Thursday, March 1, 2012

Regina Blejnar retrasa de pe tabla de sah a infractiunilor la vedere

Surse din interiorul Palatului Victoria confirma intentia Conslilui Director al PDL de a debarca cateva personaje compromise din pure motive de imagine . Rechinul Blejnar si arogantul tartor al CNAS, Lucian Duță. Strategii PDL incearca cu disperare sa recupereze cateva grame din tonele de imagine distrusa. In mod cert razboialele de supravietuire cer jertfe dar simpla demitere si inlocuirea unor infractori cu alte clone robotizate, procedeu similar cu cel din Ministerului Dezvoltarii, unde tovarasele Elenei Udrea angajate temporar, au ramas pe loc si semneaza transpirand, contracte cu Furaciunea SA.
Blejnar este piatra de moara cioplita (custom) de jur-imprejurul gatului consumatorului de la Cotroceni, pentru a putea fi luat cu mascatii si aruncat direct in temnita. La fel si Udrea. Amandoi au furat cu Basescu si pentru Basescu. Cand totul se va sfarsi pentru clanul infractional , cifrele reale vor provoca reactii in lant in randul populatiei umilite.
Doar cand celor doi le vor straluci catusele la maini, procentele PDL vor cunoaste o reactie pozitiva din partea ametitilor care mai au timp sa-i creada. Pina atunci , Mihai Razvan Ungureanu poate juca linistit rolul "Drama Queen" din travestiul bashist.

DC News scrie ca rocadele sentimentale se vor face in sedinta Consiliului Director PDL , duminica 4 martie , cand Blejnar va fi înlocuit cu Mihai Gogancea Vătășoiu, vicepreședinte ANAF, responsabil cu Departamentul de Administrare a Veniturilor Bugetare. Teoretic, ar fi promovat un tehnocrat din sistem, care ar satisface și nevoia PDL de a se distanța de imaginea negativă a lui Blejnar și nevoia de imagine a premierului, care își alcătuiește propria echipă.

De citit :



4 comments :

Traian said...

Suntem condusi de MAFIE! Ce facem? Ce face procuratura? De ce e platita? Sa sustina regimul mafiot?

Victoria said...

Este ingrozitor sa traiesti intr-o tara in care un mafiot Blejnar,cu minte putina dar insolent si fara pic de bun simt,poate fi sustinut de Basescu in fuctia de sef ANAF.Ma intreb cu ce-i are la mana pe presedinte si pe alti mai mari ai zilei incat poate comite orice infractiune,poate incheia orice afacere oneroasa si nu ajunge la puscarie.Reforma statului si lupta anti-coruptia,urlata de presedinte din rarunchi,in toata splendoarea ei.Dragi concetateni ve place ce ati votat? Stimati romani de peste hotare ve place cum ne-ati nenorocit? Corina Dragotescu exprima intr-o seara admiratia romanilor din SUA fata de ""realizarili"" ministeresei UDREA si a presedintelui Basescu.Sa va fie rusine romani din SUA care admirati prostia,hotia si minciuna.

romania inedit said...

Pana la urma regina a ramas pe tabla.

Bendis said...

DC news :)))) vazduh. As usual.Sau poate ca nu vazduh. DC news e Chireac. Pe bani europeni. Care bani europeni erau driveriti de Udrea. Care Udrea se mai pupa cu Chireac. Care Chireac impreuna cu noul penelist numit srs erau acuzati de tot felul. Imi plac discutiile seriose. Sunt fan