Wednesday, July 29, 2009

Traian Basescu , campanie pe bani publici


Circulatia rutieră este restricţionată în această după-amiază în zona Arcului de Triumf. Acolo se desfăşoară un ceremonial militar prilejuit de încheierea misiunii Armatei României în Irak, o parada militara pe care seful statului nimanui, o va specula in interes propriu. Din nou , in prim-plan va fi Traian Basescu si nu cei care ar merita pe drept aceasta onoare ,reprezentantii trupelor combatante ale unui razboi purtat pe pamant strain pentru o cauza confuza. Traian Basescu inventeaza in fiecare moment prielnic lovituri de imagine pe banul celor carora le ureaza din gat, cu accent talibanic ,"sa traiasca bine". Astfel "jucatorul cunsumator" va marca din nou in poarta goala a unei Romanii obosite .

5 comments :

nicole said...

Nu s-a jenat sa tina discursuri in biserica. De ani multi isi bate joc de armata incercand sa distruga increderea romanilor in aceasta institutie. Nu respecta pe nimeni si nimic. Oare el cum s-o suporta?
Problema e:cum il suportam noi?!!

Marius Mina said...

nicole, asta e problema voastra...

Ruxandra-Georgeta Lungu said...

Aceasta onoare ar fi meritata si de PARTIDELE care au fost DE LA INCEPUT impotriva participarii Romaniei la razboaiele inutile, ale altora si departe de tara!

nicole said...

Marius, eu nu-l pot suferi pe Basescu. Dar acea "majoritate" "l-a votat".Comoditate si ghinion. Cum poti schimba mentalitatea unora?
P.S. Am citit ieri "Apocalipticul domn Basescu". Este super!!!

Marius Mina said...

@nicole, fiecare poate schimba ceva...chiar si mentalitatea unora