Thursday, April 1, 2010

Syda Basescului, va fi secretarul economic al Ambasadei României la Paris

La nici o lună de la data de 5 martie, când a fost angajat, pe baza unui concurs pe un post aflat vacant, consilier la Direcţia Generală Relaţii Externe din Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Bogdan Ionescu(aka SYDA) participă la un alt concurs. De data aceasta era vorba despre un post mult mai important, cel de secretar economic III la Ambasada României la Paris. Şi, surpriză, fiind singurul concurent, îl şi câştigă. Astfel, un angajat al departamentului Resurse Umane din minister ne-a confirmat telefonic că “prin concursul din 22 martie, Bogdan Adrian Ionescu a obţinut postul de la ambasada din Paris”.

Viitorul ginere al lui Traian Băsescu joacă bine şi la Bursă


Iubitul mezinei preşedintelui, Syda, a făcut anul trecut mulţi bani din tranzacţiile la Bursă. Conform publicaţiei Cotidianul, firma de brokeraj Equity Invest, la care Bogdan Ionescu, zis Syda, e acţionar, a intermediat anul trecut tranzacţii de 77,2 milioane de lei, întrecând casele de brokeraj la care acElena Băsescu şi Bogdan Ionescu, într-una din puţinele fotografii în care apar împreunăţionari sunt “mogulii” Dan Voiculescu sau Dinu Patriciu. De asemenea, în primele două luni ale acestui an, casa de brokeraj Equity Invest a intermediat tranzacţii de peste 18,29 milioane de lei, dublu faţă de cât a făcut-o casa de brokeraj a lui Dinu Patriciu, Fairwind Securities, sau a lui Dan Voiculescu, Rombell Securities.



sursa: Libertatea.ro

8 comments :

Brad said...

Deh, generatia noua de politicieni: tineri, dinamici, competenti, cu studii inalte !

Marius Mina said...

Generatia tanara , aia cu "este multe , fuge repede"

Anonymous said...

PD şi Băsescu = groparii economiei = trădătorii neamului = şacali = adunătură de prăpădiţi = impostori = Famiglia, punct.
* Traian Băsescu NU este promotorul reconcilierii, ci al conflictelor, fiind animat de “vanităţi mărunte” în locul unui concept de bază care să asigure dezvoltarea ţării. *
Onoarea, cinstea, demnitatea, corectitudinea, sunt noţiuni străine partidului PD-L şi tătucului Băsescu! Acest Băsescu, NU a câştigat Alegerile ci, s-a ales folosindu-se josnic de instituţiile statului, pe care le doreşte aservite în totalitate şi s-a mai folosit de ceva… de şantaj!
NO BĂSESCU DAY, BECAUSE:
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum! – CORECT !!
Băsescu NU e preşedintele meu ci, Naşul Famigliei de * succesuri * !
http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/01/2-aprilie-no-basescu-day/

Itzicbaseanu said...

Mariuse,

S-auzim numai de BINE!Ca "mai binele" omoara binele,vorba lu' Batzagoi!...Nu-l stii, mai bine!
Sarbatori senine si primavara cu temei!...Restul este nixam, gargara,frectzii si multa, multa uraciune omeneasca!...C-acu-mi vine nabadaii: Cine puii mei e Sida asta bai neica de nu poa' sa doarma "blogerii" tihnit?...Auzi tu, s-ajunga Sida la Paris, adic-acolo unde-au ajuns si ciulavecii cazaci pe vremea lu' Napoleon!...Pai dupa aia cic-au ramas "bistrourile" sa vedem dupa "sida": na, ce mai ramine?...Vaccinurile?...

Mariuse sa fii iubit la New York!...Paste fericit!(Da' cu masura!)...Au si aia miel?...Daca n-au sa ne dea pielea-napoi!

Anonymous said...

DOCUMENTUL CARE A PECETLUIT SOARTA LUI CEAUSESCU !
Ceasescu discuta cu un grup de tovarasi despre un proiect dement . In conversatie apar referinte la bomba atomica, bacterioogica, rachete, arme cu laser etc. Filmat inopinat in satul natal Scornicesti , materialul ajunge in occident. Cineastul Robert Horvath intra peste cateva luni in ancheta securitatii si este acuzat de inalta tradare . O scrisoare a presedintelui american Carter ai salveaza in ultimul moment viata si il trimite peste in SUA. Scriitorul Victor Nicolae preia in serialul " " DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII " aceste evenimente de un dramatism deosebit si incepe publicarea lor in editia de miercuri 7 Aprilie 2010 al revistei NEW YORK MAGAZIN.
-ARTICOLUL COMPLECT PRELUAT DIN NEW YORK MAGAZIN POATE GASIT PE BLOGUL ROBERT HORVATH- DEVA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Marius Mina said...

Itzic, Paste Fericit si lumina in suflet !

Moshu said...

Bravo Marius !
Ai pus si tu umarul la terminarea acestei circarii !
Paste Fericit si lumina in suflet !

Marius Mina said...

Paste Fericit , moshule
Hristos a inviat!