Friday, February 26, 2010

UDMR se pregateste sa ingroase randurile opozitiei

Basescu planuieste debarcarea UDMR din guvernul Boc . Pretentiile maghiarilor ii pun pe PDl-sti in situatii bizare. Mai ales dupa ce mai toti ministrii UDMR si secretarii de stat au ordonat corpurilor de control anchete interne pentru perioada in care aceste posturi au fost ocupate de liberal democrati. Statutul minoritatilor si dezgroparea scheletilor guvernarii anterioare de catre oamenii UDMR au pus capac colaborarii UDMR -PDL.

5 comments :

Anonymous said...

S-au crezut mai "jmekeri" ca pesedei şi liberacii, acum revin în tranşeee şi scot baioneta.
C'est la vie...
E de bine! Nu cred că fugăii din oastea de stânsură încropită de gheneralu' lu' peşte pot articula o şleahtă suficient de votantă ca să susţină şandramaua. Cu toată licitaţia în curs.
Mai ales că citesc cu toţii, pe sub bănci, România Mare şi Tricolorul. Şi-şi întreabă, cu sufletul la gură, doctorii "de familie" şi "sursele" ce se mai aude pe la Caritas şi pe la Fundeni.
Sau prim anumite ambasade.
Mai toţi se uită cu groază la gaura din gard, să vadă dacă s-a astupat sau mai au vreo şansă să se furişeze înapoi, în vechiul coteţ, până nu se prinde stăpânul!
Sau, după caz, până-i trece supărarea...
So, "gere ide, ciocolom" (fonetic, că literar de unde...), adică ia veniţi 'napoi la tata, şi altă dată să-i ascultaţi pe ăi bătrâni şi hârşiţi!
Igen!

Brad said...

Pai era de asteptat ... cand s-a facut guvernul boc 5 , am postat poze cu plangaciosul base-stolo, base-roman si...base-marko.
Parea prematur, dar baselu' nu se schimba si nu se va schimba ca om .

Marius Mina said...

Nu ma asteptam sa iasa ei singuri, oricum la ei nu se pune, sunt capabili sa o ia...de la inceput cu oricine.

Anonymous said...

Se merge pe principiul "Liniste! Aici se fura!"...

UDMR-ul are prostul obicei sa nu stie sa faca liniste.

Cu Oprea & Co va fi mult mai liniste...

Anonymous said...

iata ca azi s-a si inceput la Antena 3 cu "interesul national" si eliminarea UDMR de la Guvernare pentru ca ar viza federalizarea tarii. n-a fost mult de asteptat