Monday, February 13, 2012

Expresul de noapte - Informatii despre ex -spionul- sef Mihai Razvan Ungureanu

OperationSnowMelt: Anonymous Hackers Blow Whistle on Romanian Spy Ring


Motto : Au facut copiii vostri dinti -------------------- foto AFP

"Astăzi, la miezul nopţii, noi cei de la AnonOpsRomania, vom publica informaţii legate de serviciilor de informaţii din această ţară: numere de telefon, contacte, cam tot ce ne-a căzut pe mână. E un protest legat de noul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, care a fost şeful SIE. Îi vom acorda lui MRU o atenţie deosebită: conturi bancare, numere de telefon, tranzacţii secrete şi modurile în care s-a implicat în trecut în politică"

Nu ne vom opri aici şi vom arăta ceea ce el a încercat să acopere împreună cu adevăratele creiere ale serviciilor de securitate. Cum România s-a dus la vale în ultimii 20 de ani, în ceea ce priveşte sistemul bancar, privatizat integral în prezent, şi ce rol a jucat Israelul în toată povestea asta. Nu contează cât de multă zăpadă vor aşeza peste muşamalizările lor, noi o vom îndepărta pentru a ajunge la adevăr"

5 comments :

#OperationSnowMelt said...

"This is a protests towards the new/current prime minister, Mihai Razvan Ungureanu, who is the chief spy on one of our secret agencies, SIE," read Anonymous's statement.
The data will reportedly include information showcasing how; "in the last 20 years, Romania has went downhill as far as our bank system goes, all privatized now, and what Israel has to do with all of this."
As well as data from the unnamed spy agencies, the collective also promised to include data specifically pertaining to Ungureanu himself including "bank accounts, cash values, phone numbers, addresses, secret transactions and his former involvement in politics."
The Romanian Parliament approved the new Ungureanu-led government on 10 February. The approval came after a series of protests against the Emil Boc led government forced the former prime minister to step down from his role.
Citing the country's ongoing austerity measures and falling standard of living, the protesters claimed that Boc's party didn't care about the Romanian people.
Despite housing pro-American leanings and a strong pledge to improve the country's living standards, opinion polls already suggest Romanians remain suspicious of Ungureanu and his past affiliation with SIE. Full parliamentary elections are expected to take place in November 2012

SIE said...

Despre MR Ungureanu
07-02-2012 at 10:04
“Romania ca si un nou land federal (al Austriei)” a titrat cotidianul austriac Die Presse pe 4 martie 2006 un interviu cu ministrul Mihai Razvan Ungureanu, care a declarat “Austria este azi cel mai important investitor strain din Romania. Trebuie sa priviti Romania aproape ca si un nou land federal”. In acelasi registru se inscrie si o intalnire misterioasa avuta cu seful Bundes Nachrichten Dienst (BND), la prima sa vizita in Germania, in calitate de ministru de Externe, informatie pe care a incercat sa o blocheze de la publicare in presa romana.

Ungureanu si limba romana. In mai 2006, Ungureanu a declarat ca cetatenii de peste Prut vorbesc “o varianta a limbii romane”, un fel de “light Romanian” (”romana usoara”). Critica unor ziaristi fata de aceasta exprimare care intarea teza “limbii moldovenesti” a declansat un razboi murdar la adresa acestora si a libertatii de expresie in Romania.

Pierderea relatiilor cordiale cu Vaticanul. Romania s-a indreptat catre un conflict diplomatic cu Vaticanul dupa ce intr-un document adresat Guvernului, ministrul Ungureanu recomanda masuri de publicitate pentru a-l pacali pe Suvernul Pontif in privinta afacerii din jurul Catedralei Sf Iosif. Biserica Catolica a protestat oficial la Guvern si Presedintia Romaniei fata de aceasta atitudine.

Minciuna ministeriala de la Moscova. In cadrul unei vizite intreprinse in 2006 in Federatia Rusa a sustinut ca a transmis Patriarhului Alexei un mesaj din partea Patriarhului Teoctist – afirmatie respinsa imediat de Biserica Ortodoxa Romana. Patriarhia Romana s-a aratat ultragiata de o asemenea intruziune abuziva si mincinoasa in afacerile externe ale Bisericii, intr-un moment in care relatiile dintre cele doua Biserici erau la fel de incordate ca intodeauna, din cauza pretentiilor Bisericii Ruse asupra Basarabiei.

