Friday, March 26, 2010

Fostul sef al SPP :Serviciile il dezinformeaza pe Basescu

Generalul Dumitru Iliescu a declarat, în ceea ce priveşte stenogramele în care apare senatorul Voicu, că acestea au fost trunchiate. El acreditează ideea existenţei unui soft special, folosit de cei de la serviciile de interceptări, pentru a trunchia şi fabrica declaraţii.

”Ei au dat drumul la nişte stenograme şi sunt convins că foarte multe dintre acestea sunt prelucrate. Mi-a spus cineva, acum, că o să trimită în apărarea lui Voicu un program software. Acesta permite ca, în cazul în care, de exemplu, acum, eu înregistrez discuţia noastră de la telefon, pot folosi un analizator de voce şi dupã, cu ajutorul acestuia, săpot crea o înregistrare cu vocea dvs. spunând altceva, eventual ceva care să vă incrimineze. Eu vă garantez că există această posibilitate ca dvs., din mai multe discuţii pe care le aveţi cu diferite persoane pe care vi le înregistrez eu, să le iau şi să fac un mixaj fãrã niciun fel de problemã schimbându-vă şi intonaþiile. Nu e deloc incredibil. Este o teorie care s-a demonstrat”, a declarat Iliescu citat de Ziarul Ring.

Procurorul general Codruţa Kovesi a transmis la Direcţia Naţionalã Anticorupţie, joi dimineaţă, avizul Senatului privind arestarea lui Cătălin Voicu.

Într-una dintre stenogramele apărute în aceste zile, Cătălin Voicu îi explica lui Alexandru Mazăre despre ajutorul pe care l-a primit de la generalul Iliescu: "Din motivele care ţi le-am expus, câte o hârtie din trecutul fiecăruia, i-am ţinut pe loc şi i-am făcut fideli. Şi unii dintre ei chiar dacă-s ofiţeri SRI, mai erau pe state şi SIE şi toate astea erau la generalu' Iliescu, eu eram în departament de lucru..(neinteligibil)...Un om ţi-e loial dacă are un motiv. L-ai ajutat, ai făcut, da? Dar în momentul când mai ai un motiv suplimentar, foiţa, două motive sunt mai puternice ca un motiv, colegule! E complicat acuma să mă apuc să îţi fac teorii".

10 comments :

Rox said...

Sunt milioane de proşti în România, imbecilitatea nu doare. Ei cred cretinăriile-alea pentru retardaţi.

Marius Mina said...

Rox- E deajuns sa le creada retardatii, deocamdata ei formeaza o majoritate simpla.

Anonymous said...

Circoteca asta, cu Voicu, are un iz fetid de mânăreală care pute de la o poştă.
După ce-a audiat, sau citit, ceea ce e şi mai dubios, jurnalul telefonic al baronului Munhausen, opere complete, în enşpe volume, greşit numit "stenograme", corect transcrieri sau transcripturi, plenul Senatului a găsit de cuviinţă că e mai bine să-l trimită unui critic literar, asta, judiciar, pentru o analiză literară şi stilistică curat profesionistă.
Show-ul continuă cu faza a doua, aia în care avocaţii încep să scoată din mânecă, sau din joben, iepuraşii şi porumbeii: eroare de procedură după eroare de procedură, lipsă de probe după
lipsă de probe, hărţuială după hărţuială, transformându-l pe bietul baron din acuzat în acuzator, după binecunoscutul precedent dejist.
Hocus-pocus!
Atunci să vezi cine pică de fazan!
Senatorii s-au scos, nu mai pot fi acuzaţi de complicitate cu infractorul, în primul rând pentru că l-au dat pe mâna justiţiei, în al doilea rând pentru că nu va mai exista nici un infractor. Dimpotrivă!
Judecătorii îşi freacă mâinile, de când aşteaptă ei o pleaşcă ca asta, să aplice legea şi să arate cui ştiu eu cine sunt ei, adică a treia putere în stat. Că nu s-o judeca la Cluj şi ăsta!
De avocaţi e cel mai bine, când or să-nceapă să dea cu probele de pământ, ca fiind falsificate, neconcludente şi inacceptabile în proces, le creşte cota de nu-i văd bine pe următorii clienţi care-or să-i angajeze! La ce onorariu o să li se ceară, mai bine pun banii la loc de pe-acum!
Nu mai spun ce-o să iasă dacă, Doamne fereşte, preopinentul păţeşte ceva.
Medical vorbind. Ceea ce e oricând posibil, după cum se vede...
Aşa că săgeata otrăvită lansată de satrap s-a transformat în bumerang. Tot otrăvit, evident.
Degeaba închide el fereastra... Ăsta sparge tot!

