Friday, June 8, 2012

Suveica si votul la doua maini, strategia de salvare a sistemului infractional

PDL si UNPR spera ca duminica, suveica sa functioneze ca si in 2008 sau prezidentialele din 2009 . Sute de mii de buletine de vot prestampilate vor lua calea urnelor . Afluenta masiva de cash pe bursa voturilor, unde nu se pune botul sunt dispusi sa plateasca si 200 de euro / vot. Doar n-au devalizat degeaba Romania. Bucuresti, Cluj, Craiova ,Suceava , concentratia maxima. Antidotul il reprezinta votul masiv. Iesiti la vot si loviti-i in plin. Sunati-va rudele, prietenii, cunostiintele si indemnati-i sa iasa la vot. Decapitarea sistemului infractional incepe de jos in sus, de la primariile de comuna pina la orasele resedinta de judet. Rezultatul votului de Duminica este crucial , administratia locala este prima veriga a sistemului mafiot care a facut posibila malignizarea . Votul fiecaruia dintre voi este bisturiul care va extirpa tumoarea. Folositi-l !

Metode clasice folosite deja in frauda electorala :

Anularea voturilor valabil exprimate
„suveica” – controlul voturilor platite, prin folosirea voturilor pre-stampilate cu inscriptia votat aducerea acestora in sectia de vot si introducerea frauduloasa in urne
Introducerea in urne, inainte de inceperea votarii, a mai multor buletine de vot stampilate .
Introducerea in urne, in timpul procesului de votare, a mai multor voturi contrafacute si stampilate
„Ajustarea” rezultatelor inscrise pe procesele verbale si semnarea in fals a prezentei la vot a alegatorilor, in conformitate cu numarul voturilor furate anterior sau in cursul zilei alegerilor.

No comments :