Friday, January 27, 2012

Regimul Basescu , crima organizata si lupta de clasa


Foto Cristi Sutu

Motto : "Iesi afara, Javra ordinara"

Dupa douazeci si doi de ani , romanilor le-a dat Dumnezeu inca una dupa ceafa trezindu-i din somnolenta letala. De doua saptamani Piata Universitatii a redevenit altarul libertatii unui popor calcat in picioare de istorie, paralizat de tradarea unor lideri capabili doar sa stoarca ultima picatura de sange romanesc in licitatia de sticle goale. Totul se vinde la oferta, suflete , constiinte, corpuri dresate gata , sterilizate, vaccinate obligatoriu , cu tot cu zgarda . Pina si calciul din vertebre. O parte din noi se incapataneaza sa reziste si se dezvolta exponential de la o zi la alta.
Puterea simte deja pericolul formarii unei majoritati absolute care ii va taia brusc conducta de oxigen lichid .
Uzurpatorul din varful piramidei infractionale ne-a pecetluit soarta , prelungirea agoniei acestui sistem criminal , zi cu zi, saptamana cu saptamana , ne infunda si mai adanc in groapa comuna pregatita de catre cei care mimeaza administrarea Romaniei si regizorii din exterior. Romania este blocata financiar, economic, social. Haite de hiene flamande asteapta la adapostul intunericului si frigului sa cadem rapusi pentru a-si infige coltii stricati in trupul inert , muribund .
Datoriile externe depasesc limita critica, gratie si complicitatii guvernatorului BNR in toata aceasta tranzactie sinucigasa pentru majoritate dar profitabila pentru minoritatea aflata [inca] la putere.
Foto: Laura Stefanut

Penibilul Boc ne anunta ostenit de figuratia la zapada, ca Romania trebuie sa se imprumute din nou pentru a face fata efectelor crizei. Si atunci ma intreb, unde sunt "succesurile" masurilor genicidului impus de satrapul de la Cotroceni?. Unde sunt banii imprumutati in ultimii 3 ani si in ce conturi[off shore] cu parola se relaxeaza ei ?
Viscolul si gerul a cuprins si paralizat Romania, semn ca si Dumnezeu protesteaza alaturi de Cruciatii Libertatii prezenti zi de zi in Piata Universitatii si majoritatea oraselor tarii. Procesul este ireversibil, paharul umplut al disperarii s-a rasturnat foramand o pojghita groasa de gheata in calea puterii . Alunecarea spre canalul colector este inevitabila .
Modul in care autoritatile statului s-au comportat in ultimile doua saptamani, in special in ultimile 24 de ore demonstreaza lipsa totala de scrupule in lupta lor disperata pentru mentinerea privilegiilor si libertatii personale.
Majoritatea celor care butoneaza astazi structurile de putere este constienta ca nota de plata se apropie si faptele nu pot ramane nepedepsite . Doar cei cativa cerebrali care mai exista in hoarda maligna a protipentadei portocalii iau in calcul oportunitatea intoarcerii armelor , ca moneda de schimb pentru libertatea de dupa...
Ceea ce s-a consumat ieri la lumina zilei , expus partial in media romaneasca, este un nou exemplu de excelenta din ampla activitate infractionala a Guvernului Romaniei .
Sabotajele coordonate si instrumentate impotriva Primarului General al Capitalei , comunicatul PDL Bucuresti semnat in avans de viitoarea rezidenta a penitenciarului Targsor , Elena Udrea , demonstreaza comportamentul unei secte satanice care este capabila de orice pentru a-si atinge scopurile . Deopotriva comportamentul abject al Ministerului Administratiei si Internelor condus doar la suprafata de necalificatul semianalfabet Igas, prin blocarea utilajelor de interventie din motive de rovinieta. O alta capodopera a infractorului national clocita din vremea cand se ocupa cu devalizarea Flotei Comericale si a Ministerului Transporturilor care declara ranjind ca "Romania nu are nevoie de infrastructura si autostrazi". O incercare sinistra de sabotare a actiunilor Primariei Generale, in schimbul pierderii de vieti omenesti si a catorva procente de imagine deja terfelita. Acte incalificabile, atentate la siguranta nationala si de ce nu, terorism de stat.
O alta secventa scarboasa materializata prin iesirea pe post a purtatorului de cuvant al MAPN care in 4 minute i-a ridicat mafiotului reevaluat, Gabriel Oprea, nu mai putin de 16 monumente orale.
Un lucru este cert, regimul Basescu se topeste de la o zi la alta, sfrasitul unei cacealmale cu iz de "ruleta ruseasca" , este mai aproape ca niciodata . Generatia Indignatilor preia stafeta Golanilor pentru continuarea si definitivarea schimbarii.
Foto Cristi Sutu

Si oricat s-ar chinui aparatul de represivo-diversionist si figuratia de "partid al poporului", ifosele hormonale si trupele de boschetari ai slugoiului OTV-ist in solda Cotrocenilor, nu vor reusi inzapezirea si blocarea drumului fara intoarcere al acestui regim schizofrenic.

PS: Trimis de Udrea in Piata Universitatii sa ia pulsul, branconierul lui Falca de la Interne a ordonat jandarmilor si garzilor de corp sa nu ezite nicio secunda in folosirea armanentului din dotare in caz ca va fi atacat. Cer pe acesta cale celor care vor prelua puterea in urma extirparii "tumorei portocalii" sa initieze o ancheta in care ofiterii SPP ,doisiunsfert , DIA , jandarmi, aflati in preajma lui Traian Igas in seara amintita , sa depuna marturie sub juramant , sa afirme sau sa infirme. Sunt persoane gata sa dezvaluie fapte grave dar deocamdata se tem de represalii. Rabdare, in curand va veti putea descarca. ranitele toxice si intoarce la normalitate . Spun "in curand" pentru ca in acest moment crucial nu mai vorbim de luni ci de saptamani , una /doua... si nu exclud varianta Vasile Blaga in-te-ri-mar .

1 comment :

Anonymous said...

Marius, ai auzit cu cine a cinat, la Busteni, Blejnar? Tu, ce faci, il lasi in pace?