Saturday, February 15, 2014

Strategia si comunicarea PNL, un rau necesar altora


 Am asteptat  momentul adevarului relatiei  din interiorul USL, devenit peste noapte, USD  si, cu voia dvs. ultimul pe lista prioritatilor,  Partidul National Liberal, ca sa pot arunca  pe masa   cateva argumente si nemultumirile acumulate , de la botezul USL,  pina la momentul fracturarii  hidraulice, instrumentata de Grupul de la Cluj prin intermediul coabitantului Victor Ponta. Parazitii care l-au salvat pe  Basescu de la decesul politic in vara anului 2012.  I-am denumit paraziti politici pentru ca, de 24 de ani, in FSN sau PSD, aceleasi grupuri oculte au tras sforile, din greu, pentru aservirea Romaniei unor interese straine, sabotarea economiei si , cel mai important, promotorii actiunilor de talharie nationala. Ilie Sarbu si Ioan Rus, varfuri de atac .Iliescu si camarila, fundasi centrali cu  misiune ofensiva. Ei si-au montat marionetele la varful PSD , controland situatia, Geoana pe Nastase, Ponta   pe Geoana  si uite asa,  latul slabiciunilor social democrate  se strange usor, stranguland  Romania .

Am salutat infiintarea USL, ca mijloc compact de lupta impotriva sistemului infractional Basist , la fel ca alte milioane de romani am votat USL,cu  un nod in gat,  constient de la bun inceput, ca acest rau necesar va avantaja PSD. Pentru ca tradarea  este pasiunea lor de-o viata . Singura problema , in momentul de fata , nu este PNL ca entitate compacta ci Crin Antonescu, "sula" din coasta lui Ponta,. Care  ii poate  curma brusc cariera  politica .   
Disperarea  remarcata in ultimile 24 de ore nu face decat sa-mi confirme tremurul intern al  lui Victor Ponta , deja intrat, constient, pe terenul minat .
Antonescu este partenerul ideal , de cursa lunga,  dar  n-as vrea sa fiu in pielea celui care-i intoarce portofelul , ca ultimul ospatar, maradonist  din bodega Garii de Nord. Pentru ca, mana intinsa intr-ajutor, se poate transforma  , in fractiune de secunda, intr-un croseu de dreapta paralizant. Devastator !
Si pentru ca politica se joaca  la fel ca fotbalul, pe goluri , indraznesc  sa anticipez un meci dur  , cu mult sange pe peretii vestiarelor. Nu poti arunca in teren  o echipa  bazata numai pe atacantul central cand toti ceilalti jucatori nu fac decat jocuri de glezna. 
 Sa incepem cu strategia si  departamentul de comunicare al PNL, slabe din toate punctele de vedere , percepute ca atare de majoritatea observatorilor . Daca, prin absurd, as fi in locul capitanului de echipa , antrenor si jucator in ecuatia noastra, as schimba  rapid lotul olimpic .
Comunicarea se rezuma la simple reactii care par mai mult defensive decat ofensive, irationale si amatoricesti, traduse pe sticla , in alb/negru, fara umbra de culoare. Activitatea online , catatrofala . Cel putin acolo m-as fi asteptat sa vad  trupele TNL in actiune dar totul se limiteaza la actiuni izolate ,fara spor si vlaga . Rasfoind profilele  de Facebook  ale liderilor TNL, constat cu mare dezamagrire ca nu urmaresc decat promovarea imaginii si interesului personal. Functia si atat. Actiunile  la nivel local, pure aberatii  , circ  descalificant . Florin Alexe, liderul impus de gruparea Rusanu in varful organizatiei de tineret , un baiat plapand , fara sange de luptaror, isi promoveaza propria imagine in plin scandal mediatic, in care PNL este supus tirului de artilerie din partea masinariei propagandistice a sistemului ticalos, antiromanesc . 
Nu ma mira, in timpul demonstratiilor de strada din Ianuarie 2012, Alexe o cauta insistent , ingenucheat la picioarele trupelor de interventie dezlantuite, in speranta ca va fi preluat de mas media , luandu-si bastoane in cap de la jandarmi.  N-a fost sa fie. eroul a ramas  anonymus .  
Nu ma asteptam la mai mult din partea unor personaje pur conjuncturale care n-au adus niciun beneficiu  partidului care i-a facut oameni din nimic. Daca ei cred ca prin  impartirea unor pliante propagandistice , zece  la leu , vor obtine rezultate bune  in alegeri, pot sa-si continue linistiti expunerea mediatica in retelele de socializare , ca promotori de fotografii de grup si tocana de "selfies". Mesajele si programele le vom da noi, electoratul, cand  va veni vremea stampilei. Atunci, capetele voastre se vor rostogoli, insa prea tarziu pentru PNL. In loc sa fiti sistemul imunitar al acestui partid , il infectati .
Incepand cu secretarii generali, doi la numar si amandoi ... . Eduard Helvig  provenit din PC-ul lui Dan Voiculescu, suspectat de  subordonare vulpilor care au condus "0215" ,  care si-a vazut de drum spre Bruxelles, lasand  timona partidului in grija unor surogate, total dezinteresat de traseul catre europarlamentare  sau prezidentialele din toamna.
 Daniel Chitoiu , specialist in autogoluri, reprezentant de  frunte al aripii Rusanu/Tariceanu , vesinc pofticioasa  si nerabdatoare  sa preia butoanele PNL dupa un predictibil esec la europarlamentare. Daca lucrurile in PNL vor evolua ca pina acum.
 Organizatiile din terioriu sunt , cu mici exceptii, conduse de clanuri amorfe, nepotisme si interese de grup. PNL Constanta este o mostra elocventa (Organizaţia de tineret a PNL Constanţa, "confiscată de fini şi fii"_)

