Wednesday, May 19, 2010

Diversiunea Hoara dejucata de Politia Comunitara a Sectorului 1

Trompeta tupeista Marcel Hoara, curva de sacrificiu trimisa de Basescu in Piata Victoriei pentru a provoca compromiterea mitingului saraciei, a fost dejucata de politistii comunitari din sectorul 1 carora primarul Andrei Chiliman le-a ordonat sa intervina pentru scoaterea "subiectului" din zona fierbinte, cu orice risc. Hoara disperat de furia manifestantilor a cerut ajutorul presedentiei dar a fost legat la gard si pus in standby. Jandarmii lui Blaga l-au ignorat, trupele SRI infiltrate printre demonstranti l-au abandonat in speranta declansarii unui conflict care putea legitima victimizarea puterii in plan mediatic sau chiar o interventie in forta.Timp in care Boc isi asuma raspunderea pentru genocid.
Strigaturile la adresa lui Hoara sunau cam asa: "Hoților, l-am votat pe Băsescu și cu ce ne-am ales?!!", "Huoo! Ieși afară mă, de acolo!", Criminalilor, ne luați și ultimii bani!", "Mincinoșilor, plecați cu tot cu PDL-ul vostru și Băsescu!".

Update via Impactnews:

Explicaţia? Ministrul de Interne, colegul şi şeful pe linie de partid al lui Hoară, nimeni altul decât Vasile Blaga, a dat ordin clar de neintervenţie. Motivul, susţin sursele noastre, a fost teama ca oamenii, furioşi pe Hoară, să nu se ia la bătaia cu poliţiştii şi jandarmii, care la rândul lor să înceapă să lovească protestatarii şi să dea motiv presei să scrie că lucrurile au degenerat la miting din vina forţelor de ordine care au dorit cu orice preţ să protejeze un democrat-liberal.
Astfel, comunicatorul de bază al PDL-ului, parlamentarul Marcel Hoară, a fost o victimă nu a sistemului şi a proastei gestionări a situaţiei, aşa cum crede, ci un om de sacrificiu al propriilor stăpâni.


Represalii PDL pentru cei care au fost la miting
Sper că nu este careva care să aibă impresia că PDL a privit mitingul de ieri ca un eveniment absolut normal într-un stat democratic. NU... nici pe departe! La doar o zi după mitingul mamut din Piaţa Victoriei se fac liste cu participanţii la miting în vederea impunerii de sancţiuni împotriva lor.
Astfel... la Camera Deputaţilor s-a dat ordin să fie identificaţi salariaţii care s-au învoit şi care au lipsit de la lucru. Listele trebuiesc întocmite de urgenţă de şefii de direcţii şi transmise Secretariatului General. Sancţiunea e clară - vor fi daţi afară! Oficial se va spune că salariaţii vor fi daţi afară ca parte a programului de eficientizare şi scădere a costurilor cu salariile la Camera Deputaţilor.
PS: Aud că asemenea liste se întocmesc şi în alte părţi. (Iosif Buble)

''Vreti sa traiti bine? Exilati Piratul pe Insula Serpilor''

28 comments :

Syda said...

Ai dreptate Mariuse,am fost acolo si am vazut,il linsa multimea daca nu veneau interventiile de la sector 1.Pacat ca au luat si comunitarii cateva pe carca din cauza viermelui hoara.Udrea unde esti,nu-ti aperi inaintasi???Acum il inteleg si pe hoara,cand i-a aratat basescu dosarul a preferat mai bine sa-si ia cativa pumni in cap

Teo Negura said...

E penibil, jenant si frustrant pentru noi. L-au trimis pe coate goale ala la inaintare, sa-si ia portia de injuraturi, in timp ce ei se spalau pe maini si-si vedeau mai departe de afacerile lor "modeste"...

Matilda said...

Cred că acest miting le-a indus FRICA portocaliilor. De o vreme s-au ascuns ca şobolanii şi şi-au întărit paza personală. E un semn, nu ?

Itzic Baseanu said...

V-a tras-o Base: Hoara nu este al nostru, nu este al vostru ci al mosilor si stramosilor vostri, de-acum in neam!...Cine cultiva manipulare, de mainipulare, la maxim, are parte!...Amagiti-va in continuare ca daca nu vor mai fi portocalii, va fi bine!...Binele a emigrat demult din Romania!
Fuk Hoara!

Marius Mina said...

Teo, jenant dar poate ca ne meritam soarta.

Matilda, de frica nu ma indoiesc ca le dardaie fundurile, sa vedem spre toamna cand se va simti intr-adevar golul din stomac,atunci nu mai scapa nici mama Hoarelor.

Marius Mina said...

Bravo baseanule , baga si una cu fuck Basescu si Udrea si te bag gratis in spotul publicitar.

Itzic Baseanu said...

Hei,mai modest, voi abia il "Fuk" pe Hoara si va si pierdeti capu' in onirisme!De-aia n-are ursu(rusu) coada!Oricum avem "coade" babane (cozi) pentru toata lumea, conditia este sa stati la rind, ca vine...rindul, evident!

Va pup,dragutilor de voi!...Ma bucura nespus osardia de care dati dovada...Nu s-arata tot ce pare!

