Thursday, February 11, 2010

Adrian Streinu Cercel ,"terorismul microbiologic" si deturnarea de fonduri

Inventatorul pandemiilor cu zeci de mii de morti va fi audiat marti de Comisia parlamentara de Sanatate, Cercel este infipt in Ministerul Sanatatii din 1988/89, de cand Traian Basescu functiona ca secretar de stat in Ministerul Transporturilor sub Ceausescu. Inlocuirea lui din functie este un subiect TABU .El poate fi acuzat de coruptie si raspandire de informatii false , fapte care in tari mai dezvoltate si civilizate decat Romania, ar putea fi incadrate la "terorism microbiologic".


Streinu Cercel se va prezenta marti in Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor pentru audieri. El va trebui sa clarifice isteria "pandemiei" porcine, aviarei , vaccinul impotriva cancerului de col uterin si pentru celelate scandaluri in care a fost implicat. Nu m-ar mira ca Streinu Cercel sa iasa cu bine din inclestarea comisiei de ancheta si sa-si continue linistit procesul de accesare al fondurilor europene.

Agentia de Investigatii Media a realizat rechizitoriul profesorului Adrian Streinu Cercel. Va prezentam in continuare toate afacerile de sute de milioane de euro in care apare numele acestuia.

Isteria SIDA: coruptia lui Cercel denuntata de ambasadorul american

Cazul AH1N1 nu este primul de acest gen. In privinta vaccinurilor, Streinu Cercel a manipulat populatia inca de acum cativa ani. Atunci, prin intermediul unei alte boli: SIDA. La acea vreme, modul de operare a fost insa diferit. Cercel a declarat un numar dublu de persoane infectate cu HIV fata de cel real, ajungand sa manipuleze sute de milioane de euro. Directia Nationala Anticoruptie s-a sesizat in acest caz, insa Cercel nu a patit nimic. Pana si fostul ambasador al Statelor Unite, Michael Guest, a facut in perioada mandatului sau o declaratie in legatura cu programul coordonat de dr. Streinu-Cercel in domeniul HIV/SIDA. „Costul tratamentului anti-SIDA din Romania este crescut in mod artificial, iar banii alimenteaza coruptia institutionalizata”, spunea ambasadorul SUA. Cu toate acestea, Cercel a scapat basma curata. S-a schimbat si Guvernul, dar el a ramas seful programului respectiv, cu un buget la dispozitie de 1038,5 miliarde de lei. A fost pus totusi sub urmarire penala si invinuit intr-un alt dosar, referitor la licitatiile pentru achizitionarea de echipamente medicale pe parcursul anului 2001 de catre Ministerul Justitiei. Dar, din nou, nu s-a intamplat nimic.


Afacerea "Aviara": zeci de milioane de euro s-au evaporat

Dupa SIDA, a urmat gripa aviara si scandalul Tamiflu. Cercel sublinia atunci necesitatea vaccinarii si luarea unor masuri, costisitoare, de prevenire, marginire, etc. Analistii apreciau ca cifra de afaceri a companiei Roche – care a “inventat” Tamiflu - s-a ridicat la aproximativ doua miliarde de dolari. Mai mult, ea a fost dublata si prin taxele de licienta din acordarea dreptului de producere a Tamiflu catre terti. Cele mai bune afaceri s-au facut insa cu solutiile dezinfectante si kiturile de depistare a virusului. Astfel, cine avea instalatie de stropit camioane in vamile tarii, ridica 5000 de euro pe zi, la un trafic de 150-200 de vehicule. In privinta truselor de evidentiere a H5N1, acestea costau intre 500 si 3000 de euro. Desigur, la noi s-a gasit varianta cea mai scumpa, astfel incat importatorii s-au ales cu peste 500.000 de euro de la stat. Suma cheltuita pentru „interventii" în gripa aviara a depasit per total zece milioane de euro. Mai mult, tara noastra a semnat, atunci, cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare un acord de imprumut in valoare de 35 de milioane de dolari, obiectul creditului fiind „combaterea gripei aviare“. De curand, s-a dovedit ca in Romania nu a existat niciodata gripa aviara. Minciuna oficialitatilor a acoperit afaceri de sute de milioane de euro. Inclusiv fratele lui Traian Basescu, Mircea Basescu, a profitat de pe urma isteriei. El a importat atunci 24.000 de tone de pui americani, asa-zis "siguri", in vreme ce producatorilor interni li s-a interzis sa puna pe piata din productia proprie. Cercel a intrat din nou in vizorul DNA, fara ca procurorii sa se poata atinge insa de el in vreun fel. Astfel ca a ramas din nou pe pozitii.


