Sunday, February 21, 2010

Cezar Preda: Mircea Geoana nu va ramane presedintele Senatului

Cezar Preda, vicepresedintele Partidului Democrat Liberal, a declarat ca Mircea Geoanaisi va pierde si functia presedinte al Senatului.

"Nu cred ca Mircea Geoana mai poate rezista in functia de presedinte al Senatului. Nu ne-a demonstrat ca are timp sa faca o asemenea functie si n-ar trebui sa ramana la conducere. In firea lui, nu este sa munceasca de la 7 dimineata", a declarat, la Realitatea TV, Cezar Preda. El a adaugat ca, daca PSD renunta la Geoana, functia de presedinte al Senatului va reveni PD-L, desi nu a dorit sa dea numele unor potentiali candidati.De asemenea, el a declarat ca schimbarea lui Geoana din functia de presedinte al PSD cu Victor Ponta este pozitiva, deoarece "Mircea Geoana, cu bunele si relele domniei sale, nu era dispus sa treaca la o reforma a statului roman".

"L-am ascultat pe Victor Ponta azi-noapte si cred ca PSD poate sa fie un partener", a incheiat Preda.(ziare.com)

10 comments :

Anonymous said...

Acuma, dacă se bazează pe ce-a spus Ponta aseară, n-ar fi mare brânză.
Dacă, însă, se bazează pe i-a spus Ponta lui mai înainte, e clar.
Nu cred c-or să meargă cu sinuciderea aşa de departe, nici aşa de repede. Pesedeii.
Mai au un congres peste 9 luni, remember? Abia atunci se va naşte şoricelul din scremerea muntelui...
Dacă l-or mai ţine...
Aşa că de-acum Crin are o şosea cu 16 piste în faţă, toate dus, doar pentru el.
Dacă-l ţine maşina, nu văd ce-l mai poate opri din cursă!
Sigur că e mai greu de unul singur, dar mi se părea cam nefirească cârdăşia cu băieţii roşii, care băieţi i-am putut vedea în toată hidoşia lor la extraordinarul congres.
S-ar putea ca ordinarul congres din toamnă să fie şi mai extraordinar!
Măcar ştim cum stăm.
Singuri, ca să nu mai zică nimeni că nu reuşim PRIN NOI ÎNŞINE!
Tot ce mai trebuie e NIHIL SINE DEO!
Aici e mai greu... Dar chiar nu se poate fără!

Anonymous said...

geoana a dat dovada de slabiciune ,iar eticheta de prostanac i se potriveste.nu a realizat nimeni de ce hrebe n-a iesit in prim-plan? geoana a fost "vandut" demult,dupa pierderea alegerilor prezidentiale.pana la paste pierde si functia de la senat.rotirea cadrelor?? :)))ce va face toata gasca numeroasa adusa de el la partid si la parlament? scaunul lui era pus in discutie cu multa vreme in urma si sa nu-l plangem, ca-si merita soarta.aud ca-l angajaza vanghelie consilier la primarie pe pb de politica externa :)))

Anonymous said...

Dacă vor scutura scaunul lui Geoană din Senat, iar se-ncaieră.
Şi nu cred c-o vor face, doar dacă ştiu că preşedintele e pe ducă. Ca să nu apară Geoană la Cotroceni, chiar şi aşa, interimar. Asta i-ar distruge complet pe ceilalţi.

Marius Mina said...

Toni, daca nu stiu sa mearga pe strada ii calca vaporul

Marius Mina said...

Preşedintele PSD Arad, Marius Lazăr, susţine că îl va sprijini pe Victor Ponta dacă acesta va demonstra că el este adevăratul lider al PSD şi că va face opoziţie autentică faţă de Traian Băsescu, transmite
Preşedintele PSD Arad, Marius Lazăr, susţine, duminică, într-un comunicat de presă, că îi transmite noului lider central al PSD: "Ponta, sper să ştii cât de mare ai vrut să fii".
"Îl felicit pe Victor Ponta pentru câştigarea funcţiei de preşedinte al PSD. Îl voi sprijini pe Victor Ponta şi proiectul său «România Corectă» atâta vreme cât ne va demonstra, zi de zi, că el este adevăratul lider al PSD, că vom face o opoziţie autentică faţă de Traian Băsescu şi PDL şi că vrea să fim stânga alternativă, nu stânga decorativă", arată Lazăr.
Preşedintele PSD Arad afirmă că a votat cu Mircea Geoana pentru că a crezut că la acest moment "filmul în PSD nu trebuia dat nici pe prea repede înainte, nici pe prea mult înapoi".
Lazăr susţine că PSD trebuie să înveţe să trăiască politic şi fără Ion Iliescu şi "fără apelul nostalgic la buna guvernare al lui Adrian Năstase".
"PSD este acum un partid fracturat în două. Sper ca Victor Ponta să găsească acel echilibru necesar înaintării. Am ridicat ziduri între noi, social-democraţii, în ultima perioadă. Nu avem altă soluţie mai bună decât să reînvăţăm să fim împreună", se arată în comunicat.
Liderul PSD Arad susţine că va demisiona din PSD "dacă noua conducere nu va respecta votul jumătăţii de partid pentru Geoană şi nu va proteja poziţia acestuia de şef al Senatului". (Mediafax)

