Tuesday, May 6, 2008

Votez cu Blaga, sa mor in intersectie daca va mint !


Elena Udrea un antreprenor imobiliar de succesuri
Secretarul general PDL a demarat ostilitatile in cartierul Floreasca. Devenita suspect de proprietara a unui teren aflat in litigiu cu sprijinul si complicitatea primarului sectorului 2 , Nicolae Ontanu (PSD) sub obladuirea Primarului general Adriean Videanu.
"Sunt proprietara de un an si jumatate, iar acum vreau sa ridic un bloc de apartamente. Este normal ca oamenii sa se revolte pentru ca este vorba de mine"(Elena Udrea).
Blonda PDL ului intentioneaza sa construiasca un bloc de locuinte pe terenul pe care l-a cumparat intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Singura problema ramane spatiul verde dintre trei blocuri aflate in cartierul Floreasca, pozitionat intre strazile Garibaldi, Glinka si Chopin, din zona fostului hipodrom al lui Negroponte. Fara consultarea prealabila a vecinilor, a "sigiliat" cu garduri provizorii spatiul verde din strada Chopin numarul 8 si se pregateste sa elibereze terenul de cei 20 de copaci si gardul viu, cu voie de la Primaria D-lui Adriean Videanu.

Pe blogul D-nei Udrea terenul in cauza, figureaza in declaratia de avere si promite ca planul de a construi un imobil cu mai multe etaje va fi dus pina la capat.Astfel constructia va fi finalizata pina in toamna acestui an, promite fosta consiliera prezidentiala.Persoane care detin terenuri in aceeasi zona cu Elena Udrea au facut din '90 cereri de retrocedare fiindu-le respinse, pe motiv de "elemente de sistematizare" (alei, spatii verzi, retele de gaze, canalizari). In schimb regula este inaplicabila Elenei Udrea al carui teren depaseste de trei ori suprafata celor carora li s-a refuzat autorizatia de constructie.



VOTATI PDL -VOTATI VASILE BLAGA
Electoratul Bucurestilor este unul dintre cele mai complicate si sofisticate pe care surogatul democratiei postcomuniste l-a produs .Capitala a fost si va ramane legata sentimental de dreapta chiar daca sondajele telecomandate eclipseaza realitatea.

Basescu a reusit sa-i excrocheze pe bucurestenti de doua ori consecutiv cu proiecte si promisiuni de butaforie.A reusit sa-si impuna omul de cascaval dupa ce a parasit primaria in detrimentul Cotrocenilor. Adriean Videanu a fost adoptat de bucuresteni pe valul succesului aliantei PNL -PD transformat rapid de Basescu intr-un carnagiu politic .Concluziile la final de mandat PD (L) sunt cenusii , greu respirabile.Un haos generalizat , trafic infernal si cheltuieli record inregistrate la bugetul Primariei Bucuresti.Vandalismele ecologico-financiare provocate de tunurile mafiei imobiliare sustinuta pervers de administratia Videanu va triumfa sub Vasile Blaga .In eventualitatea unei victorii a acestuia.Un succes al partidului D-lui Basescu in alegerile generale din primavara viitoare ar mandata dezastrul inceput in Bucuresti de Videanu si cu siguranta l-ar generaliza la nivel national.Vor fi modificate legile care timid protejeaza azi spatiile verzi , parcurile si locurile de recreatie creand premizele ca lupii infometati din haita pedelista sa se infrupte din tot ceea ce a mai ramas neatins inca.Gradina Zoologica si parcul Bordei sunt exemple vii, la fel si Parcul Kiseleff, parte din mega tunurile imobiliare perfectate sub actuala administratie a Bucurestiului care a castigat in urma cu 4 ani datorita celor mai bine ambalate proiecte de dezvoltare rurala pe care astazi le simtiti din plin.




No comments :