Monday, January 11, 2010

Culmea tupeului bolnav: Honorius Prigoana in campanie la sediul PNL

Cine l-a impins pe juniorul Prigoana sa cerseasca voturi chiar la poarta PNL? Greu de crezut ca seful de campanie Dl.Razvan Murgeanu duce lipsa de inspiratie .Mai de graba cred ca tanarul Prigoana a confundat iarba cu praful si a tabarat fara sa gandeasca prea mult la repercursiuni ,direct pe sediul PNL Pajura, in Colegiul 1. Sansa lui a fost sa dea peste oameni de bun simt , in orice alta locatie sau zona "inamica" s-ar fi lasat cu cel putin vreo doua flegme intre ochii candidatului care se considera a fi. Daca nu vreo cateva suturi in zona de influenta dorsala. Daca asa l-au sfatuit consilierii si managerul de campanie e bine, fereasca D-zeu de mai bine. A promis Honorius Prigoana ca va duce o campanie nonconformista, a reusit.

Echipa de campanie a PDL prin Colegiul 1 impartind CD -uri cu manele "Nesimtirea cand imi vine", sub forma de materiale publicitare cu Honorius.

26 comments :

Anonymous said...

Tupeu de gunoier

Brad said...

...da, cam asta este trupa.
In ceea ce priveste flegmele, deh, or fi si convertiti de la alte partide printre liberali ...strigonius a ochit un sediu P.N.L. pur !
Inca odata se constata ca drogurile usoare fac minuni si trebuiesc introduse cat mai curand in Republica Portocalie Romania !

Anonymous said...

De împins, l-a împins teribilismul ăla de avorton cretinoid care i se citeşte pe moacă, dar de sfătuit l-a sfătuit tac-su, ăla cu strategia.
Îţi dai seama cât o să se mai laude cu isprava, pusă pe-un CD cu Copilu' Salam & Bombiţa Chitilei:
"Ce tare e muşchii lui/ lu' alesu' neamului!" şi "Cum le-a tras-o la duşmanii/ care vrea să-i fure banii!"
Acum au material video şi pentru un clip!
Asta e campania făcută de tânara gardă oranj:
Faza întâia, intimidarea.
Urmează faza a doua, sabotajul.
Şi faza a treia, asaltul secţiilor de votare!
Ce naiba, e deja istorie!

Marius Mina said...

Toni, de acord cu tine, Prigonel e deja istorie.

Marius Mina said...

Brad, sa zica merci ca nu si-a luat-o peste mufa cum ar fi trebuit in mod normal. I s-a recomandat sa ocoleasca locatia pe viitor sa nu-l ia echipa de "rehab" in primire. Cineva aflat la fata locului mi-a relatat ca radea ca prostul si avea pupilele cam dilatate, o fi de la praful de pe strada?

Laur said...

Asta-i bolnav la cap,putea sa se intample o nenorocire

Anonymous said...

D-le Mina eu cred ca a fost ceva pus la cale(provocare?),uitati-va cu atentie si vedeti ca unul din grupul Prigoana are o camera de filmat profesionala

Marius Mina said...

Am vazut, normal ca si-au cautat-o dar n-au gasit-o.Deh strategia PDL

Brad said...

"...avea pupilele cam dilatate"

Din cate stiu eu asta, impreuna cu cercul rosu din jurul globului ocular indica un consumator de marijuana...atropina nu mai este folosita in Ro de cativa ani !

Lucrurile astea sunt cunoscute ... e foarte nefiresc totusi ca nimeni nu spune nimic, nici un fel de atitudine, nimic...sa-l citez pe mogul(Voiculescu), Romania tacuta -sa ma citez pe mine - Romania redusa la tacere.
Nu mai stiu...

Ada Rus said...

Bună dimineaţa, Marius. Serialul tău, dedicat lui Prigoană, este mai mult decât interesant, pentru că el nu prezintă doar un aspect minor al cotidianului românesc, ci exprimă o realitate profundă în care suntem cu toţii prinşi, ca într-un fel de clei permanent. Vorbim de oligarhie, fraudare (nu că ar mai fi ceva ieşit din comun), manelizare şi agresare inclusiv prin acest ultim aspect, pompare cu forţa în politica românească a unor non-valori, ce vin să completeze spectrul deja creat de Eba, Becali şi alţii de teapa lor. Ce trist, ce bananier, într-o ţară care s-a opus totalitarismului ani de-a rândul prin grele suferinţe, în care s-a săvârşit un soi de revoluţie, în care lumea vorbeşte de libertate, căutând cu disperare, parcă, lanţul, într-o versiune modernă...

Musat said...

Cu cat te plateste, dl. Mina, PNL sa scrii mizeriile astea ? Chiar isi inchipuie cineva ca oamenii vor vota securisti ca Stroe ??? Sunteti o valoare mare...egala cu Ion Iliescu.
De pachetele lui Chiliman distribuite de administratori in Pajura, de ce nu se scrie nimic ? Pentru PNL=nesimtire ! Ati vandut tot, hotilor ! Du-te sa lucrezi la ROMPREST, platit din banii tuturor locuitorilor Sectorului 1 !

