Monday, June 25, 2012

Axa Paris -Bucuresti >SIE> Patapievici ICR > Hotnews >Totul despre sex oral cu profesorul Patapievici


Un scandal mediatic dospeste in bucataria organelor interne si externe la adapostul gandirii pro-fund filozofice , a papionoristului sef, Horia Roman Patapievici . Fiul lui Dionis şi Odarca Patapievici, un cuplu informativ creat de N.K.V.D. la începutul anilor ’40 în Cernăuţi şi infiltrat apoi în secţia Gestapo-ului din Viena, de unde, în 1947-1948, s-a petrecut marşrutizarea în România.
Personaje discrete, conectate la retea, vorbesc despre Horica, directorul cu papion al Institutului Cultural Roman, ca despre unul de-al lor.
Regizorul de culise al scurgerilor de informatii si fonduri publice, catre clientela SIE din interior si exterior, seful brigazii de propaganda si diversiuni , Patapievici, acoperit de unii, descoperit de altii, s-a remarcat cu succes inaintea turului doi al prezidentialelor din 2009. Intr-un interviu acordat unei publicaţii spaniole. Directorul Institutului Cultural Român spune că preşedintel Basescu avea o casetă compromiţătoare cu rivalul său, dar nu a folosit-o.
"E un pic asemănător cu cazul Bill Clinton şi sexul oral. Ştiu sigur că lui Băsescu i s-a oferit o casetă cu Mircea Geoană în care i se făcea sex oral şi el a refuzat să o folosească. Este un om onest", a declarat Horia Patapievici, într-un interviu acordat La Vanguardia.

Ce surprize ne pregateste masina de propaganda si intoxicare a Cotroceniului , prin intermediul oficinelor si sucursalelor locale si internationale, dupa modelul "plagiatului" aruncat in imaginea lui Victor Ponta, ramas insa fara efectul scontat ?
Un nou scandal cu tenta sexuala in care Premierul Victor Ponta va fi distribuit in rol principal . Hotnews a fost desemnat, in urma unei licitatii netrucate , sa gestioneze "breakingnews-ul" povestea pe piata intr-una din zilele urmatoare. "Trustul" lui Cristian Sima, patronul oficinei basesculizate, posesorul unui dosar complet de colaborare cu serviciile secrete comuniste , va sparge ratingul de piata prin devoalarea unei piese , scrisa laboratorul SIE , regizata de intelectulalul traumatizat .
Ce surprize placute ne-ar putea oferi producatorii serialelor porno-politice, Hotnews ?
Marturii ale unor "politisti francezi" care ar fi investigat in perioada 90-91 retele de prostitutie masculina in care scenaristul l-ar fi introdus pe actualul prim ministru.
Bomba cancanista pregatita pentru a fi aruncata in magazia de imagine a lui Victor Ponta, este sortita esecului , denuntatorul caricaturilor cu sex oral de la ICR New York si din publicatia La Vanguardia va deveni pe neasteptate prestator si beneficiar , intr-unul singur, "buy one get one free", in limbaj academic de piata libera.
Usor cu sexul oral pe scari , D-le Patapievici, radar la Km zero. Valuri cu spume, pericol de inec...

7 comments :

Andrei Plesu said...

Patapievici , orgasmic mereu ;-))

Radu Humor said...

Nu cred că vor mai avea curajul să
umble cu făcături ieftine.
Deja Ponta le-a scăpat în câștigător, sau mai știi, au căzut la pace !
Deoarece Băsescu este cu siguranță calul mort a cărui ultimă copită s-ar putea să se oprească în capul fostului stăpân !

buzuc marius said...

patapievici nu este decat un fost securist. atat si nimmic mai mult. plagiatul lui ponta? eu zic ca este demonstrata chestiune degeaba incercati sa spuneti ca nu-i decat intoxicare

Eliza said...

Sunt de acord total cu tine Marius, si nu cred ca sutem singuri doi care credem asta.

Robert Horvath said...

FASCISMUL ROMAN ANTI ROMAN TREBUIE OPRIT !
New York Magazin
Domnule redactor Culian
Asistam la o contralevolutie. Elita tarii se ridica impotriva interesului si
nazuintele Romaniei. Mii de intelectuali se ridica in apararea celui mai sinistru personaj imaginabil seful ICR, Horia Patapievici.
Nu noi am creiat acum patru ani celebrul scandal ICR New York. Scandalul
este continuu si este creiat de o banda anti culturala si anti romaneasca asezata
in fruntea culturii....sau mai precis in fruntea anti culturii.
Cel mai grav este faptul ca am fost tradati. Ponta si noua putere in loc sa-i arunce la lada de gunoi sa hotarat sa lase conducerea ICR neatinsa.
Umilirea celor putini si cinstiti continua.
Pentru prima data in istoria politica asistam la un fenomen nou cu totul inedit. Romanii se ridica impotriva lor insasi. Clasa politica aliata cu elita intelectuala se infasoara cu drapelul antinational sfaramand cu furie tot ce au creat generatile precedente. O natiune intreaga refuza sa se uite in oglinda fiindu-i rusine sa fie roman. Desfintarea culturii nationale este institutionalizata, devenind politica de stat. Eminescu este daramat, limba romana este considerata un pericol, iar folclorul uitat cu desăvarsire. Noua inchizitie lustruieste catusele. Cei care se ridica impotriva noului tip de fascism sau au putina demnitate, sunt declarati nebuni de legat .Ei trebuie desfiintati” Nu intamplator conducatorii acestui fascism sint grupul de intelectuali antiroman din lurul presedintelui Basescu .........
Suntem putini dar multi la New York. La fel ca acum patru ani trebuie sa uitam ce ne
desparte si sa ne unim fortele. Sper ca intelectuaiii si oamenii de bine din tara si din diaspora sa ni se alature.
Fascimul roman anti roman trebuie oprit !
http://devanewyork.blogspot.com/
Robert Horvath Deva cineast New York

neacsu rodica said...

Era mult mai bine pe vremea lui Ceausescu!

detop said...

Cum dumnezeu poate fi decorat un anti-roman ca patapievici?