Thursday, September 2, 2010

Solutia de avarie a regimului Basescu , implicarea Romaniei intr-un conflict armat de proportii

Circulara a fost trimisa in majoritatea judetelor (sursa Agentia de Investigatii Media)

Singura salvare a regimului Basescu este un conflict armat , un razboi care sa implice direct Romania. dupa toate datele pe care le detin in acest moment , un ordin discret de mobilizare generala a rezervistilor a fost deja semnat si aprobat .cca 500 de mii de veterani sunt convocati ptr "verificari" conform legii nr. 446/2006. mai multe detalii aici

Basescu a anuntat cu ceva timp in urma ca in cazul unui conflict cu Iranul, Romania va lua partea Israelului, Simon Peres i-a multumit delicventului de la Cotroceni.


8 comments :

Roxana I. said...

Foarte tare!

Dar n-aş crede că Israelul ar ataca Iranul altfel decât cu mâna SUA.

În ce-i priveşte pe rezerviştii noştri, în locul lor i-aş arăta lui Băsescu deştu'. Ăla gol, din mănuşile rupte, că n-au mai avut cu ce să-şi ia altele.

Marius Mina said...

@Rox- Eu i-as arata cu mult mai mult ...

Plano10 said...

Dupa Legea 119/2010 mai avem rezervisti militari? Fostii militari sunt simplii civili.

Itzicbaseanu said...

Mariuse, pai Romania este de 20 de ani in razboi!...Retelele de tip "voicu","voiculescu" si altii, au facut din "lupta politica" un razboi mult mai pervers decat permite "esichierul"!...Si razboiul asta este pe bani multi, pe rupte,pe privilegii, pe jaf la scara nationala si deja a dus la pierderea identitatii sensului d de razboi cu reguli.In Romania se duce un razboi care pe care si regula este acapararea somoiogului de valuta, ca prima reduta,apoi din somoiog in somoiog se "cucereste" si prostimea!...Cred ca ce-ai postat dumneata, face parte dintr-un ordin de genul celor care se emiteau si pe vremea lui Vacaroiu si-a lui Nastase si-a lui Tariceanu...Asa ca din nou vii cu "fasuri"!...

Brad said...

Off Topic (?)
Israelul ar ataca Iranul cu mâna SUA ... de pe teritoriul Romaniei ?!
Declaratiile betivanului au fost cam belicoase pentru presedintele unui popor de mana a doua ...
:(

USA pot declansa un conflict de pe teritoriul Ro, baza militara din Constanta, fara a cere acordul / a informa autoritatile romane ...
In prezent, USA urmeaza sa desfasoare la Constanta rachete de tip Patriot; ingrijorarea Rusiei provine din faptul ca in viitor, USA ar putea modifica tipul de armament fara o informare prealabila a aliatilor NATO.

Florian said...

@itzicbăssssssseanu
Cu cât eşti plătit, bre? Mai e vreun loc de pupinbăssssist liber? M-aş băga şi eu cu jumătate de normă, că m-a cam strâmtorat criza asta.

indignatul said...

parca....anarhismul sustine ca pricipala cauza a aparitiei si adancirii pb fundamentale ale lumii noastre- aplicarea principiului autoritatii ierarhice la toate nivelurile societatii...ce conduce la o organizare ierarhica a tuturor institutiilor societatii noastre,concentrand puterea la vf unei structuri piramidale.Ex de astfel de structuri...guverne,corporatii,armate,partide politice...Anarhismul este o terorie politica al carui scop este crearea anarhiei in societate.
unde ne aflam acum? cumva in haos sau dezordine sociala,intoarcerea la legea junglei?ce doresc bunii nostri guvernanti?acestea sunt rodul gandirii "profetului"..asta este surpriza ce ne-a oferit-o uninominalul

Anonymous said...

Eu am auzit ca vor sa le declare razboi martienilor, ce parere aveti despre acest viitor conflict interplanetar ? Voiculescu si Patriciu, pacifisti convinsi, sunt impotriva folosirii undelor omega si au declarat, in semn de protest, ca vor extermina toate pisicile din Pipera pentru a fi ascultati. Ce parere aveti ?