Thursday, April 7, 2011

Laura Codruta Kovesi, Udrea, EBA si bodyguarzii lui Sebastian Ghita

Din colajul de stiri mondene afisat tridimensional pe subconstinetul colectiv, am retinut doar cateva stiri simpatice care cu siguranta pot face deliciul presei . Prima se refera la discursul monosilabic al Elenei Basescu in Parlamentul European. Un discurs coerent si bine structurat , in care nu ezita sa-si laude colega de partid, D-na Elena Udrea . Surse bine intentionate au avut decenta sa ma informeze via email despre originea discursului buzatei si modul in care textul i-a parvenit. Secretul succesurilor oratorice ale Elenei Basescu, in plenul PE, isi are originile grafologice in cabinetul ministresei de la dezvoltare si fonduri fara numar. Materialul care cuprindea osanale la adresa Elenei Udrea i-a fost trimis la Bruxelles prin emisarul cu probleme de shopping Ana Zvirid (brigadiera PDL Sect 1) , bonusul a fost pe masura eforturilor si asteptarilor.

Despre conflictul Vantu -Sebastian Ghita, cateva randuri care merita atentia organelor de cercetare penala, servicii secrete si insarcinatul cu probleme de securitate al personalului ambasadei Statelor Unite la Bucuresti. Dupa cum am mai relatat, tensiunile dintre Vantu si Ghita au explodat odata cu rezilierea contractului Oanei Stancu si Adrian Ursu , parvenit in urma ordinelor exprese ale Elenei Udrea si Sorin Blejnar , trezorierul echipei de infractori cotrocenisti. La prima interventie SOV s-a lovit de zidul bodyguarzilor angajati special de Sebastian Ghita pentru un onorariu initial de 30.000 de euro. Mogulul eolian a parasit infrant sediul RTV dar ulterior, la cca 3 saptamani dupa consumarea primei runde, a revenit insotit de Nelu Legionarul , un baiat cu multe calitati dobandite in Legiunea Straina , loial si corect pina la D-zeu si trei etaje mai sus dar foarte greu de rapus in conditii climaterice deosebite. Constienti de faptul ca nu vor putea face fata unor eventuale provocari de orice natura, calaii angajati de Ghita au facut pasul inapoi si Vantu si-a impus omul in consiliul de administratie al RTV. Au urmat la scurt timp acuzele de practici mafiote proferate de favoritul Elenei Udrea la contracte cu statul, Sebastian Ghita. Admit posibilitatea ca Dl Ghita sa nu cunoasca aspecte legate de calificarile celor pe care ii angajase sa-l protejeze de "mafiotii" lui Vantu. Daca D-na Procuror General , Laura Codruta Kovesi ar fi procedat la fel de eficient ca in cazul emailurilor transmise "pe surse" presei prietenoase , cu dosarele privind talhariile comise in incinta Clubului Stars Night asupra ofiterilor americani maltratati , sau cel al desfigurarii baschetbalistului american , ma indoiesc ca nu ar fi reusit sa obtina ceva mai mult decat "autori neidentificati". Daca cineva ar fi avut inspiratia sa ceara inregistrarile din sistemul de supraveghere al trustului RTV si ar fi prezentat rand pe rand, personajele care au stat la dispozitia lui Sebastian Ghita pentru a-l proteja de oamenii lui SOV , victimelor talhariilor de la Stars Night, cu siguranta ca ar fi recunoscut printre ei, calaii care i-au bagat in reanimare. Ce spuneti D-na Kovesi? Va bagati la combinatia asta sau apelam direct la RSO - Regional Security Manager - Mr. Troy Larsen din cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti.
Sau D-lui Marius Ghiba de la Biroului U.S. Secret Service care colaboreaza cu IGPR ?
In cazul in care va hotarati sa luati masurile necesare va sfatuiesc sa cereti aprobarea ministrului Elena Udrea , "bodyguarzii" fac parte din echipele speciale de campanie electorala folosite de sefa PDL Bucuresti in operatiunile underground pentru anihilarea opozitiei. ( informatii suplimentare la cerere)

In final, caterinca cu discursul poetic al lui Emil Boc rostit in fata tineretului Democrat , experienta UASCR- ista si timbrul vocal al micului propagandist pecerist , moment de inspiratie unica si larga traire sulfteasca aruncata la misto pe cele mai inalte culmi de civilizatie si progres.
Emil Boc - cuvantare patetica

Aplauzele pot fi montate si la iesirea din scena politica a micului orator

11 comments :

sebastian said...

Mother fucker!
verry nice!

Anonymous said...

Dragut. Nu vorbesti prea mult totusi? Sifonezi :)) sau ca sa fiu mai elevata, tu doar barbotezi. In medii, presa si mai ales (!) in opozitie.
Am o nedumerire. Majoră. De ce nu le luati gâtul? Ne omoară cu zile. Nu este o hiperbolă, este realitatea dură și concretă. Detalii in privat.
Sau să reformulez: CÂND le luați gâtul? Chiar trebuie să murim câteva milioane IARĂȘI?

Marius Mina said...

ok, astept detaliile ;-))

Roxana I. said...

Marius,
nu se scrie zegras. eventual seegras.

Marius Mina said...

Roxana, imi permit si eu cate o aroganta,riscam sa nu inteleaga baietii ce-am vrut sa spun

Roxana Iordache said...

Marius, te-am mai rugat să verifici IP-ul. Sau nu mai postez la tine, ceea ce şi vrea lighioana care mă clonează.

Îmi menţin opinia că nu-i nici un conflict. Harneală.

@Anonymous. Am dubii că dacă ai cunoaşte termenul în accepţie medicală, l-ai mai folosi.

În rest, care "luaţi"?! De ce nu le iei tu neamul sau aştepţi ca în decembrie 89 să iasă şi să moară alţii pentru tine? Poate că dacă am avut o învăţătură în ăştia 21 de ani, aia a fost să nu mai murim ca proştii.

Marius Mina said...

Roxana, eu la tine chiar sa vreau nu pot posta ;-))

Iasi said...

Daca s-ar consuma energia asta din politica si smenuri in alte locuri am fi si noi in randul statelor cu un trai civilizat. In Romania decat sa construiesti un brand nou mai degraba omori concurenta.

Catalin said...

Marius, nu uita:
roxana iordache vrea sa ii privesti IP-ul.
:)

Marius Mina said...

@Catalin, prefer IP ul lui Udrea, la Burxelles si prin dosarele OLAF

Anonymous said...

O sti cezar Preda ceva sau a pus mana pe caseta cu Udrea cand facea tpless in Delta la hotelul lui Vantu cu niste grei PSD