Thursday, October 31, 2013

IRL-ul lui Chiliman se clarifica doctrinar la ordinul Oanei Costescu


Aminteam cu 2 saptamani in urma ca Initiativa Romania Liberala  cumpara , din bani publici, identitatea PNTCD. Chiliman, Vlad Moisescu si Ioana Costescu vizeaza patrimoniul imobiliar, pozitiile cheie si apartenenta la PPE. 
Clarificarea doctrinara dirijata cu abilitate si talent de Oana Costescu a inceput . Liberalii Diana Tușa și Vlad Moisescu, doi dintre membrii fondatori ai platformei politico-civice Inițiativa România Liberală (IRL), s-au înscris în PNȚCD.Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă organizată la sediul PNȚCD, relatează Hotnews.
 Finantarea noului proiect politic este asigurata pe de o parte din contracte  suculente  semnate  in Primaria Sectorului 1 , sub directa supraveghere si aprobare a Oanei Costescu si a fostului taranist Bogdan Pitigoi, ambii microcipati de servicii si  molii ale DNA cu state vechi  in sistem. Alta sursa sigura de finantare  este Vlad Moisescu , tinut sub control prin santaj de matroana conspiratiilor ,Oana Costescu. In 5 Octombrie 2013 a fost inaugurat clubul The ONE,  din Regie , sub patronajul mascat al celor care figureaza in scriptele clubului The Player, deschis  in incinta Strandului Tineretului pe care brigada lui Chiliman se chinuia sa-l salveze din ghearele rechinului imobiliar Puiu Popoviciu. O locatie cu multe probleme si tone de reclamatii ramase nerezolvate.
Start-up ul Clubului The One din Regie ,a fost asigurat , la "sugestia" Oanei Costescu ,de catre Vlad Moisescu, cu  aproximativ 2 milioane de euro. O oportunitate mai buna pentru spalarea banilor nici ca se gasea pe malurile Dambovitei ."Noua dreapta" are nevoie de perfuzii   si bugetul local de la Sectorul 1  este  mana cereasca pentru rapciugile care nu pot dormi de grija principiilor dreptei .
"Situat pe amplasamentul fostului club R2 (strada Orhideelor nr. 6), localul este unul dintre cele mai mari cluburi din București, având o capacitate de peste 2.000 de persoane și o infrastructură demnă de un stadion. Club One face parte din categoria premium. Localul va găzdui petreceri, concerte cu trupe românești, dar și din afara hotarelor, prezentări de modă."
 Multi  se intreaba cum au ajuns Moisescu, un liberal cu greutate si un strateg politic de mare calibru , sau Andrei Chiliman,  liberal  cu o lunga traditie de familie in PNL , sa tremure in fata Oanei Costescu si sa execute fara tagada ordinele infractoarei blonde , prietena cu Udrea, Blejnar si toata famiglia basista , servicii si bratul nevazut al republicii procurorilor. Ce nu stiu victimele d-nei Costescu , Moisescu, Chiliman si trupa desprinsa din PNL, este ca odata storsi si expirati vor fi vanduti la kilogram DNA-ului . 
Explicatia este una singura : SANTAJUL . 
Primaria Sectorului 1 este de mult "cablata" cu tehnica de supraveghere. Nu credeti ? Angajati o firma specializata in "deparazitare" audio/video si va veti minuna . Aproape toate incaperile din incinta primariei lui Chiliman , sediile IRL, casele "conspirative", sunt impanzite cu tehnologie moderna. Oana stie tot, are acces si chei  pentru activitatea extracuriculara. Nu m-ar mira sa fi inceput lucrarile de monitorizare si supraveghere si in noul  sau birou din incinta sediului central al PNTCD din B-dul Carol. Costeasca  e meseriasa  si beneficiaza de o bogata experienta in domeniu. Ce nu stie insa e ca si ea , la randu-i , beneficiaza de un "supracontrol" acustic . 
 va urma 

4 comments :

Anonymous said...

Pe cand Chiliman era cercetator la IPA o colega, AS, il roaga sa duca o lucrare pe care o facuse pentru dl Lazar seful colectivului care isi avea sediul undeva pe platforma Pipera. Chiliman se achita de sarcina dar isi insuseste paternitatea. Afland ce s-a intamplat Dna AS furioasa ii reproseaza gestul. Raspunsul lui Chiliman o lasa fara replica. -Stiati ca nu am caracter, de ce mi-ati dat mie sa duc lucrarea?

Marius Mina said...

Asta nu e nimic pe langa ce a "bobinat" de cand e primar

Anonymous said...

Eu cred ca i dati prea mareimpiortanta Ioanei Costescu, o persoana care nu are nicio valoare politica si nici profesionala. va uitati prea mult in gura ei si ii ascultati elucubratiile. Ea este o impostoare, atat tot, se lauda. Nu pot crede ca PNL sau IRL (trei surcele) stau in Ioana Costescu. A fost si ea cat a fost consiliera pe la PNL, acum este ZERO BARAT.
Poate o fi facand combinatii de alta natura, ca se s-au mai vazut cazuri de MATROANE, dar nu face ea combinatii politice. SA FIM SERIOSI!. Daca ar fi avut valoare macar cat Vanghelie, ar fi fost si ea acum un parlamentar, vreun secretar de stat, ceva, nu "COMBINATOARE" cum spuneti.

Roxana Iordache said...

Aveţi şi aia cu pixul primarului?