Monday, October 10, 2011

Blejnar se retrage din activitatea infractionala oficiala


In urma cu vreo doua luni semnalizam sfarsitul unei cariere de succes a celui care va fi mentionat in lucrarile de specialitate , reincarnarea lui Al Capone pe taram dambocvidean(n.r. dambovitean).
Debarcarea lui Blejnar mirosea a fum gros si sufocant . Dupa cum ma asteptam, eroul transnational, unul dintre pionii principali ai reformei statului infractional, catre cele mai inalte culmi ale talhariei nationale, se apropie de scena balconului.
Devalizarea Romaniei prin metoda Blejnar va suferi modificari structurale si upgrade-uri in concordanta cu noile softuri de implementare a crizei.
Rapus de propria constiinta, Blejnar este pregatit sa-si duca singur crucea catre cimitirul dinoazaurilor tranzitiei interminabile. Intr-o scrisoare publicata de Puterea.ro, sacrificatul devenit miliardar pe spinarea majoritatii romanilor, se portretizeaza bacovian , in culorile victimei perfecte a unui sistem nemilos :"S-a tras în mine din toate poziţiile şi cu arme de toate calibrele!".
Sorine stai linistit, sunt doar trasoare de antrenament. Olimpiada abia incepe. Si unul cate unul, toti cei care au servit sau servesc, "Omerta de Plescoi" , vor sfarsi atarnat in panza intinsa cu dibacie de paianjenul cotrocenist.

6 comments :

Lucian said...

se pare ca nu s-a tras destul de eficient daca esti inca in picioare, javra!

Radu said...

Mai Lucica,tata,toti va credeti basescu?toti aveti ciuriala in cap?

Anonymous said...

Marius, ai calcat in blejnar.
Trebuie spalat pantoful!
:))

Anonymous said...

Mariusica, cand te ocupi de sponsorizarea acordata de Umbrarescu raliurilor lui Ponta?

Starea NATIUNII said...

Romaniei i-a disparut rostul?
O ţară cu oameni fără rost, cu oraşe fără rost, cu drumuri fără rost, cu bani, muzică, maşini şi ţoale fără rost, cu relaţii şi discuţii fără rost, cu minciuni şi înşelătorii care nu duc nicăieri.
Care-i starea natiunii?

Anonymous said...

si io sant de acorda sa dispara caini de pe strazi!!dar atata cruzime..ganditiva ca tot oameni iau abandonat pe strazi si ca autoritatile nu fac nimica pentru ale opri inmultirea castreaza 2,3 cant sant alegerile!!inainte sa va plangeti asa nu mai abandonati caini pe strazi!!!