Prin Acordul din octombrie 2005 dintre guvernele Romaniei si Ungariei, conceput de Ungureanu si plasat pe sub mana la semnat in cadrul primei reuniuni guvernamentale Bucuresti-Budapesta, o parte din averea Fundatiei private Gojdu ramase in Ungaria a fost trasferata ilegal statului ungar, in ciuda opozitiei Bisericii Ortodoxe Romane, executoare testamentara, care a cerut respectarea Testamentului lui Emanuil Gojdu. “Acest ministru de Externe nu pare roman”, avea sa afirme profesorul Raul Sorban, detinator al titlului de Drept intre Popoare de la Yad Vashem si aparator al Fundatiei Gojdu.

SRI said...

Despre MR Ungureanu, fostul purtător de cuvint al SRI, lt.col.Nicolae Ulieru, a afirmat că ar fi agent al unei puteri străine, potrivit inpolitics.ro Nicolae Ulieru, cel care a avut cel mai lung mandat de purtător de cuvant al SRI, după revolutie, afirmă că actualul director al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, este agent si spune că e gata să ofere probe in acest sens, dacă va fi audiat de comisiile parlamentare de resort, de control al SRI si SIE. “Dacă Comisia parlamentară de control a SRI sau SIE vrea să mă asculte, as putea spune lucruri interesante”. El a mai dezvăluit că acelasi Mihai Răzvan Ungureanu a făcut intervenții pentru ca un avocat, exponent al unui grup israelian de lobby, să aibă acces de trei ori la Omar Hayssam in celulă fără ca procurorul de caz să ii dea aprobare, lucru care, in opinia lui Ulieru, nu face decat să confirme apartenenta lui Ungureanu la un serviciu străin.Prezent la Realitatea TV, lt.col. Ulieru a declarat că seful SIE “a avut o ascensiune fulminantă pentru condiţia lui de tanăr istoric anonim de la Iaşi.
(…)
“Eu, cand am auzit numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, am avut o tresărire. Am spus “oare presedintele chiar nu stie cine e omul ăsta, sau SRI nu l-a informat?” a spus fostul aghiotant al lui Virgil Măgureanu. El a adăugat: “inainte de a fi secretar de stat, Mihai Răzvan Ungureanu a avut, ca istoric la Iasi, o poveste, un scandal care l-a scos din anonimat. El a făcut o conferintă de presă in care a denuntat faptul că un ofiter de la secţia judeţeană al SRI a incercat să il racoleze. Şi ca urmare a acestei conferinţe de presă s-a constituit o celulă de criză in careul SRI, care a hotărat să il demită pe ofiterul respectiv, iar purtătorul de cuvant din vremea aia, Nicolae Ulieru, să dea un comunicat care să condamne practicile nelegale ale acelui ofiţer. Relevanţa e următoarea, că acel ofiter nu a fost un ageamiu. El a incercat recrutarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pe nişte motive foarte intemeiate. Iar sacrificarea acelui ofiţer a fost făcut la dorinţa expresă a unui serviciu străin şi stat străin”.

Otto said...

Pentru iluminarea mea şi a românilor pe care-i guvernează, îi adresez proaspătului premier Mihai Răzvan Ungureanu şi câteva întrebări: 1. De ce nu şi-a trecut în CV-ul său stufos, la limbi străine cunoscute, şi limba ebraică (pe care o cunoaşte mai bine decât limba maghiară, pe care a trecut-o)? 2. Dacă a fost sau este membru al vreunei organizaţii masonice şi ce grad sau funcţie deţine în aceasta? 3. Dacă a fost şantajat de SRI, de SIE sau de tutorele său politic de la Palatul Cotroceni cu nişte episoade de o anumită orientare sexuală petrecute la Iaşi (în anii ’90), la Cernăuţi (în 2000, la Hotelul Ceremuş) şi la Viena (după 2000, la sediul Pactului de Stabilitate).

Anonymous said...

Intrebare pentru "Otto". Ati primit raspuns la cele trei intrebari lansate de dumneavoastra in luna februarie?