Monday, May 17, 2010

Mama Udrea isi mai taie o felie din tortul bugetului public

Inspectoratul de Stat în Construcţii a fost trecut, din coordonarea premierului Emil Boc, în subordinea Ministerului Dezvoltării şi Turismului, condus de Elena Udrea, potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă aprobate de Guvern. Asta ca sa nu mai apara discordante in strategia nationala de furaciuni, controlata aproape in intregime pe mana profesionistei deturnarilor de fonduri publice. Brigada Basescu -Udrea- Cocos- Niro, la butoane . Dezmatul continua ,in ciuda genocidului institutionalizat prescris de Traian Basescu romanilor disperati. Pe ultima suta de metri a existentei lor politice , sacalii portocalii vor pleca indata ce ultima fibra de carne va fi smulsa de pe scheletul Romaniei. Daca ritmul scelerat al cleptocratiei pedeliste va continua , exista riscul ca odata ajunsi la puscarie, deformati profesional, sa-si fure chilotii unul altuia. Vi-l inchipuiti pe Basescu admirat la dus de coinculpati, modernizat discret in tanagaua Elenei Udrea?
Ramane de urmarit in continuare traseul autorizatilor de constructie si cine sunt beneficiarii serviciilor D-nei Udrea. Firmele de "famiglie" trebuie sa supravietuiasca chiar si dupa plecarea PDL de la guvernare. Sunt curios cate pationare si piscine din fonduri europene se vor construi de acum incolo , cate Mall-uri in zona Bucur Obor ?. Curtea de Conturi si Comisia Europeana va dezgropa candva mortii din facturile monumentelor de agrement pe timp de criza, care poarta semnatura Elenei Udrea. Indiferent cat incearca unii sau altii sa-l dea si pe Vasile Blaga pe gheata . Opozitia ar fi putut demonstra cu acte in regula toate aceste placinte financiare daca sesizau la timp cele doua institutii. Niciodata nu este prea tarziu.

La Băse la poartă e o găină moartă (via Ioska)

Poporul îl iubeşte aşa de tare pe preşedinte încât i-a aruncat în curtea de la str.Geniului o găină moartă, legată cu şnur negru. Potrivit radio şanţ, camerele de supraveghere amplasate la obiectiv arată cum două persoane au coborât (duminică, la orele 7 dimineaţa) dintr-un automobil de culoare albă, fără numere. Prima a venit la postul de pază de la poartă şi, mascînd vizibilitatea plantonului, a întrebat de o adresă, iar cea de-a doua, purtînd un fes negru tras pe faţă (cu găuri în dreptul ochilor), a aruncat peste gardul obiectivului găina. Conform zvonurilor din cadrul SPP, cei doi indivizi nu pot fi identificaţi, maşina neavînd numere de înmatriculare. Acţiunea, surprinsă de camerele de supraveghere, a durat în jur de 30 de secunde.
PS: Acum se spune că SPP a alocat resurse şi oameni muuulţi pentru găsirea vinovaţilor (investigaţia este coordonată de generalul Alexandru Burian se spune prin serviciu).

5 comments :

Starea NATIUNII said...

Ce sa mai comentez.
In nemarginita lor indiferenta, Udrea se pregateste sa construiasca cele 10 mii de case pentru specialisti, de aceea a avut nevoie de acel inspectorat.
Eu cred ca Boc viseaza la dorsalul lui Base.
Nu ar trebui sa avem putina mila fata de pitic si sa-i implinim dorinta?

Anonymous said...

Adică: Fuck the bastard!
Ajunge! Enough!
No other comments.
Enough is enough!

Brad said...

Semn ca se apropie remanierea ...
...noul prim ministru s-ar putea sa fie incompetent si nepriceput intr-ale dezvoltarii.
Off, Five Sioux Point...
:)

SimP said...

Remanierea nu e de ajuns! Glontul e solutia! Am scapat in 89 de un mizerabil doar sa ajungem sa spunem ca nu era inainte de 89 asa de rau cum e acuma? Pai de vina e faptul ca ne-am oprit cu executiile cam repede. Avem acum ocazia sa o "reluam de unde am lasat-o" de Craciun in 89. Ii aliniem pe toti sobolanii rosii/portocalii si umplem des cartusierele!

Teo Negura said...

Indivizii asta nu doar ca sfideaza criza, ci ne sfideaza pe fiecare dintre noi, acesti marunti, creduli, inofensivi gandaci la panda dupa orice urma de farama de la usa bucatariei marilor afaceri...in "famiglie".