Brad said...

Soft(uri)de imitat vocea umana exista pe piata ...depinde cat de profesionisti au fost cei care s-au jucat cu el ...

Vocal Imitation is a programming module that allows that the user imitates vocal
segments of the characters from a person in the other voice of the person of a way like
a voice of the second person is speech heard in the same voice that the first person.
This long-range tool is based on robust algorithms that the flexible vocal process of
the archives provides that brings new Concept to the sound effects of the production
of the post of the dubbing. Direction of form stere of 44.100Sps 16Bits WAV With this
program you will be able to clonar the voice of any person like in the films, simply
is necessary that you record moments the voice that I want that the program is learned
and with a powerful algorithm to this east will do it software."

Anonymous said...

Oameni buni,ma ingroziti!
Acum, ma duc ,in vizita la o inchisoare.Consecinta procesului judecat la Cluj.

Starea NATIUNII said...

Ave!
Site-ul Starea NATIUNII a introdus in blogroll acest site.
Straight and Honour!!!

Cepeca said...

Interesant. Stiu ca este posibil si mai stiu ca cei de la SRI sunt capabili sa faca asa ceva. Sunt si interesati, Voicu fiind, se pare, cel care le-a creat disconfortul cu notitele lui Coldea, in 2007.

Marius esti pe pozitie si imi place. Te citesc cu placere.

Itzicbaseanu said...

Mariuse,

Bateti campii neica,ii bateti rau de tot, nici miristea nu mai suporta!Individul ala Voicu, cica este "dr.in drept".Bai, pai cit de "inteligent" o fi SRI-ul si tot n-ar fi folosit softuri de imitat vocea unui idiot ca ala "dr.in stiinte juridice"! Ce dracu (Doamne iarta-ma!),duceti in derizoriu pina si ierarhia valorilor si a competentelor(Oricum in Romania este asfixiata de idiotii astia) .Treaba voastra dar sa fie in "Romania voastra" dupa chipul si asemanarea voastra!...Si judecatorii aia de I.C.C! Aia in China(Ce forta, ce economie!!!!) de astazi ar fi impuscati cu-n glontz refolosibil(din pragmatism), numai pentru ca au empatizat cu Voicu la un moment dat!La noi ar trebui sa fie folosite gloantze de cacat si sa-i mitralieze la foc automat!Doua incarcatoare cu cacat in direct la antene pentru fiecare membru al "retelei Voicu"!Bine la noi poate fi folosita si vidanja, cred c-ar fi solutia ideala pentru o tara cu economia ca a noastra...Aoleo ce mai bateti campii mai neamule!...Sa fie, dar numai de capu' vostru!Norocu' nostru ca sunteti putini, Slava Domnului!

Itzic

SimP said...

Nu iese fum fara foc. Voicu, sunt convins ca a facut ceva misculatii cu justitia, politia..etc, DAR inregistrarile SRI sunt o pleasca de doi bani. Atata valoreaza in justitie. Au irosit bani sa le faca, sa le "transcrie", au pierdut o ocazie sa prinda un "peste" din cei multi care au juganit tot ce se putea juganii in Romania. Trebuiau folosite alte metode sa il prinda. Chiar el, Voicu, spune ca trebuiau sa-i faca un "flagrant". Din toata jegosenia asta un lucru reiese clar: Paradoxal, Voicu ca si ministru de interne era mult mai COMPETENT decat ministrul actual.
Puterea actuala este obsedata de ascultari de telefoane, de urmariri 24/7, metode care se pare ca au eficienta apropiata de zero. Isi satifac curiozitatea lor morbida de ce mai zic/ce mai f..t unii si altii.BAsescu si George Maior sunt ahtiati dupa barfa. De George, stiam asta. De la clujeni care sunt absolut gretosati de cat mult le sunt ascultate telefoanele. Sunt oameni simpli, nu au afaceri, nu au afiliatii politice, tot ce au e O PERIOADA DIN VIATA CAND AU FOST APROAPE DE ACESTI SECURVISTI NUMITI MAIOR. DA, George Maior & fam isi pierd timpul sa barfeasca ce nimicuri discuta niste oameni simpli care nu dau doi bani pe ascensiunea securistica a lor. Simplu,nu ii intereseaza. Au ajuns scursorile sa se urce in varful piramidei. Sa vezi duhoare cand or cadea si s-or sparge.

Marius Mina said...

SIMP, scursorile s-au urcatdin nou in varful priamidei, pentru a nu stiu cata oara? Vremurile vin si pleaca insa, pentru toti ...