 de euro. Cum s anu se revolte saraca D-na Udrea?

Florin Matei said...

Să se termoizoleze cât vrea, da' nu cumva să-i treacă prin minte să nu se cloneze!

nicole said...

Cum sa nu vrea udrea?!! Se platesc serviciile cu cei 3000 euro dati de oameni iar "subventia" generoasa intra in buzunarele udrei&co. Foarte multi bani furati fara efort de gasca udrobaseasca.

Anonymous said...

Madama asta daca vrea sa se termoizoleze sa-si puna niste chiloti cu tampon termoizolant !
Cand Basescu va pleca praful se va alege din ea !

Anonymous said...

@Marius

Off-topic

La discursul de ieri al lui Obama m-am uitat cu atentie la fata madamei Pelosi. Era numai fericire si fiecare cuvant rostit de iubitul ei presedinte parca o excita continuu ! Unele femei la o anumita varsta o iau razna rau de tot !

SANDI

Matilda said...

Între firma NIRO şi Elena Udrea este o legătură foarte strînsă şi ascunsă...

Anonymous said...

Poza aia parca ar fi din filmul " Deep Throat " !

Anonymous said...

Marius, nu stiu daca stii, dar exista o relatie foarte stransa intre tanti si primarul de la sectorul 6 - Poteras.

Anul trecut, nenea Poteras s-a apucat de termoizolari. A programat 88 de blocuri. A facut 25.

Partea interesanta e ca nu a vazut niciun banut de la guvern (stii ca pe tema asta guvernul acopera o buna parte a costurilor). Ca efect, bugetul local a ramas in gaura.

Acum, acelasi Poteras vrea sa ia un imptrumut de 70 de milioane EURO pe aceeasi tema, pentru vreo 300 de blocuri.

Ce se intampla daca guvernul promite si la final nu da nimic?

Iti spun eu: ramane o singura chestie sigura = comisionul de negociere a imprumutului. Care e fix, chiar daca il folosesti, chiar daca nu.

Si chestia asta s-a intamplat deja odata, la aceeasi primarie 6.

In 2006 s-a negociat un imprumut de 50 de milioane euro. Care nu s-a folosit tot. Dar comisionul de 1 MILION EURO s-a dat de la inceput si dat a ramas.

Nu e misto sa iei imprumuturi?

Mai ales daca comisionul se imparte?

Marius Mina said...

Atitudini, Poteras e tovaras de "imobiliare" cu Udrea, cred ca stiu ei cum sa acceseze fondurile si apoi sa le faca disparute .Cu sau fara termoizolare. Adu-ti aminte cate strazi decoperta Videanu cand era primar, si nu termina niciuna? Suveica lucreaza in interesul mafiei pedelist securiste.

Marius Mina said...

@Matilda, stiu , de fapt intre Cocoselul si NIRO , sunt tovarasi de combinatii din 90.

Sandi, coana Pelosi pare drogata de cate sute de miliarde a 'forfetat" cu democrat liberalii sai de cand a fost ales papagalul asta.

Anonymous said...

Chiar mă întrebam ce vrăji a mai făcut nevastă-sa de-a doua...
Nu se putea să se piardă ea de plutonul fruntaş, Videanu-Berceanu!
Se cam calcă pe picioare de-acum, e o îmbulzeală vecină cu panica.
Roşia-MOntană, (auto)strada Comarnic-Braşov, starea de necesitate pentru contractele de gaze fără licitaţie, hop şi fufa cu împachetarea... Şi n-a trecut nici prima lună din cincinalul oranj!
Care nici trienal nu pare să mai fie...
Nu că m-aş bucura de nenorocirea omului, dar tare mă fericeşte apropierea izbăvirii neamului!
Buletinele medicale sunt secretizate doar pentru prostime, ei între ei ştiu destul de precis cât le mai ticăie ceasul...
Cât îi mai ticăie, mai precis!
Care ticăie non-stop!
Cum ziceam:
Tic-Tac! Fuck!
Tic-Tac! Fuck!
Tic-Tac! Fuck!