Friday, May 30, 2008

Finala pentru Bucuresti

Chiar daca tehnic, Orban a avut cel mai bun program pentru Bucuresti, campania deficitara pe ritm de Jazz intr-o Romanie aflata inca in zodia manelelor l-a defavorizat.In turul doi aveti doua optiuni clare intre un candidat care se declara "liberal-social" si unul care se vinde la pret de dumping ca reprezentat al dreptei democratice , in fapt, doar o penibila forma de blasfemie doctrinara .O umbrela sub protectia careia PDL-ul D-lui Basescu, Videanu si Blaga intentioneaza sa-si continue programul politic "Alba-Neagra " si "Leapsa pe Bordura" cu Bucurestenii.In turul al doilea bucurestenii au doua optiuni ,aroganto-ipocritul Vasile Blaga si "independenul" lui Sorin Oprescu. Aveti de ales intre perpetuarea starii de fapt cu masca pe figura si ecuatia cu o singura necunoscuta. Dupa victoria lui Oprescu se va declansa inevitabilul razboi fratricid intre aripile concurente ale fostului FSN , PSD si PDL .


DE CE NU VOTEZ CU BLAGA

Sorin Oprescu nu a vrut să-i adreseze nicio întrebare contracandidatului său, Cozmin Guşă, acuzându-l de insulte şi calomnie(video).










Sorin Oprescu l-a întrebat pe Vasile Blaga al cui "buldog" va fi în 2009, dacă Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte(video).










Orasul verde Amsterdam (video)







1 comment :

Anonymous said...

Chiar cautam o piesa care sa se potriveasca unui clip! Bravo!!!