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Cand intra PNL la guvernare?:)))
Nu e o intrebare rautacioasa!:)))

nicole said...

Portocalii nu stiu sa faca politica. Stiu sa faca doar manele. Evident ca este o provocare. Dar au fost deja invinsi de BUNUL-SIMT. Nu-si pot prezenta prigoana pe post de victima...
Observ ca PNL ii supara foarte rau pe basescieni. Lui basescu ii plac doar oamenii "aplecati".

Brad said...

"Cand intra PNL la guvernare?:)))"

Atunci cand suficienti "nerautaciosi/ rautacioase!:)))"
vor pofti o Guvernare, si nu o batjocura portocalie sau o emanatie rosie !

Marius Mina said...

Ada Rus, acesta este sindromul portocaliu, de la Basescu in jos toti il poarta in sange. Un fel de sifilis modificat genetic.

Marius Mina said...

Musat eu stiam ca esti postas nu si prost.Mai incet cu fibrilatiile ca dai in parkinson.

Marius Mina said...

Ruxi Lungu, cand se va semna protocolul coalitiei PNL -PRM -UDMR

Anonymous said...

On a second thought...
Atitudinea corectă ar fi fost să-i învite în sediu pe puţoii ăia crispaţi, cărora le tremura degetul pe trăgaci, să le ofere o cafea şi să le explice, civilizat, că ei, ca nişte liberali şi gazde ce se află, sunt fericiţi să-şi cunoască şi să-şi filmeze competitorii, să facă schimb de materiale electorale cu ei, după exemplul echipelor naţionale care schimbă fanioane şi alte însemne proprii la începutul unei competiţii importante, să-i conducă la toaletă, unde să nu-i filmeze, deşi... şi, în final, să-i conducă spre ieşirea principală, aia din istorie, cum ziceam.
Sigur, putea fi şi varianta doi, adică să-i bage înăuntru, să-i rupă cu bătaia, să le distrugă aparatura, să le confişte prafurile, siringile şi armele, apoi să cheme presa şi poliţa, brigada anti-drog!
Posibilităţi ar fi fost...

Tony said...

Liberalii de dupa 1990 sunt intruchipati de Patriciu, de aia nu o sa aveti niciodata vreun Presedinte. Antonescu a dovedit ca e doar o marioneta a PSDului, a lui Iliescu.
Ati furat si vandut tot in tara asta, la fel ca Nastase, Vacaroiu si Hrebenciuc.
Ce repede uitati ce pomeni electorale oferiti ! In campania asta ati dat sacose intregi, dar spre deosebire de Honorius, din bani publici. Pomenile electorale marca Chiliman nu vor opri PDL sa aiba cel mai tanar deputat. Sunteti niste incapabili, galbejitilor !

Marius Mina said...

Tony , liberalii dau pixuri si brelocuri, voi dati CD uri cu manele. Ia-ti viteza trogloditule oranj

Anonymous said...

Fuck! Sper că se vede diferenţa între Toni şi Tonigrec! O literă, dar contează! Să n-avem vorbe!

Cetateanul Bulversat said...

D-le Mina , individul din clipul doi filmat pe str Pajurei este interlopul Maeran, patronul si proprietarul blocului unde isi are sediul firma "Caviar", un individ cu multe dosare penale , ferme de sturioni in Delta primite din grija PDL. Este sponsorul de campanie al echipelor PDL iste de vreo doi ani, acum il sponsorizeaza pe drogatul lui Prigoana. De la Caviar vin si pleaca dubele cu "pomeni electorale".
De cand a fost basescu "re-ales" a inceput sa primeasca NUP-uri la dosarele de la DNA si Procuratura.

PS: Strategia lui Honorius, pe care ati publicat-o Dvs. i-a bagat in alarma de gradul zero D-le Mina, felicitari.

Marius Mina said...

Toni, se vede si dupa IP, don't worry sunt cu ochii pe infractori.

Marius Mina said...

@Cetateanul Bulversat, am si eu ceva informatii care seamana mult cu cele descrise de Dvs. Stam cu ochii pe "caviar" si pachete. Merci

PS: Strategia lui Prigonius ?
Asta se intampla de obicei cand iti uiti secretele prin baruri noaptea.

Anonymous said...

@Marius Mina,
Adica never?:))) deja unii ma acuza de "simpatii" PNL-iste. Nu e cazul, din anumite motive care tin de politca lor anti-IMM, de supradimensionarea aparatului bugetar etc. n-as vrea sa ne contrazicem pe subiect, sunt prea multe de spus. Dar, daca as vrea sa dispara niste partide, printre ele n-ar fi PNL condus de Crin, ci altele.
Ruxandra L.

Marius Mina said...

Ruxandra, in actuala conjunctura de putere , NEVER.