Saturday, February 27, 2010

PNL trebuie sa decida daca este parte a sistemului Basescu sau liderul Opozitiei

PNL trebuie sa decida clar, in cadrul Congresului, daca va merge la guvernare si devine parte a sistemului Basescu sau este liderul Opozitiei, a declarat, sambata, la Iasi, Crin Antonescu.

PNL trebuie sa devina "un partid cu o optiune clara ,NU putem continua de la un zvon la altul. PNL trebuie sa spuna clar la Congres daca se duce la guvernare, caz in care este parte componenta a sistemului Basescu si primeste o particica, sau suntem liderul rezistentei nationale impotriva partidului stat numit PDL". Antonescu a subliniat, deasemenea, ca partidul trebuie sa isi construiasca o retea electorala "in regim de autoritate", prin hotarare si disciplina a declarat Crin Antonescu, pentru Mediafax.

Antonescu a declarat, sâmbătă, că România se află în faţa unei noi scene politice, unde unii politicieni intră în grupul independenţilor "ca trenul în gară", iar "trădătorii devin dintr-o dată prestigioşi", adăugând că nu exclude ipoteza ca PSD să revină la guvernare alături de PDL. Antonescu a subliniat că PNL nu poate uita că şi PSD a contribuit la crearea sistemului partidului-stat.

3 comments :

Anonymous said...

Păi asta e. Ori-ori!
O fi şi congresul ăsta bun la ceva. Numai să nu degenereze într-o cafteală generală pe funcţii...
Să vedem dacă mai apare vreun emisar oranj, în afară de Cataramă.
Eu nu prea cred. Doar dacă dosarele atârnă mai greu decât conştiinţa. Sau, mă rog, că poate e prea mult spus, decât raţiunea.
Oricum, cred că nu e nimeni chiar aşa tâmpit să se desconspire inutil!
Sau e?!

Marius Mina said...

Toni, la PNL nu prea mai au putere probasescienii, Crin Antonescu va castiga cu peste 70% un nou mandat in fruntea partidului.

nicole said...

Sper sa fie asa cum spui tu, Marius!
Crin Antonescu este liderul Opozitiei.