Thursday, July 5, 2012

Masina de propaganda SIE apara cauza basesculizata

Razboiul informational pentru salvarea mafiocratiei de partid si de stat atinge cote alarmante, agenturile externe au intrat sub codul rosu . Regimul Basescu se clatina si riscul celor care au servit destrabalarea si devalizarea Romaniei de a raspunde in fata unei Justitii descatusate, este mai mare ca niciodata. Masina de propaganda portocalie scoate flacari pe nari la turatie maxima, deocamdata, doar doua nume din angrenaj, cu promisiunea ca vor urma si altele .
Angajata SRR, Carmen Valica, correspondent la Bruxelles, nu este cu adevarat journalist ci un agent de influenta al Monicai Macovei. Este recrutata de SIE inca de pe vremea cand lucra la BBC. Valica se foloseste de pozitia ei de corespondent ca sa furnizeze pe postul public informatiile trunchiate in care europarlamentarii USL sunt cenzurati, iar europarlamentarii PDL sunt evidentiati .Agentul de influenta al Monicai Macovei la Bruxelels sub acoperire de “jurnalist” este folosit pentru operatiuni de dezinformare pe langa oficialii europeni de rang inalt cu care se vede la Comisia Europeana sub pretext ca vrea sa-i intervieveze sau sa le ceara informatii de interes public. Ea serveste mafia portocalie de la Bruxelles in dublu sens. Ca sa dezinfomeze audienta Radio Romania (popaganda pro-basista), si sa intoxice oficiali europeni. Intr-o perfecta stare de complicitate cu Monica Macovei , Valica s-a intalnit (intalnire aranjata de Macovei) cu purtatoarea de cuvant a dnei. Viviane Reding, Mina Andreevna. Ea i-a spus acesteia ca Ponta vrea sa aresteze judecatorii Curtii Constitutionale si sa desfiinteze CCR. La cateva ore dupa intalnire, comisarul Viviane Reding a trimis pe twitter jurnalistilor de la Bruxelles un mesaj pur personal, care o angajeaza politica numai pe ea, (nu este deci mesajul oficial al Comiei Europene) in care spune ca este ingrijorata ca actualul guvern din Romania vrea sa desfiinteze Curtea Constitutionala. Reding face parte din acelasi grup politic cu Macovei (PPE)

"Foreign spies active as journalists in Belgium
Dozens of spies active in Brussels pose as journalists, said Alain Winants, the head of State Security, at a public hearing of the Senate Justice Committee. In the corridors of the High Assembly He said that they were "dozens" of fake journalists. Mr. Winants said that agents of State Security are never disguised as journalists to get information. If the bill on Particular Methods of Research (MPR) is approved, they will however use another identity. -RTL.INFO.BE"

Intamplator am descoperit o alta amfitrioana, racolata si crescuta cu mare grija de SIE, care introduce pe piata petardele, via The Economist, agenta de serviciu se numeste Liliana Ciobanu, ea isi desfasoara activitatea "subversiva" la compania Purple Media Productions . Este una din slujnicele lui MRU. Recrutata de SIE cand isi facea studiile la SNSPA. Desi pretinde ca este "contributor"la The Economist (adica jurnalist care da materiale si ar trebui sa fie platit pentru ele), Purple Mind Productions (acesta este numele firmei SIE sub acoperire pe care o administreaza ). A colaborat cu CNN pentru documentarul Autumn of Change si pentru o serie de reportaje despre Romania. S-a plimbat prin Europa cu diverse burse pentru jurnalisti si a facut 5 internshipuri la cele mai importante televiziuni de stiri din tara. A fost desemnata Studentul Anului 2010 la Categoria Jurnalism si Comunicare de catre VIP Romania. Pentru merite deosebite, Liliana Ciobanu a fost premiata si de Fundatia Dinu Patriciu. Ea este persoana care plateste aparitia articolelor de propaganda portocalie in presa straina , la comanda SIE/Monica Macovei & CO. Silviu Predoiu , era mai confortabil in Nigeria.
Liliana Ciobanu s-a grabit sa trimita drept la replica. Il publica oficina Active Watch a lui Mircea Toma. Ambele drepturi la replica sunt scrise parca de aceeasi persoana, in acelasi stil.Lipsa de experienta si adrenalina impinge uneori catre lucruri nesabuite , doar asa se explica driblingul cu stangu-n dreptul si deconspirarea Lilianei Ciobanu pe pagina ei de Facebook. Cand spune "suntem mai multi".
Liliana Ciobanu shared a link.
3 July near Bucharest
Great piece in The Economist on Romanian PM Ponta's accusations of plagiarism, this time written by another colleague of mine.
http://www.economist.com/blogs/easternapproaches/2012/07/romanian-politics
My name is Paste. Copy Paste.
www.economist.com
According to party loyalists, Prime Minister Victor Ponta is in select company.
1Like · · Share

4 people like this.
Cambesteanu Luca ce facusi?
3 July at 13:55 · Like
Liliana Ciobanu nimic. suntem mai multi.
3 July at 14:03 · Like
Cambesteanu L
uca :)) good job.
3 July at 14:05 · Like

5 comments :

Ratza said...

http://www.gandul.info/politica/traian-basescu-a-intrat-in-campanie-ce-a-scris-presedintele-pe-twitter-9819381

Radu Humor said...

E plină lumea vestică și de peste baltă cu curvulițe de astea din cauza cărora se aruncă o mulțime de prezervative în fiecare noapte, dar și o mulțime de zvonuri false sau jumătăți de adevăr.

Donkeypapuas said...

"Mole" este de obicei tradus în româneşte cu cuvântul "cârtiţă".

Dacă-mi amintesc bine, şi ofiţerul sub acoperire Sorin Crivăţ tot un dosar legat de Nigeria dusese la Cotroceni în ziua în care a fost arestat.

Marius Mina said...

Mole e mole si molie
e molie

Anonymous said...

D-le, spuneti la "profesie" ca sunteti: busy as hell. Si chiar asa este! HELLISH...