Friday, April 16, 2010

Basescu il vrea pe Cristian Preda in conducerea PDL


Presedintele Traian Basescu vrea sa-l impuna pe “omul sau”, politrotzkistul Cristian Preda, in conducerea PDL, la Congresul acestui partid, sustine analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Nu m-ar mira sa-l vad pe producatorul de spume telegenice aruncat la inaintare in locul piticului atomic , Cristi Preda si-a demonstrat, mai ales in ultima perioada , de cand a inceput sa joace mijlocas la deschidre in melodrama opozitiei interne PDL,calitatile imperturbabile de masterand in limbincurism basescoid. Un individ alunecos si foarte greu de digerat politic si intelectual, cu un limbaj corporal si oral standard "Stefan Gheorghiu". Care nu stiu in ce conjunctura nefasta a fost bagat pe gatul lui Milica Constantinescu de Zoe Petre .Poate ne explica sa putem intelege si noi , logica si efrectul numirii acestui personaj, in coasta CDR. Daca ar fi fost numai unul , nu m-ar fi deranjat foarte tare insa ca el au fost zeci si sute infiltrati de servicii in adminsitratia celui care , pina la urma , s-a declarat ingenucheat de ele si a preferat sa se retraga aplicand o lovitura letala dreptei, in special PNTCD, partidul care l-a propulsat si sustinut .

8 comments :

Anonymous said...

De acord 100%. Hai sa admitem ca atunci nu aveam maturitatea si rezistenta pe care o avem acuma, ca PNT. Eu acuma de abia (!) inteleg ce inseamna sa rezisti manevrelor comunistilor, cum te pot f***, scuzati, cum se insinueaza si infiltreaza in viata ta, cum ti se baga in casa etc. Si fiecare are omul lui. Acuma realizez, atunci nu am realizat. Acuma sunt antrenata. Si nu numai ca rezist, dar ma apar agresiv. Sau dur. Nu rezista. Incep sa chelalaie, ca niste catei, ca nu au nici o valoare intrinseca. Luati exemplul meu, oricum vor avea nevoie de un medic bun. Si bagati-i pe toti undeva. Asa trebuia sa facem atunci. Sa le inchidem usa in nas, si daca vin la geam (pt ca o faceau si o fac) sa le dam peste degete. Asta merita. Acuma daca sunt catalogata nazista, asta e.
Cu respect, aveti o atitudine dura, dar o merita. Din plin.
Cristina Coldea

tanti aglaia said...

Foarte buna descrierea facuta, pe masura fetei pe care o are. Si nu ma refer la faptul ca nu seamana cu Fat-Frumos!

IULIA HUIU said...

Si eu care, in naivitatea mea, inca mai speram ca exista macar o mica doza de autenticitate in demersurile oarecum "contra curentului" ale lui Cristian Preda...

Marius Mina said...

Iulia, nu cred ca este naivitatea ci doar , cum zic americanii, "the benefit of the doubt", la care orice persoana are dreptul.Numai ca turbulentele si experienta mea de viata ma obliga la reticenta fata de asemenea "elemente" abjecte.

Marius Mina said...

D-na Coldea, leprementele ar fi trebuit sterilizate in zapada carbonica din starea lor embrional avortonica.

Marius Mina said...

@Tanti Aglaia, nu m-am referit la aspectul fizic ci la cel organic

tanti aglaia said...

Stiu! De aceea am si zis ca nu e vorba ca nu seamana cu Fat-Frumos. Are genul acela de fata care nu-ti inspira nimic bun. Ma grabesc, dar mai spun ca asupra fetei unor oameni nu m-am inselat in viata. Ea ascunde un caracter si o tenacitate de a face lucruri asa cum l-ati descris. L-am vazut si l-am analizat foarte bine intr-o emisiune la Gadea, in care era invitat si Valentin Stan.

Marius Mina said...

Tanti Aglaia, perfect de acord , expresia fetei unui individ spune multe. Iar in privinta pitecantropului aveti din nou dreptate.