Anonymous said...

@toni,nu uita ca psd-ul si pnl-ul nu mai au majoritatea in senat.la asta se lucreza de mult prin independenti.scaunul lui geoana a fost castigat de pd-l la ultimul joc de poker.geoana ramane consilierul lu' "care este" si ...salut! si asa e prea mult pt el.a pierdut prezidentialele ca un...erou ranit in...creier :)) ,cand astrele si flacara violet il favorizau :) nicicand n-a mai avut cineva asa o sansa si....(sa zic orgoliu in locul prostiei? )...nu l-a lasat nici pe crin sa lupte cu basescu. acum e un...cal mort.asta-i politica,duca-sa cu...vantul...la vantu...unde-o vedea cu ochii :))sau.. treaba lui!

alex.dumitrascu said...

Chestia asta cu "reforma statului" contrazice ideea lui Cezar Preda.
Ma indoiesc ca Iliescu si Nastase au vri=ut sa 'reformeze statul" cand l-au numit pe Pont presedinte la PSD.
Sau poate se spala si asta pe maini si face pe voia poporului ca si celalalt Pilat.

Pana una alta BNR a emis o noua bancnota ca sa se poata plati pensiile si salariile:
http://financiar-imobiliar.guvernarea.ro/forum/viewtopic.php?t=732

Anonymous said...

chelului tichie de margaritar si nou o noua bancnota . asta ne lipseste
las'ca rezolva Pilat din Pont/a ca e la inceputul misiunii in psd

Anonymous said...

CANTECUL DE LEBADA AL DEMOGRAFIEI NATIONALE
( Trecerea dureroasa si putin lenta de la folclor la manea )
Pe tot globul traditia cerea ca oamenii bogati sa faca multi copii. Astazi creiatorii valorilor, cei care sau afirmat in societate nu mai fac copii. Clasele sociale mai joase fac o gramada de copii punand in pericol caracterul genetic al societatii. Efectul este general si vizibil.Tarile desvoltate din vest au creiat enorme avantaje pentru familile cu multi copii. Asfel sa ajuns la o industrie de cresterea a copiilor. In USA nasterea unui copil anunta cumpararea......unui nou frigider sau televizor color. Efectul politicii democratice de stanga este evident pe continentul european unde populatia araba va deveni majoritara iar in USA populatia alba nu mai este majoritara.
Nici unde sitiatia este mai vizibila ca in Romania. In timp ce un roman face un copil, tiganii fac 8. Am facut un film despre tigani , Sunt fascinat de tigani si am
fost todeauna interesat de cultura lor autentica. Cei cu satra sunt probabili ultimii oameni liberi! Vorbesc cu totul de altceva. Se gasesc fata doua culturi diferite iar una din cauza exploziei demografice este pe cale de disparitie. Romanii au obiceiul sa inchida ochii sperand ca lucturile se vor aranja de la sine sau cineva din afara va face ceva pentru ei. De data aceasta cand vor deschide ochii .....va fi prea tarziu. Acest blog de exceptie ar putea gazdui o discutie despre acest fenomen socio- demografic, definitiv cel mai important in evolutia viitoare a societatii romanesti.
Robert Horvath DEVA Cineast New York http://devanewyork.blogspot.com/
http://devanewyork.blogspot.com/

Theodora said...

PSD-ul il va sustine pe Geoana.
Cezar Preda sa ii dea sfaturi lui Boc nu PSD-ului
Presedintia Senatului apartine PSD-ului.
PSD-ul nu va repeta greselile din 2005.
O zi buna!