Thursday, May 20, 2010

Traian Basescu, ofiter acoperit, de Udrea

Dacă faptele ei concrete pe frontul propăşirii neamului nu au depăşit limitele unor anchete penale, iar ale lui au depăşit doar limitele Constituţiei, relaţia lor a intrat în legendă. Şi legenda a devenit mit în Olimpul dâmboviţean când ea a fost supranumită Elena din Troia, iscând războiul politic de patru ani, iar el a intrat în istorie drept Zeus din Cotroceni, care şi-a pus partidul şi guvernul la picioarele ei încălţate cu pantofi Jimmy Choo. (Adriana Dutulescu -Jurnalul National)
Emil Constantinescu , in calitatea de fost Presedinte si sef al CSAT, a declarat in emisiunea "Vorbe Grele" ca Traian Basescu este inca ofiter acoperit al serviciilor secrete. Accesul la documentele secrete pe care l-a avut fostul presedinte al Romaniei in perioada 96-2000 este un atu important in clarificarea secretelor trecutului actualului presedinte. Ar fi totusi interesant de aflat cand a fost racolata si activata Elena Udrea si cine a propulsat-o in coasta lui Basescu pentru a-i controla si coordona activitatea infractionala ? Nu sunt convins ca simpla apartenenta a blondei la reteaua Cocos-Niro-Gabi Oprea a fost principalul factor in evolutia accelerata a profesoarei de sifonat bugetul national, brigadiera sefa a guvernului Boc.
Emil Constantinescu, oferă, în premieră, motivul pentru care nu s-a putut produce pînă azi dovada clară că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității, sau chiar ofițer acoperit al fostei Securității, în calitatea sa de șef al reprezentanței comerciale a României la Anvers. Acest motiv e faptul că Traian Băsescu este, și astăzi, ofițer acoperit activ, iar asta înseamnă că dosarul său este ținut la secret, pe mai departe. Constantinescu a spus despre președinte că ”toată viaţa a fost în Securitate, informator, colaborator, cu acte şi cu documente... Cornel Burtică a spus clar că cei care lucrau în agenţiile comerciale externe în mod categoric erau acoperiţi. Nu cred că cineva se îndoieşte că şeful unei agenţii economice în străinătate nu lucra sub acoperire”.
Întrebat direct de către moderator dacă lipsa dovezilor despre colaborarea lui Băsescu se datorează faptului că el ar mai fi încă ofițer acoperit activ, Emil Constantinescu a răspuns afirmativ: ”Asta-i problema”. El a adăugat: ”În societatea românească există persoane care atacă cu violenţă comunismul, care atacă cu violenţă Securitatea şi care fac acest lucru pentru că ei au rămas activi. Pentru că nu ieşi. Din aceste structuri nu ieşi. Problema nu e cu cei care nu au ieşit. Pentru mine Traian Băsescu e un subiect negru, întunecat, dar încheiat, al istoriei României”. (Inpolitics)

VIZIUNEA MEA PENTRU O DICTATURĂ SĂNĂTOASĂ!

Văd o Românie în care să am mai multă putere. Ca preşedinte n-am făcut nimic. Daţi-mi Guvernul, Parlamentul şi Justiţia şi voi face tot ce vreau! Văd un Guvern mai suplu şi mai blond. Văd un Parlament atât de mic, încât Emil Boc să se simtă mare.

4 comments :

SimP said...

Totul se darama in jurul lui si totusi mai are tupeul sa se tina tare de parca e vina amaratilor pentru dezastrul in care a ajuns tara. Asa tupeu numai un securist poate avea. Partea buna este ca e rupt total de realitate si se indreapta razand ca un cretin spre un deznodamant mai mizerabil decat cel al lui Ceausescu.
Securitatea trebuie complet dezmembrata si reinstituita pedeapsa cu moartea pentru cei care au facut crime.

Marius Mina said...

Simp, nici nu cred ca stie cate tone de pulbele cantareste butoiul pe care sta cu fumdul ...Cand va realiza va fi deja cu doua ore prea tarziu.

Anonymous said...

Marius,

O pasarica a soptit cum ca ar fi fost maior in '89. O fi urcat si el in grad de atunci?

Marius Mina said...

Maior cu functie de presedinte prin frauda