EPISTOLEpentruZEUS said...

hoara...
hoara, iesi afara...
iesi afara, loaza, imputi toaleta de la muzeu. pai nu puteai sa te ascunzi matale direct in toaleta de la cotroceni? ca mirositi cam la fel...

EPISTOLEpentruZEUS said...

@Itzic Baseanu

binele n-a emigrat din romania, portocala.
a fost exilat in diaspora ca sa prindeti si voi mai multe voturi fraudate.

nicole said...

Cine l-a invitat pe Hoara?
De ce nu a venit basescu? Tot se lauda el ca este curajos.
Pedeleprele au probleme de "imunitate"?!!!!

Radovan said...

Nu pot sa ma bucur cand un politician e fugarit de sindicalisti,dar e si vina lui, oricum amuzant. Mitingurile nu duc nicaieri, decat la o remaniere, adica fix-pix. Singura solutie e suspendarea si demiterea lui Basescu. Fapt care nu cred ca se poate face inainte de iarna.

nicole said...

Marius, sper ca ti-ai dat seama ca al doilea comentariu apartine unui bashist frustrat.
E vechi trucul, securistule portocaliu. Cititorii acestui blog nu sunt pacaliti de "schemele" tale.

nicole said...

Ce minune! A disparut comentariul facut de securist in numele meu precum a disparut si hoara din piata! :)))

nicole said...

Merci, Marius!

Roxana said...

Azi a fost mitingul spagarilor pomanagii.

sandman said...

Pai daca n-a stat sa-l cirpeasca Ciutacu...

Marius Mina said...

Sandman, ce dracu' sa carpesti la mortaciunea aia?

Marius Mina said...

Iztigbaseanu, caterinka asta de Dambovita pastreaz-o local, cu Skandenbergul mai discutam , te-as face o partida cand vin in tara , una scurta pe-o suta sa nu plangi prea tare dupa. Cred ca o sa fi tentat sa o dai tu in bambicili ...

Itzic Baseanu said...

Hai, ma rog, fie cum vrei tu, daca vrei doar bambilici si nu Skandemberg adevarat,te mai provoc odata cu ingaduinta:

"Noaptea sare ca o usa
Smulsa strasnic din tâtâni.
Satul de iobagi români
se ridica din cenusa.

Din ce sparta vesnicie
lespezi mari de dangat sar ?
Ce napraznic clopotar
trage veacul de frânghie ?

Muntii toti se surpa-n gol,
Tandari sa se sfarme.
-Taica, da-mi puteri sa scol
Neamul care doarme!"

Te pup Marius,pe Nicole, nu stiu, s-ar putea sa aibe mustata!...Ma mai gandesc oleaca!

Itzic baseanu said...

De acord,iti platesc un bilet pina in tara, la "low cost"(ataita-ncape,e saracie)!...Conditia este s-accepti un "Scandemberg" de Murfatlar, eventual un Merlot!... Ce trista,viata de emigrant!...Vino bai tata acasa, sa vezi si tu cum infloresc castanii in mai!

nicole said...

Marius, cand vi in Bucuresti sa treci pe la noi -la Club Queen!
Te asteptam cu drag!

Marius Mina said...

baseanule , nu beau decat Shiraz de Australia si de castani chiar ca nu -mi fac probleme , daca-ti trimit o poza sa vezi cati am in fata blocului te pui pe emigrare

nicole- sa vedem ...sunt prea aglomerat in urmatoarele luni ca sa pot promite

Anonymous said...

Încă mai încarc pozele pe fb, n-am avut încotro şi mi-am făcut cont.
Hoară ăsta a trecut pe lângă mine în viteză, nu ştiu dacă înainte sau după cotonogeală, sau ce-a fost, că n-am vizionat încă, l-am văzut din spate şi nu mi-a venit să cred ochilor!
Avea o vestă de-aia albastră, de plastic, de la "Alma Mater", adică el era cu manifestanţii, sau ce?!
L-am ratat la mustaţă, pentru poză, zic, că ouălele le-am văzut abia la
sfârşit, sparte, pe jos.
Nu ştiu cine le-a scăpat, eu le-am pozat, că meritau.
În fine.
Chestia e că ori e prost de bubuie, ori e kami-kaze!
Oricum, normal nu e!
Revin, să termin cu albumul "Fuck the bastard" vol I şi II.
Că nu poţi pune mai mult de 200 de poze într-unul.
Asta e!

Marius Mina said...

Tony, gloaba a fost trimisa la inaintare sa-i rupa aia capul ca sa poata chioru' sa urle si sa dea vreo lege prin care sa interzica 'aglomeratia". Le mai dau maxim 6 luni .

nicole said...

Marius, securistul ala agramat si frustrat nu pricepe ca i-ai oferit doua raspunsuri in unul singur.

Anonymous said...

Sufera ca n-a luat-o pe coaja mai tare. Tv-urile ar fi vorbit de el o saptamana.
R.L.

Gabi said...

oaamenii aia spun ca n-au ce manca...
si arunca cu branza, oua....
Interesant.

Marius Mina said...

Gabi, de acord, mai bine dadeau mancarea la cainii comunitari si aruncau cu cacat in pedelist. Atat merita jagardelele astea portocalii.