Saturday, September 21, 2013

Alegeri generale in Germania , Merkel in corzi


Cu 24 de ore inaintea deschiderii sectiilor de votare, avantajul detinut de Angela Merkel se subtiaza ingrijorator, FDP -ul Guido Westerwelle se chinuie sa atinga pragul de 5% . In ciuda sondajelor umflate , cifrele de azi indica o alianta a dreptei sensibil slabita in preziua alegerilor. SPD-ul creste usor . Partidul Eurosceptic pe val , smulge din electoratul dreptei , avand sanse reale sa patrunda in parlament . Crestin Democratii sunt pe punctul de e pierde sansa formarii unei majoritati , roata norocului se invarte in favoarea unei coalitii de stanga , verzi si eursceptici . Este foarte posibil ca situatia din Franta sa se repete in Germania. Cand un clovn a fost inlocuit cu un penibil periculos , de stanga . 
Pronostic: meci nul  daca nu-si baga Bundes  STS-ul coada 

3 comments :

Radu said...

2 posbilitati: FDP primeste un ajutor asa discret de la "baieti" si Frau Merkel are inca un cincinal la dispozitie pentru nebunii SAU "baietii" nu fac nimic si atunci CDU si SDP vor face o mare coalitie pentru doi trei ani dupa care trec la alegeri anticipate.

O coalitie SDP, verzi, eurosceptici este imposibila din cauza ultimilor iar una SDP, post comunisti (Linke) si verzi nu va avea suficiente mandate...

Robert Horvath said...

S.O.S !

CINESTUL ROBERT HORVATH A FOST BATUT BESTIAL DE OFITERI
SIE IN CIVIL. ATACUL A AVUT LOC IN FATA CONSULATULUI ROMANIEI DELA NEW YORK !
ACESTA A VRUT SA PARTICIPE LA INTALNIREA CU MINISTRUL DE EXTERNE CORLETEAN
SI SA PREZINTE PUBLIC ….DOVEZI ALE CRIMEI PONTA. UCIDEREA PROCURORULUI PANAIT.
EL SE AFLA IN ACEST MOMENT LA SPITALUL DE URGENTA IN STARE RELATIV
GRAVA ! POLITIA SI FBI ANCHETEAZA CAZUL !
IN CURAND FOTOGRAFII CUTREMURATOARE SI UN MATERIAL FILMAT.

Reply

anunturi gratuite said...

Eram sigur ca tot ea va castiga alegerile!