Dupa tradarea cuplului Chiliman/Moisescu , PNL Sector 1 , ridicat  prin eforturi paranormale  de la 5% in 2007 la 75% in 2012 , a fost preluat de Daniel Chitoiu . Degringolada si haosul s-au instalat rapid, oamenii au inceput sa-si vada de drumuri si interese , care incotro , pe unde au apucat. Finantistul liberal si-a vazut de coabitarea cu Ponta  fara sa-si faca temele in organizatia de a carei soarta raspundea, pina cand, una dintre cele mai mari si puternice organizatii din tara , a sucombat . Sediile  PNL din Sectorul 1 si-au schimbat siglele in doua randuri, odata trecand de la PNL la IRL, apoi la impostura numita "PNTCD" , aripa condusa de Basescu prin aghiotantul "mic , cu capul  mare" , un individ  alunecos care, oricat s-ar chinui , nu depaseste nivelul  unui infractor de drept comun. Aurelian Pavelescu se lauda  deunazi ca  prin sprijinul Ioanei Costescu si a gruparii de fosti taranisti care au preluat controlul total in gruparea liberalilor aciuiti  in PNTCD , a reusit sa "relanseze " partidul   pe banii lui Vlad Moisescu .

Daca tot am ajuns la brigada  lui Chiliman si Moisescu, am sa insist asupra subiectului cu mici detalii care  , sunt sigur, vor face deliciul  multora.
 Dupa cateva luni de la debarcarea din PNL  si circa 3 milioane de euro investiti prosteste  in  renovari, mobilier si candelabre , 70% luand calea buzunarelor   Oanei Costescu si ale coautorului acesteia, Pavelescu, fostul strateg al PNL, Vlad Moisescu  se regaseste in situatia ingrata de "boschetar politic", gata sa fie aruncat , cu suturi in noada , din sediul PNTCD . Ce l-a determinat sa faca pasul la off said fata de PNL, dracul stie ..Probabil , santajat  si constrans de greselile comise in compania uderi de la PNL, Ioana Costescu, plosnita  serviciilor plantata in ceafa lui Chiliman. te incalzesc listele cu semnaturi false stranse de juniori? Verifica-le , suna la numerele de telefon din tabele si  o sa-ti iei injuraturi  la tona, nici macar 5% nu sunt semnaturi reale.  Trece lumea si scuipa  in  siglele sediilor IRL/PNTCD .
Vlade, ce-ai fost si ce-ai ajuns?  Sa-ti tradezi partidul  in beneficiul unui grup infractional  care te va "ejacula" de indata ce conturile  ti se vor usca . Sa-ti dea Pavelescu voie  si ordin cand sa vorbesti si cand nu, sa tipe la tine un limbric pe care-l hranesti   si , eventual , cand vor considera ca nu mai valorezi un leu,  te vor vinde  pe piata organelor.. Oana si-a schitat traseul catre Udrea, nu degeaba te-a purtat pe drumuri, la Cluj, pentru botezul "Miscarii ne Populare", unde n-ai mancat, n-ai baut, dar ai daruit masa cu un bonus substantial pentru noua nascuta. Restul colaboratorilor dezertori sunt in negocieri  si gata oricand sa-si gaseasca locul  la PSD, PDL sau MP. Ce vei face tu ? In locul tau , l-as plagia pe   Postelnicu , " Am fost un dobitoc", l-as  contacta urgent pe Antonescu, caruia i-as cere iertare  si m-as pune urgent pe treaba, la dispozitia PNL .  Sectorul 1 se poate recupera din trauma  si ar putea deveni teza  ta de doctorat in folosul partidului care te-a promovat. Daca nu,  vei ajunge  o copie la indigo a personajului batut de soarta din clipul de mai jos .


Articole similare :

 

Scrisoarea penibilului Chiliman catre Oana Costescu


IRL cumpara identitatea PNTCD . Chiliman , Vlad Moisescu si Ioana Costescu vizeaza patrimoniul imobiliar , pozitiile cheie si apartenenta la PPE


6 comments :

Chiţoiu said...

Eu nu sunt "şobolanul PSD" în PNL

Dan Radu Ruşanu said...

Dan Radu Ruşanu (preşedintele ASF) - 72.094 de euro

Daniel Dăianu (prim-vicepreşedinte ASF) - 68.043 de euro

Laura Chiţoiu (soţia ministrului demisionar al Finanţelor, Daniel Chiţoiu)- 19.059 euro

Cristina Zgonea (fosta soţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor)- 16.700 de euro

Aura Socol (soţia lui Cristian Socol, consilier al premierului)- 16.067 euro

Iuliana Scutaru (soţia deputatului PNL George Scutaru)- 15.356 euro

Remus Cătălin Câmpeanu (fiul ministrului Muncii)- 10.822 euro

Daniela Motreanu (soţia deputatului PNL Dan Motreanu)- 13.178 euro

Ana Maria Tudor (fiica vicepremierului Gabriel Oprea)- 9.844 euro

Ioana Costescu said...

De ce dezinformezi, eu nu beau cat Vlad, poate jumatate . Si conduc fara probleme ;-)

Plagiatorul Socialist said...

Nu-mi place sula-n coaste, imi place intre buci

truta said...

Florin Alexe era pus de Alina Gorghiu la PNL sector 5, ca si Constantin Voicu, numit de ministreasa de la transporturi Șef al Direcției Generale Transport Aero-Naval din Ministerul Transporturilor - pe ambii i-am vazut la PNL sector 5, de nenumarate ori

Caraiman said...

Diana Tusa isi aranjeaza transferul la PSD..surse bune nu pesurse.ro