Tuesday, April 29, 2014

SMS catre Radu Mazare

VOICULESCU CERE PARCHETULUI GENERAL SA ANCHETEZE DNA

Ponta: Prin numirea Laurei Codruța Kovesi am închis, într-o zi, un an de zile de strategie politică



 Judecătorul Stan Mustaţă, unul dintre magistraţii din completul de la Curtea de Apel Bucureşti care judecă dosarul ICA, în care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, azi dimineaţă, de procurorii DNA, fiind suspectat de luare de mită, *Deci, la ordinul cui actioneaza DNA ? -DNA cere sanctionarea judecatoarei Rodica Cosma de la Inalta Curte, pentru ca a refuzat sa-l aresteze pe Radu Mazare: “A nesocotit in mod grav, neindoielnic si nescuzabil normele de drept procesual penal. Concluzia instantei nu are nicio legatura cu procesul de evaluare a probelor”. In cauza exista autoritate de lucru judecat, hotararea Rodicai Cosma fiind confirmata de judecatoarele ICCJ Silvia Cerbu si Simona Encean. DNA a scurs plangerea in presa de casa  >> (luju.ro)
JUDECATORUL MUSTATA A IESIT SPERIAT DIN DNA - “Mi-e teama ca voi fi arestat... Cand Viorica Dinu a fost arestata il judeca pe Voiculescu”. Sub imperiul emotiilor, judecatorul a simtit nevoia sa explice o informatie aparuta pe Lumeajustitiei.ro privind posibila sa lipsa de impartialitate: “Colegi de-ai dumneavoastra au lansat aceasta vorba. Aia pe luju, care sunt acoperiti”.  



2 comments :

FELICS said...

procurorii l-au pus sub învinuire şi că aceştia susţin că un prieten de-al său s-ar fi întâlnit cu un prieten al lui Dan Voiculescu, pentru a fi dată o soluţie favorabilă în dosarul ICA....
Felix moare dar nu se preda ;-)

AristotelCostel said...

@Felips

DNA-ul șantajează judecători cu problemuțe, iar dacă nu răspund la comenzi întocmai, se transformă peste noapte, la ora potrivită când pot murdări și victimele propagandei securiste, în învinuiți sau/și pușcăriași.
Din moment ce jegul statului se chinuie de aproape un deceniu să-l înfunde pe felips nu pot decât să trag concluzia că acesta fie este mai cinstit decât Papa Francisc, fie procurorii DNA sunt de o prostie și incompetență... crâncene.
Să stai pe el cu toate serviciile, cu toată procuratura securistă (justiția independentă) și cu toată propaganda securistă, subiectul fiind în libertate, e comedie curată.
Ce-i drept, e destul de greu să practici dictatura și securismul stalinist în spatele vorbei goale ”stat de drept” în luptă cu unul care-și poate susține cauza seară de seară, în fața unei audiențe uriașe. :)

un prieten de-al lui meme stoica s-ar fi întâlnit cu un prieten de-al lui mustață și nu există probe... - comedie pentru proști.