Saturday, July 9, 2011

"Ruleta Ruseasca" - Kazacioc Grotesc, Manipulare si Diversiune


Prin declaratiile ruginite facute premeditat, Basescu a mai demonstrat inca odata, daca mai era cazul, ca nu face doar jocul Rusiei. Scenariul si regia unui nou episod din serialul "Marea Neagra Lac Rusesc", emanat la ora de maxima audienta din studiourile "LaBeunu" , cu concursul a doua "coarde vocale", Cristoiu & Turcescu, cheerleader-ii gata oricand sa-si puna poalele in cap pentru interesul national. Un set de "ping-pong" in care ambele parti sunt reciproc avantajate. Medvedev va putea negocia pozitia tarii sale in alianta "NATO-Rusia", de pe pozitia victimei agresate, de mingea ridicata la fileu de catre incendiatorul de la Rouen. Plus jocul de imagine concentrat pe aorta sensibila a rusilor, in avanpremiera testului electoral de anul viitor, un nou examen democratic, caracteristic .
Traian Basescu, jucatorul de "alba/neagra" pe soarta Romaniei, ciuguleste cateva puncte infime de imagine , din retorica publicitara a nationalismului, electoral dar risca esafodul politic, marsand inconstient, sau nu, pe "ruleta ruseasca". Un spectacol grotesc de manipulare si diversiune care acopera mediatic realitatea maligna, in care nici macar schimbul de organe vitale nu mai face fata.
Remarc , deloc surprins, ca Axa lui Basescu a confundat de la bun inceput Washingtonul cu Moscova. Ca afacerile rusesti, in Romania lui Basescu au prosperat, ALRO Slatina este doar o mostra infima din angrenajul "fortelor terestre rusesti", in sferele strategice ale economiei romanesti , ca Sogunul Flotei Romaniei a prosperat instaland mii de km de gazoducte in Rusia lui Putin si Medvedev.
Cand ambasadorul SUA declara ca ,"Presedintele Senatului, Mircea Geoana, este cel mai bun prieten pe care SUA il au in Romania" iar cateva zile mai tarziu, Bibi Netanyahu ne lauda : "Romania, model de democratie pentru tarile arabe", senzorii anticutremur instalati in structura de rezistenta a puterii de la Bucuresti , trebuie sa fi intrat in fibrilatii . Selectia obiectiva a evenimentelor provocate de pacientul national , releva faptul ca ne putem astepta , oricand, oa o "ejaculare prematura" a Romaniei , atat din structurile NATO cat si din Comunitatea Europeana, o entitate cu destule probleme , pentru a-si permite sa mai tolereze strambaciunile , strambilor nostrii. Nici un razboi civil nu l-ar deranja prea tare pe vesnicul pofticios al puterii absolute. Totul sau nimic scrie pe fruntea eroului national . Doar ca, sansele de izbanda par sa semene , din ce in ce mai mult, cu inghetata fabricata si uitata pe plaja din Constanta, de catre producatorul Basescu.
Electoratul "pasiv" isi consuma ultimile resurse de naivitate care mai alimentau viitura de limfocite din sangele instalatiei prezidentiale. Portile cancelariilor occidentale, ni se inchid , in nas, in direct. Viziunea politicii externe Romanesti ,promovate de minti etnobotanice, transpira dinspre Palatul Cotroceni catre Ali- Baba-ul de la MAE, a facut praf nu numai recordul mondial al voturilor pe secunda ci si pe cel al catorva secole de istorie diplomatica , pe care Romania le-a scris cu sange si patriotism real. Atat cat a fost.

Umilintele repurtate de regimul infamiei nationale , se rasfrang direct asupra identitatii noastre nationale. Falimentul moral, politic si economic a devenit diploma de bacalaureat a regimului Basescu-Udrea. Masa amorfa a intrat intr-un proces ireversibil de convulsie care poate degenera intr-o voma profunda, sansele unui Tsunami electoral sunt direct proportionale cu forta opozitiei de mobilizare pe contraatac. Votul negativ este previzibil dar nu indeajuns pentru dejucarea planurilor diabolice , puse la cale de actualul organism infractional, institutionalizat.
Haosul regizat si instrumentat de bazaconiile legislative impuse cu japca de parintele "reorganizarii teritoriale", creeaza mediul favorabil fraudei, aproape imposibil de controlat si anihilat prin metode clasice, democratice. Puterea este perfect constienta ca nu va mai putea obtine unui scor electoral capabil sa-i prelungeasca mandatul de talharie nationala cu inca patru ani. Scopul major este impiedicarea Opozitiei sa formeze guvernul in urma rezultatului alegerilor,la termen sau anticipate. Bani fara numar, servicii la ordin, cum sa nu poata? . Solutia este una singura, vot masiv asigurat de masinaria de vot a fiecarei formatiuni politice aflate in opozitie, fara tradari, tradatori sau sondaje care mimeaza doar, orgasmul electoral.
Altfel...

2 comments :

http://stejarul.wordpress.com/ said...

Mariuse,

ai dreptate. Suntem la un pas de a fi dati afara din NATO si UE.
SimP

Anonymous said...

Din lupa asta surda intre America si Rusia pt gurile Dunarii, totusi pe nimeni nu ma intereseaza de amaratul popor roman.

Nu cred nici in patriotismul lui Basescu, dar de Geoana mi-e de-a dreptul scârbă. Intre astea doua ciuperci otravite, tre sa scoatem ceva de calitate. ”Americanii” astia nu se pot imprieteni cu RS de exemplu? Sa discute la acelasi nivel, pt Dumnezeu. Geoana e un dobitoc, va fi tot un soi de Basescu. Va continua tragedia. Baconski la fel. Alegeti-va unul destept, care sa poata tina echilibul: intre interesele Americii si totusi, natia sa poata sa fie si multumita...Nu e usor;)

PS. Vad ca ai inceput sa manevrezi limbajul medical, sa fie oare un semn? :P