Saturday, September 24, 2011

Udrea : "nu mai merge cu pomeni electorale".

Pe blogul personal, citat de Cotidianul.ro, amifitrioana de Plescoi isi asigura urmaritorii ca vremea pomenilor s-a terminat. "Nu mai merge cu pomeni electorale"."Epoca politicienilor populişti a început să apună" desi in urma cu doua zile , sectorul 6 al Capitalei , resedinta electorala a Elenei Udrea , a fost infestat cu mici atentii electorale nevinovate.

Vazandu-si sansele de a mai castiga un mandat de parlamentar, subtiate dramatic , regina fondurilor europene a fost curpinsa subit de febra disperarii.
Dupa ce l-a tarat prin DNA si anchete pe fostul sau colaborator Cristian Poteras , Udrea si-a schimbat total atitudinea incercand sa recastige bunavointa pedelistilor din subordinea primarului sectorului 6. Sunt convins ca blonda de la PD a facut doar o gluma si n-a avut nicio clipa intentia de a se razbuna pe colegii de partid. Nici pe Solomon , penalul craiovean, nu l-a lasat prea mult sa-si roada unghiile dupa gratii.
L-au scos si reformat in tabara scursorilor penale din UNPR. Femeia e doar putin masochista si joaca excelent in piesele cu "Dominatrix". Basescu , una din victimele sale prefecte pare epuizat si vizibil afectat mental. Cel putin in ultima perioada , dupa intrevederea orala cu licuriciul de la Casa Alba . Etnobotanicii de la putere se ineaca, de la o zi la alta, in sucul propriu , inregistrand esecuri in serie...
Esential este ca dupa ce s-au cihnuit sa scoata tara din criza, cu picioarele inainte, dupa ce cu greu au reusit sa-si transfere in bancile cipriote profitul, socul aterizarii fortate sa nu-i gaseasca intr-o stare psihica similara cu cea a lui Bercea Mondial, declarat nevinovat pe motiv de "iresponsabilitate" si cumetrie.

3 comments :

nicole said...

s-au obisnuit "rumanii" prea mult cu mita.

ANANP-ST BOTOȘANI said...

http://www.botosaninecenzurat.ro/20110930-proiect-legilativ-de-regionalizare-botosani-suceava-si-neamt-vor-forma-bucovina-de-nord-cu-resedinta-la-suceava.html

Dragos said...

Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!