Tuesday, June 22, 2010

Dan Diaconescu in direct, urmeaza circul , sangele si elicopterul

Motto : Romania este tara in care Udrea impune grila de programe funciare, economice, penale si transmisiuni in direct de la Snagov si DNA

Elena Udrea si-a intensificat aparitiile pe sticla sub machiajul si costumatia cromatica a victimei de conjunctura. Consilierii de imagine ii prepara cu grija "look-ul" pentru ca intruchiparea perfecta a Fefelegii sa vanda bine . Fondul de ten si-a modificat brusc stralucirea in nuante de gri, vestimentatia aduce o nota complementara de amaraciune , replicile sufocate de credite neperformante , lanseaza in eter personajul . In spatele cortinei insa, Cruela imparte lovituri de buzdugan competitiei din partid, disperata sa-si adjudece puterea deplina. Basescu nu-i poate refuza nimic, capriciile blondei si presiunea care-i sparge ficatul il fac impracticabil pentru cei care si-au riscat pieile si conturile sa-l mentina la putere.
Reforma statului , de-abia incepe, dupa ce si-a facut publica decizia personala de condamnare globala la genocid a milioane de romani, clanul Udrea forteaza pina la implozie limita de absorbtie a populatiei . Pentru ca reactia nu se va lasa asteptata, e doar o chestiune de timp pina cand jaful, talhria si omorul premeditat si implementat sub masca masurilor de austeritate , vor accelera spargerea buboiului. In ciuda masurilor exceptionale de securitate personala pe care protipentada portocalie si le ia , furia apelor tulburi nu va mai putea fi timorata nici macar cu glontul pe teava.
Au intrat pe turnanta finala a cursei impotriva poporului roman. O cursa in care vor cadea , intr-un final previzibil, ei insisi . Brigada de crima organizata, a facut cartile in noaptea de 6 spre 7 decembrie '09, cand regele chior, simtind streangul la gat a dat regatul pentru imunitate lasandu-se la mana si capriciile reginei milogilor.
In curand , razboiul orb din interior va depasi transeele rabufnind in extremis , arestarea clovnului de la OTV , regizata in scopul credibilizarii actului de "justitie controlata", ascunde sub masca impartialitatii organului de stat, inceputul unei operatiuni de amploare , pregatita pentru toti "dusmanii poporului".
O regie cu care ne-am obisnuit , lovesc cu dosul palmei carnea de tun dispensabila ca sa poata aplica lovituri letale adversarilor. Nume grele vor lustrui in baza probelor fabricate, clantele militiilor aflate in slujba caracatitei , Servicii, DNA, Procuratura. Pofta de sange a vampriului si setea de razbunare a Udrei au iesit de sub control si se manifesta haotic . In background se rostogoleste imaginea unor talhari cuprinsi de febra pierzaniei care parjolesc totul in fuga lor de raspundere . Inconjurati , fara scapare, prin catacombele cu sens unic si dead end, isi trag cu reciprocitate perfuziile din vene.

5 comments :

Brad said...

Toata afacerea asta pute urat ... de fapt cred ca e incearca re-credibilizarea postului otv ...se apropie alegerile si putina persecutie politica aduce beneficii ambelor parti...
Doar o parere ...

Marius Mina said...

Brad, esti in target

Anonymous said...

De ce l-ar executa tocmai pe Diaconescu care ii asigura aparitia pe sticla?

Nu poate fi atat de prost sa creada ca prin arestarea lui isi va face campanie. Pulimii ii place de Diaconescu. Poate ca arma se va descarca invers.

Cine urmeaza? Magda Ciumac? :)))

Toni said...

Aşa-i în comă.
Chiobeala s-a transformat în orbeală!
Creierul e izolat de simţuri, siapsele au cedat şi trage în tot ce mişcă prin preajmă, ca să fie sigur că mai apucă o zi...
O să doboare şi elicopterul SMURD, crezând că vin să-l ducă la Târgovişte, nu la Tokio, sau unde o mai spera el să-l primească vreo clinică.
LFB! NOW!

Anonymous said...

Paine si circ... insa fara paine!

Asa este, D-le Mina, aveti multa dreptate. Totusi problema principala suntem noi romanii, nu canalia securista care a trebuit doar sa traga putin de sforile securitatii ca mlastina iresponsabila a Fanarului sa-l urmeze. Pana cand, fireste, minciuna a plesnit si mujicii lui "Base" au inceput sa crape de foame -iar acesta e doar inceputul sfarsitului. Imi pare rau, dar avem traditie. Altfel nu ne procopseam cu un Ceausescu, un Iliescu sau un Basescu. Dar tot e mai bine mai tarziu decat niciodata.

Fiecare natie are exact conducatorii pe care-i merita.