Esecul HPV: un alt vaccin controversat

Cercel nu s-a oprit aici. In 2008, in Romania s-a creat o psihoza in ceea ce priveste vaccinul impotriva cancerului de col-uterin (virusul HPV). Actiunea, insa, a fost un esec, tratamentul pentru fetitele de 12-13 ani fiind refuzat. In Romania, doua sute de mii de flacoane au fost returnate pentru ca parintii n-au dorit sa-si vaccineze fiicele, dupa intense campanii de presa impotriva "sfatului" lui Streinu-Cercel. Vaccinul este de cativa ani pe piata si se zice ca are efect peste 20 de ani. Nimeni n-a apucat deocamdata, dintre cei vaccinati, sa ajunga la varsta necesara pentru a se demonstra eficienta tratamentului. Inca nu se stie daca el are efect, daca "omoara" cancerul de col-uterin sau daca ucide pacientul. Recent, AIM a publicat un articol in care se arata ca Ministerul Sanatatii va efectua un sondaj in randul parintilor fetitelor (pe un esantion reprezentativ de 2000 de persoane), iar daca 51% dintre acestia vor fi de acord cu vaccinarea, atunci ea va deveni obligatorie. Un evident abuz. Practic, vor fi vaccinate si fetitele celor 49% dintre parintii care s-au declarat impotriva.

Bebelusii sunt vaccinati cu produse expirate

Mai nou, o alta afacere incredibila, marca Streinu Cercel, se refera la vaccinarea nou-nascutilor impotriva tuberculozei cu un vaccin expirat (BCG). Actiunea iresponsabila pare mai mult un fel de experiment facut pe bebelusi. Mai bine expirat, decat deloc, este conceptia Ministerului Sanatatii. Asa ca, in toate maternitatile din tara, bebelusii sunt vaccinati cu un produs expirat inca de acum sase luni. Decizia trasata de la centru e respectata de medici, care nici macar nu-i anunta pe parinti ca vaccinul introdus in corpul nou-nascutilor trebuia incinerat de luni bune. Pentru toate loturile de vaccin BCG se prelungeste cu sase luni termenul de valabilitate, potrivit ordinelor Ministerului Sanatatii si Institului Cantacuzino.

Din declaratia de avere a lui Adrian Streinu Cercel :14 conturi bancare, sapte case, terenuri si altele


1 comment :

Anonymous said...

Încă o pleaşcă servită pe tavă de Wolfgang Wodarg, şeful Comisiei de Sănătate a Consiliului Europei.
Acum trebuie călcaţi în picioare toţi, nu numai Cercel, toţi, toată clica mafiocrată din afacerea anti-sănătate, şi tot acum se va vedea cine-i ţine-n braţe, dacă i-o mai ţine cineva.
Spun asta că începe să se cam aglomereze, lotul se măreşte şi nu văd să-i poate ocroti pe toţi. Ceva lest trebuie să arunce, dacă vrea să mai plutească. Adică să nu se prăbuşească.
Că aici, jos, nu-i bine... Nu-i bine de loc!
O mică monstră s-a văzut în noaptea asta, în Andronache.
Dară-mi-te când le-o pica tartorul ăl mare în ghiare!